Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

Wink Shtëpia 100 metra katrorë në Serbi – 7500 euro

Shtëpia 100 metra katrorë në Serbi – 7500 euro

Beograd 16 maj – Për ata që duan të banojnë në ndonjë nga fshatrat serbe, zgjedhja e patundshmërive është e madhe dhe që nga 3.000 deri në 5.000 euro mund të blejnë shtëpi solide. Kështu në komunën Irig trualli 7 ari me ujë e me rrymë shitet 3.000 euro.

Për një shtëpi 100 metra katrorë me 22 ari tokë në komunën Seçanj kushton 7500 euro.

Një shtëpi me objekte ndihmëse dhe me 5 – 6 hektarë tokë mund të blihet nga 5.000 deri 8.000 euro e edhe më lirë, shkruajnë medie serbe pa dhënë lokacionin se ku mund të blihet kështu.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Publikuar: 16.03.2012 - 15:01

Beograd, 16 mars – Qeveria e Serbisë ka vendosur që të gjithë qytetarët e rajonit, që dëshirojnë dhe kanë të drejtë ligjore për shtetësinë e Serbisë, këtë mund ta realizojnë pa paguar taksa administrative, bën të ditur RTS.

Më parë këto shpenzime kapnin 203 euro.

Sipas këtij burimi, ky vendim i qeverisë serbe ka të bëjë me qytetarë nga Sllovenia, Kroacia, Bosnja e Hercegovina, Mali i Zi, Maqedonia, Rumania, Hungaria e Shqipëria.

Serbia duket se Kosovën vazhdon ta trajtojë pjesë të saj, meqë nuk e radhitë ndër vendet e rajonit, ose kështu e lë hapur mundësinë që kontrabanduesit e dokumenteve të udhëtimit të mund të zhvatin para për sigurimin e tyre nga shqiptarët me liri lëvizjeje të kufizuar.

Shtetesia falas edhe shtepi me 3000 euro, e serbia e paska pa rrezikun nga plakja e popullates.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Qenka mire te shkosh e te blesh nja 10 shtepi aty, te fusesh shqiptare e ta besh ate zone te populluar krejt me shqiptare. Ku jane pasaniket shqiptare qe te blejne fshatra apo qytete te tera?

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Khuuuu po qpo dojkan politikuajt tone me shku me ble troje anej tash e me i shit dyfish ma shtrjet

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    bravo serbise . ja ben te mundur banoreve te tij te blejne shtepi brenda mundesive financiare.
    jo si ata trapat e shqiperise qe nuk vejne nje fare restriksioni ne ngritjen e cmendur te shtepive edhe pse asnje person me rrogat me te majshme nuk mund ti perballoje ti bleje.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Shtëpia 100 metra katrorë në Serbi – 7500 euro

Beograd 16 maj – Për ata që duan të banojnë në ndonjë nga fshatrat serbe, zgjedhja e patundshmërive është e madhe dhe që nga 3.000 deri në 5.000 euro mund të blejnë shtëpi solide. Kështu në komunën Irig trualli 7 ari me ujë e me rrymë shitet 3.000 euro.

Për një shtëpi 100 metra katrorë me 22 ari tokë në komunën Seçanj kushton 7500 euro.

Një shtëpi me objekte ndihmëse dhe me 5 – 6 hektarë tokë mund të blihet nga 5.000 deri 8.000 euro e edhe më lirë, shkruajnë medie serbe pa dhënë lokacionin se ku mund të blihet kështu.
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Publikuar: 16.03.2012 - 15:01

Beograd, 16 mars – Qeveria e Serbisë ka vendosur që të gjithë qytetarët e rajonit, që dëshirojnë dhe kanë të drejtë ligjore për shtetësinë e Serbisë, këtë mund ta realizojnë pa paguar taksa administrative, bën të ditur RTS.

Më parë këto shpenzime kapnin 203 euro.

Sipas këtij burimi, ky vendim i qeverisë serbe ka të bëjë me qytetarë nga Sllovenia, Kroacia, Bosnja e Hercegovina, Mali i Zi, Maqedonia, Rumania, Hungaria e Shqipëria.

Serbia duket se Kosovën vazhdon ta trajtojë pjesë të saj, meqë nuk e radhitë ndër vendet e rajonit, ose kështu e lë hapur mundësinë që kontrabanduesit e dokumenteve të udhëtimit të mund të zhvatin para për sigurimin e tyre nga shqiptarët me liri lëvizjeje të kufizuar.

Shtetesia falas edhe shtepi me 3000 euro, e serbia e paska pa rrezikun nga plakja e popullates.
    Kerkoj ndjes qe nuk e kam shenu nga eshte marr ky informacion.
    Ky lajm eshte postu ne koha net. http://www.koha.net/?page=1,15,91819

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    bravo serbise . ja ben te mundur banoreve te tij te blejne shtepi brenda mundesive financiare.
    jo si ata trapat e shqiperise qe nuk vejne nje fare restriksioni ne ngritjen e cmendur te shtepive edhe pse asnje person me rrogat me te majshme nuk mund ti perballoje ti bleje.
    Plotesisht bashkohem me thenien tuaj........
    c'fare hendeku i madh qendron midis politikbersve dhe ekonomikformatuesve tek ne e ne Serbi.........po ka nje te mire se lavatricja po punon me orar te zgjatur nga fshsati ine, deri sa te lajne llocat e trustit te lulelakres dhe prostikocekeve.
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    Plotesisht bashkohem me thenien tuaj........
    c'fare hendeku i madh qendron midis politikbersve dhe ekonomikformatuesve tek ne e ne Serbi.........po ka nje te mire se lavatricja po punon me orar te zgjatur nga fshsati ine, deri sa te lajne llocat e trustit te lulelakres dhe prostikocekeve.
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    krehjani bishtin njeri - tjetrit..krejt pa lidhje..keshtu eshte kur ja fusni por.dhes pa e ditur se do celbni ambjentin..akoma me komunizmin ju..mesohuni mire me ekonomine e tregut nje here e pastaj thuajini bravo serbise apo bravo njeri tjetrit..

nese doni toke falas ju jap une sa te doni ne fshatin tim..dua nga ju vetem nje falenderim per mua dhe jo per qeverine...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    Pse kush osht aq budall sa me shku me banu i rrethum me shkavella?!
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Permendet Serbia e menjehere disa frustrohen hahhahha
    Po normal qe ka shtepi me keto cmime sepse ato jane ne zona te thella e te pabanuara ,une p.sh ju gjej ne Kosove nje ari toke per 50 euro,mos duhet brohoritur shtetit te Kosoves per kete cmim??!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •