Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

Ditari i Ėndrave

13 Mars Ėndėr e ēuditshme

Pash nė Ėndėr dikė qė kam urryer kėto kohėt e fundit. Por e kam vėshtirė tė urrej, s'mė bėhet ta kem keq me tė tjerėt, dhe nė ėndėr vajti kėshtu:

E takova prap atė, dhe si gjithnjė ajo po mė pyeste se pse s'ja varja dhe pse i largohesha si person. Ishim tek dera e hapur e garazhdit, dhe nė hapsirėn midis makinės dhe derės. Ajo mė ishte m'u nė fytyrė, dhe priste pėrgjigje prej meje. Well, edhe unė s'desha tė bėja llafe shumė sepse e dija se ēfarė ndjeja, kushtu qė ula kokėn dhe po mendohesha. Nė sy mė ra njė shishe bosh e endur nė tokė. Dhe i thashė: "Hė, do tė dish se pse veproj kėshtu, po s'e vė re sesi mė trajton, ja e shikon kėtė shishe (dhe dhe ja futa me kėmb), kėshtu mė trajton ti". I thashė dhe ajo ngeli e ngurėsuar. Mė pas fillova tė qaj (shumė shumė e ēuditshme si ndjenjė nė ėndėr), dhe gjithashtu pėrqafuam njėri-tjetrin.

E kam parė me tjetėr sy kėtė person qė nga ajo ėndėr.

Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

Teks i njė kėnge timen pėr njė ėndėr!

tė dua ty

(hyrje)
    Sonte unė tė pash nė gjumė
    ti mė erdhe shumė ėmbėl

Mė tėrheq prania jote
    e dua ēfarė pash

(refren I)
    E di qė do tė t'takoj
    kur tė t'takoj
    kur tė t'takoj.

Je vajzė shumė e ėmbėl
    tė dua gjithnjė ktu pranė

(refren II)
    E di qė unė dua ty
    sa tė jetoj
    sa tė jetoj

March 9, 2003 6:15

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Cilen enderr me ty te shkruaj me pare?
    e per me teper: A shkruhen endrrat??
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

16 Mars, 2003

Sot pash njė ėndėr sikur isha me disa rob qė kishim formuar njė Grup. S'e di se nė ē'vėnd ishim, pra nė ēfarė shteti, por disa prej shokėve tė mij kėtu nė L.A. ishin tė pranishėm. Ishim nė kėtė platformė dhe po bėnim muzikė, unė si gjithnjė isha bateristi, por isha duke i rėnė disa kanoēeve dhe tenxhereve nė vėnd tė baterisė sė vėrtetė. Po bėnim disa kėngė tonat, dhe vėrtetė dolėn bukur. Njė gjė tjetėr qė mė bėri pėrshtypje ėshtė se s'kishte dėgjues, pra ishim vetėm ne!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-11-2002
    Postime
    167
    Une gjithmone shikoj enderr sikur jam ne enderr e kjo me tremb pak. kerkoj te zgjohem e ndodhem prape te endrra e pare, ku gjtihcka eshte e kote, une nuk jam me njeriu qe shkel te tjeret me kembe, por endem pas fantazmes me emrin e nje ylli, qe shkon larg, aq larg sa une nuk e njoh dot qofte edhe gjate zgjimit tim normal. Me mire endrrat, them, te pakten e di qe do zgjohem i vdekur nje dite, e gjumi i atij zgjimi do jete ylli ne boten tjeter, qe une do ndjek i pasigurt e me mallengjim.
    ERIS RUSI

Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

22 mars, 2003

Isha pėrballė njė klase, ose njė salle pak mė tė madhe sesa njė klasė, pra si auditorium, dhe aty ndodhesh njė maket paksa i madh qė do tė prezantohej pėrpara kėtyre njėrzve. Tani profesori mė ftoj qė tė bėnim garė, dhe mė duket se duhet tė vraponim mbi "maket"! Unė hika tek njė dhomė tjetėr qė tė ndroja abluzėn dhe u ktheva gati qė tė bėja garėn, dhe mbaj mėnd se kishte plot njėrėz, sidomos vajza... mė tej s'mė kujtohet mė.

Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

Data: disa muaj mė parė.

Si person mendoj se po nuk isha mirė financiarisht s'do tė dua tė kem fėmij tė mij. Njė natė ishte shumė e ēuditshme sepse agimin e ditės mė pas u ndjeva shumė ndryshe. Kisha parė njė ėndėrr qė pakashumė shkon kėshtu:

Isha diku, s'ishte shumė e qartė se ku ndodhesha, por nė krah kisha njė vajzė 3-4 vjeēare. Ishte brune me flokė tė drejta si unė. Ēuditėrisht ishte vajza ime, dhe unė qė e mbaja nė krahėt e mi! Mbaj mėnd ti kem folur, dhe ajo tė mė ket buzėqeshur, por nėnėn e asaj s'e pash nė ėndėr... ndjenja mė thotė se ishte diku pranė por larg shikimit tim, dmth s'ishte e ndarė nga unė...

Kjo ėndėrr pasi u zgjova atė ditė mė bėri tė ndryshoj nė vetvete. Qė prej asaj dite, fėmijn e parė dua ta kem njė vajzė, tamam si ajo qė pash nė ėndėrr. Shija e asaj dite ishte se s'isha ndjerė ndonjė herė aq mirė me njė fėmij timin! S'mė kishte vajtur ndonjė herė ndėrmėnd qė tė ndihesha ashtu!

Kush i ka marre endrrat e mia? plot tre jave nuk shof asnje enderr

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Une pashe nje enderr sikur isha ne afganistan dhe po debatoja me bin Ladenin mbi teorine e ekzistencializmit.

enderr
    endem
    erresi
    qetesi
    ti
    ik!
    prit
    spit
    shit
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Flete nga ditari i nje prostitute
    Nga whisper nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-12-2015, 11:49
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •