Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 119
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    te kan ty kapogjonet o duj ball e duj ruc..

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Baron jane 120 parti te ndryshem e voto eshte private ...
    I vetmi politikan shqipčtar qe me pelqen eshte Albin Kurti qe per momentin eshte jasht kufive .
    O doctor ne moshen 14 vjec kur vdic enveri ne klase disa qanin ndersa un isha i vetmi qe qeshja.
    mrokllat shkojani tregoheni tjerve jo mu
    Jam mesu me standarte te tjera
    Ne 91 kur un isha tu hedh bustin e kryetarit te pare te partis se berishes ti ishe duke lujt domino tek ura brarit ne Tiron .edhe pse kisha diferenc vitesh me ju.
    Boni te jepni dhe votat emigranteve (sic bo vendet evropiane)e shifni ku shko berisha.
    Profesionin tim e kam shkrujt e jam trasparent edhe mendimin tim do e them gjithmone e sme behet von per gjykimin tuj.
    Ju jeni humbje kohe per mu,ju dhash boll

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    tėpkė i paske deshirat me shoqen nexhi ti altin ..
    dhe ajo mezi pret ta rrezojne berishen.. e te benet edvin ruco zabit paskali qeverri..

ti nuku je katolik.. ti je zhapik..

.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    tėpkė i paske deshirat me shoqen nexhi ti altin ..
    dhe ajo mezi pret ta rrezojne berishen.. e te benet edvin ruco zabit paskali qeverri..
    ti nuku je katolik.. ti je zhapik...
    kur ti vjell keto gjepura si me siper, kjo do te thote se kupola xhahilo-kao-hoxha-gjoniste eshte e kenaqur ndaj punes kryeministrore te salijevit ... pas karrotes, vjen radha e kamzhikut kupolist ...

Departamenti i Shtetit: Qėndrimet e Withers personale, nuk reflektojnė politikėn e ShBA

Njė zėdhėnės i Departamentit tė Shtetit nė SHBA deklaroi dje se thėniet e ish-ambasadorit amerikan nė Tiranė nuk janė qėndrime tė kėtij departamenti. “John Withers nuk flet nė emėr tė Departamentit tė Shtetit, apo qeverisė sė ShBA; ashtu siē thotė ai nė deklaratat e tij, ato reflektojnė qėndrimin e tij personal”, tha zėdhėnėsi i Departamentit tė Shtetit, i pyetur nė lidhje me qėndrimin e mbajtur nga ish-ambasadori nė njė intervistė pėr mediat shqiptare. “Pikėpamjet e tij apo tė ish-zyrtarėve tė tjerė nuk reflektojnė politikėn e ShBA”, thuhet mė tej nė deklaratė. Ndėrkohė qė sqarohet se tė vetmit pėrfaqėsues tė kėsaj politike janė ambasadori aktual Arvizu, ambasada dhe vetė Departamenti i Shtetit. Nė deklaratė thuhet se ShBA janė njė shtet mik i Shqipėrisė dhe njė mbėshtetės i fuqishėm i aspiratave tė vendit tonė pėr t’u integruar nė Bashkimin Europian. “Ne kemi inkurajuar qeverinė e Shqipėrisė tė zbatojė reformat qė kėrkohen nga BE, tė cilat kėrkojnė pėrpjekje reale dhe tė matshme dhe gjithashtu angazhim dhe kompromis me opozitėn si pjesė e procesit politik. Nė tė njėjtėn kohė i kemi kėrkuar opozitės tė jetė e pėrgjegjshme dhe pjesėmarrėse, gjė e cila nė njė demokraci tė pjekur kėrkon pjesėmarrje tė plotė, aktive dhe konstruktive nė Parlament”, thuhet mė tej nė deklaratė. Zėdhėnėsi i Departamentit tė Shtetit, gjithashtu, thekson pėrpjekjet pėr tė shtyrė qeverinė dhe opozitėn nė gjetjen e kompromisit, ndėrsa theksohet se ėshtė koha qė vendi tė bėjė progres tė matshėm drejt Bashkimit Europian.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga altint71 Lexo Postimin
    Baron jane 120 parti te ndryshem e voto eshte private ...
    I vetmi politikan shqipčtar qe me pelqen eshte Albin Kurti qe per momentin eshte jasht kufive .
    O doctor ne moshen 14 vjec kur vdic enveri ne klase disa qanin ndersa un isha i vetmi qe qeshja.
    mrokllat shkojani tregoheni tjerve jo mu
    Jam mesu me standarte te tjera
    Ne 91 kur un isha tu hedh bustin e kryetarit te pare te partis se berishes ti ishe duke lujt domino tek ura brarit ne Tiron .edhe pse kisha diferenc vitesh me ju.
    Boni te jepni dhe votat emigranteve (sic bo vendet evropiane)e shifni ku shko berisha.
    Profesionin tim e kam shkrujt e jam trasparent edhe mendimin tim do e them gjithmone e sme behet von per gjykimin tuj.
    Ju jeni humbje kohe per mu,ju dhash boll
    Peralla me mbret je tuj tregu o kaldaist. Kur vdiq Enveri edhe mua nuk me dolen lote nga syte, (ndonese doja te qaja , sic benin te gjithe) , por ama per te qeshur nuk guxonin as pulat ate dite e disa dite me pas.
    Se ku ishe ti kur u rezua busti une nuk e di, por di qe ti je komunist dhe i tille do mbetesh.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Se ku ishe ti kur u rezua busti une nuk e di, por di qe ti je komunist dhe i tille do mbetesh.
    ky eshte malok komunist se jo komunist

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    shum lajm me rendesi per te ardhmen e demokracise e per qetsine qe do populli..

dmth departmenti i ka sqaru punet..

pra edvini.. per disa koh nuk do guxoje te mbledhe hordhi me banda me terrorizue shtet e milet..

pres qe populli i tiranes te ngrihet ne nji proteste kunder inkuizicionit.. ed ruco polpotist ino ramo nevzatoist.. ndaj gardes e mbrojtesve te shtetit..

gardistet duhen dekoruar per trimeri ne mbrotje te shtetit ndaj falangave kriminale anti-shqiptare te edvin spahi bamir topo rucve e tom dosh cubave..

..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 25-03-2012 mė 07:11

i/e regjistruar Maska e Helikranon
    Anėtarėsuar
    14-11-2010
    Postime
    359
    Kujtese per bishtqenin qe kenaqet me gjak dhe i cili ka nje rol te caktuar ne kete forom

14 shtator 1998 ,tregon shume mire se kush tallet dhe me vdekjen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Helikranon : 25-03-2012 mė 13:26

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    hahahahaha
    I dogji ne bire te b. Salise llafi Withersit.
    Sajoi lajmin kot sikur paska thene vete USA qe flet si privat Withersi.
    Asnje konfirme ska nga sheteti amerikan se smeret me llafet e nje ish diplomati.
    Reni veten rreni medemek sju do Withersi po USA ju do.
    Lajm koti fare.
    Albania Uber Alles

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •