Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në gjysmëfinale?

Votues
56. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • AC Milan

18 32.14%
  • FC Barcelona

38 67.86%
Faqja 0 prej 26 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 255
  1. #-9
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Liga e Kampionëve: FC Barcelona kualifikohet në gjysmëfinale

AC Milan - FC Barcelona

Ndeshjet e para zhvillohen me; 27-28 mars
    ndeshjet kthyese me; 3-4 prill

• Kush do të kualifikohet në gjysmëfinale?

2. #-8
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Perballja me e bukur dhe me spektakolare e kesaj faze. Si tifoz i Milanit normalisht qe votova qe Milani kalon ne fazen tjeter.

Shume nga tifozet e futbollit do te shkruajne qe Barcelona do te kualifikohet, disa do shkruajne edhe me goleade apo ku di une. Por une mendoj se asgje nuk do te jete e thjeshte e aq me teper e sigurte per Barcelonen. Milani e ka treguar qe mund te luaje si i barabarte perballe katalansve. Qe nga ndeshjet e grupeve kur Milani u perball me Barcelonen ekipi ka ardhur vetem ne rritje dhe besoj se kualifikimi do te vendoset ne Barcelone, ne ndeshjen e kthimit.

Ajo qe mendoj dhe qe e them me siguri eshte qe spektakli nuk do te mungoje ne te dyja perballjet. Tifozet e apasionuar te futbollit do te kene kenaqesine qe te shijojne 2 nete magjike ne perballjen mes Barcelones e Milanit, ashtu sic kane shijuar dhe ne vitet e kaluara spektaklin qe kane dhuruar keto 2 skuadra perballe njera tjetres.

Mendoj se nga kjo sfide do te dale finalistja e pare e Champions League, per te mos thene fituesi i Champions League.

Forzaaaaaaaaaaaa Milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nese ka ekip qe eleminon barcen ky eshte milani
    dhe pse jam tifoz i bayernit kete mendim kam

bastin do e ve per milan
    JO SEKS PARA MARTESE

4. #-6
    Barcelona nuk eshte ekipi i nje viti me pare,lodhja dhe trofet e shumte qe ka fituar Barcelona vitet e fundit mendoj se do te ndikojne jo pak ne kte perballje gjigandesh.

Me vjen shum keq qe kjo finale e parakohshme qelloi kaq heret.

Mendoj se kush ekip kualifikohet nga ky cift shko ne finalen e madhe ne Allianz Arena ku natyrisht do i presi Bayern Munchen.

Motivimi i lojtareve te Milanit do te jet me i madh se atyre te Barcelones.

Barca ka 5 vjet qe fito 3 Chamions,plus qe nuk eshte ekipi qe ka qen para nje sezoni.

Milan po tregon se eshte i denje te perballet me cdo kundershtar qe i del perball.

Vota ime shkon per Milan,dhe finalja qe kam preferuar eshte ajo midis Milanit dhe Bayern Munchen.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Kjo ndeshje i perngjan Interit te 2010. Kur Barca na rrifte ne grup dhe Interi i kthente reston ne gjysemfinale. Te njejtin skenar parashikoj dhe tani ,megjithse duhet t'them qe ky Milan eshte shume larg atij Interi te 2010 . Disfavoret qe Milani ka eshte se ndeshja pare luhet ne san siro. I duhet nje rezultat i paster ,fitore pa psuar gol ose minimumi nje 0-0 ,dhe me nje ekip te plote pa mungesa.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

6. #-4
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin

bastin do e ve per milan
    o te hagert goja mjalt.

mos e bo me zemer Thekthin

7. #-3
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Mendoj se nga kjo sfide do te dale finalistja e pare e Champions League, per te mos thene fituesi i Champions League.
    ...e cila eshte; MILANKA :D

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin

bastin do e ve per milan
    goldi hajt mir se paske ardhur. :)
    Ashtu, me ato paret ma mire shko shpo ndonje pjeshke :D , se t'ia japesh bastores haha.

Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Kjo ndeshje i perngjan Interit te 2010. Kur Barca na rrifte ne grup dhe Interi i kthente reston ne gjysemfinale. Te njejtin skenar parashikoj dhe tani ,megjithse duhet t'them qe ky Milan eshte shume larg atij Interi te 2010 :D. Disfavoret qe Milani ka eshte se ndeshja pare luhet ne san siro. I duhet nje rezultat i paster ,fitore pa psuar gol ose minimumi nje 0-0 ,dhe me nje ekip te plote pa mungesa.
    Ta mer mendja se mund te bej vaki kjo? lol
    Barcelona eshte ekip qe mund te haj edhe 10 gola, ama pa ta shpu pjeshken s'te leshon. :D

P.S; Barcelona kualifikimin do e vendos qe ndeshjen e pare. ;)

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    o te hagert goja mjalt.

mos e bo me zemer Thekthin:!qq
    Kam nis te tutem lol

p.s; o mejk, mos na ndjell ters me ate voten :D

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 17-03-2012 më 22:48

8. #-2
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Superndeshja e këtij edicioni besoj që më interesante do ishte një finale e tillë se sa një çerekfinale, besoj që Barcelona do vazhdoj të jep leksionet e veta njëra pas tjetrës.
    Sui generis

9. #-1
    ***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Eh s'kan as fat k*rvat e Milanit; shorti me i keq u ra. Nejse do ta shijoj kete ndeshje; ishalla u ben ndonje leksion Barca qe te mbahet mend mire. Mendoj se finalja e CL do jete EL Clasico Barcelona - Real Madrid
    Moderator, e di vet ti...

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Na ka rënë ekipi më i vështirë i mundshëm. Normale shanset më të madhe për të kaluar i ka Barca e cila momentalisht është ekip më i fortë në botë, por futbolli është futboll dhe asnjëherë nuk i dihet.

E vetmja gjë që dua është që Milani t'i këtë në dispozicion të gjithë lojtarët për atë ndeshjen, jo gjysmën të dëmtuar siç kemi qenë shumicën e sezonit. Gjithashtu ajo humbje me Arsenalin na ka bërë mirë si ekip, skuadra do ketë nxjerr leksione. Si tifoz shpresoj që të kalojë Milani.
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 0 prej 26 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •