Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në gjysmëfinale?

Votues
20. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Benfica

8 40.00%
  • Chelsea

12 60.00%
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Benfica bën lojën,e mbyt me raste,nja dy penallti nuk jepen se arbitri qërrohet nga Dielli kur kapin topin lojtarët e Chelsea me dorë (Dhavidh Lluzi dhe Terry),shkon Torres shtatëzania kalon një mbrojtës idiot kot së koti jep topin në zonë dhe Chelsea bën gol....ça skandali lol !
    hahhahahahha
    nuk me qudit ky fakt sepse jeton ne Shqypni...

Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    hahhahahahha
    nuk me qudit ky fakt sepse jeton ne Shqypni...
    Pse mër ti çuni Europianizuar,ke lindur dhe rri në Amerikë ë ? E ke mësuar Shqipen si gjuhë të huaj ti ,s je nga Shqipëria. Ça do të thuash ti që rri në Shqypni unë ? Mos vallë jemi qorra ne që rrimë këtu ë ? Megjithëse...më mirë qorr sesa k0qe !

Urdhëro këtu çar thonë statistikat:

http://www.uefa.com/live/match-centr...omparison.html

Ato me kuqe janë të Benficës,se mos i ngatërron....
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 27-03-2012 më 17:16
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Me thënë të drejtën po shifja më shumë Realin po i hidhja sytë dhe nga Benifca.
    Benfica pati ca raste të pastra për gol. Chelsea shtyllën e atij Mata dhe rastin e golit më duket që rrezikoi.
    Dhe ajo shtylla s'kishte shanc t'u fuste në portë në atë pozicion ku ishte ai.
    Pa fat Benfica por në Angli nuk i dihet, 1-0 nuk është nai rezultat kushedi.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Chelsea do kualifikohet padyshim e dija që nga momenti kur ngeli si e vetmja skuadër angleze pjesmarrëse në këtë kompeticion.
    Sui generis

Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Pse mër ti çuni Europianizuar,ke lindur dhe rri në Amerikë ë ? E ke mësuar Shqipen si gjuhë të huaj ti ,s je nga Shqipëria. Ça do të thuash ti që rri në Shqypni unë ? Mos vallë jemi qorra ne që rrimë këtu ë ? Megjithëse...më mirë qorr sesa k0qe !

Urdhëro këtu çar thonë statistikat:

http://www.uefa.com/live/match-centr...omparison.html

Ato me kuqe janë të Benficës,se mos i ngatërron....

statistikat flasin ne anen e Benfica-s, mirpo ne futboll vendosin golat... ne anen tjeter duke pase parsyshe mungesat e chelseas dhe karshi kesaje te bej nje gol si mysafire mendoi se eshte: mission impossible per kundershtarin... siqnerisht po them nuk me kan pelqy aspak parashikimet apo paragjykimet nga shumica e anetarve ketu, ajo qka ka qen me e keqja sepse jan bere ne baza racore nuk ben te ndodhe kjo me nje forum siq eshte ky, mendoi se eshte nje forum me vlere, andaj ju lutem ju lutem no racism/peace... vetem kshu mund te eci perpara shqiptaria

statistikat flasin ne anen e Benfica-s, mirpo ne futboll vendosin golat... ne anen tjeter duke pase parsyshe mungesat e chelseas dhe karshi kesaje te bej nje gol si mysafire mendoi se eshte: mission impossible per kundershtarin... siqnerisht po them nuk me kan pelqy aspak parashikimet apo paragjykimet nga shumica e anetarve ketu, ajo qka ka qen me e keqja sepse jan bere ne baza racore nuk ben te ndodhe kjo me nje forum siq eshte ky, mendoi se eshte nje forum me vlere, andaj ju lutem ju lutem no racism/peace... vetem kshu mund te eci perpara shqiptaria
    Ti pe gjëkundi që thash unë që ndeshjen e fitoi Benfica ?! Unë s di të kem thënë kështu..di të kem thënë që lojën më voluminoze e bëri Benfica,kontrollin e fushës e kishte Benfica,rastet flasin për Benficën,Chelsea me një rast të vetëm,bëri një gol.2 aksione,1 gol ! Këtë kam thënë unë ! Pra nuk kam thënë se fitoi Benfica apo humbi Chelsea. Goli i Chelsea ishte me fat,nuk ka lidhje mungesa këtej e mungesa andej.Tani ça ,si i bie kjo,të presim ne derisa të rikuperohen dëmtimet e Chelsea? Parashikimet i ka gjithsecili personale,vetëm po të dëgjoj unë qtë thuash që nuk të pëlqejnë parashikimet,se parashikimet nuk janë parada mode ,janë opinione personale,gjithsecili ka të vetin.

Hajd se shkon me shtesa kjo ndeshje po hë...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Benfica bën lojën,e mbyt me raste,nja dy penallti nuk jepen se arbitri qërrohet nga Dielli kur kapin topin lojtarët e Chelsea me dorë (Dhavidh Lluzi dhe Terry),shkon Torres shtatëzania kalon një mbrojtës idiot kot së koti jep topin në zonë dhe Chelsea bën gol....ça skandali lol !

Benfica Team Statistics Chelsea
    0 Goals 1
    0 1st Half Goals 0
    8 Shots on Target 3
    9 Shots off Target 8
    8 Blocked Shots 1
    8 Corners 4
    9 Fouls 17
    0 Offsides 4
    3 Yellow Cards 1
    0 Red Cards 0
    80.6 Passing Success 78.2
    12 Tackles 30
    83.3 Tackles Success 83.3
    56.3 Possession 43.7
    60.8 Territorial Advantage 39.2
    417 Total Passes 325
    33 Total Crosses 18
    168 Lost Balls 151
    57 Recoveries 64
    52.2 1st Half Poss. 47.8
    60.7 2nd Half Poss. 39.3

Nuk e di pse Blood VenoM, e quan skandal ket!
    Ndryshuar për herë të fundit nga roni_s : 27-03-2012 më 18:08

Nuk e di pse Blood VenoM, e quan skandal ket!
    Si pse e quaj skandal ?! E quaj skandal pra se ishte topi gol po të mos ta kishte kapur me dorë David Luiz kur e gjuajti fluturimthi ai sulmuesi i Benficës,Cech ishte shumë përpara,Luiz ishte mbi vijën fatale dhe topi e kapi në dorë. Je dakord,e ke parë ?
    Edhe nqs rasti i sipërm ka qënë shpejt dhe "nuk është vënë re"...po rasti i John Terry afër fundit të ndeshjes që jep një lojtar i Benficës kros me gjysmë roveshat për në zonë dhe e kap në dorë Terryn ? Nuk u duk kjo ???? Janë 2 penallti këto...Një faull në hyrje të zonës nuk u dha,ishte fare pranë zonës.Këto janë episode që mund(dhe do ta kishin vendosur përfundimisht fatin e këtij dhe atij takimi,sidomos rastet e penalltisë). Pse të mos ta quaj skandal ? Nuk është skandal kur një skuadër bën komplet lojën,krijon raste dhe ekipi tjetër dy herë del nga veza,njëherë rrok shtyllën kur portjeri gjuan topin nga porta dhe topi kalon sipër të gjithë lojtarëve dhe i del sulmuesit që rrok shtyllën,ndërsa njëherë bie mbrojtësi si thes kripe dhe jep krosim në zonë sulmuesi e futet gol.Nuk të duket skandal ty ky ? Mua po ! Chelsea as presion nuk bëri,asgjë fare.Chelsea donte të mos pësonte gol,mbrohej gjithë kohën.E deshi fati,ja doli.
    Nejse,si një llafe,njëqind llafe,unë mendoj se shkon me shtesa.

Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Si pse e quaj skandal ?! E quaj skandal pra se ishte topi gol po të mos ta kishte kapur me dorë David Luiz kur e gjuajti fluturimthi ai sulmuesi i Benficës,Cech ishte shumë përpara,Luiz ishte mbi vijën fatale dhe topi e kapi në dorë. Je dakord,e ke parë ?
    Edhe nqs rasti i sipërm ka qënë shpejt dhe "nuk është vënë re"...po rasti i John Terry afër fundit të ndeshjes që jep një lojtar i Benficës kros me gjysmë roveshat për në zonë dhe e kap në dorë Terryn ? Nuk u duk kjo ???? Janë 2 penallti këto...Një faull në hyrje të zonës nuk u dha,ishte fare pranë zonës.Këto janë episode që mund(dhe do ta kishin vendosur përfundimisht fatin e këtij dhe atij takimi,sidomos rastet e penalltisë). Pse të mos ta quaj skandal ? Nuk është skandal kur një skuadër bën komplet lojën,krijon raste dhe ekipi tjetër dy herë del nga veza,njëherë rrok shtyllën kur portjeri gjuan topin nga porta dhe topi kalon sipër të gjithë lojtarëve dhe i del sulmuesit që rrok shtyllën,ndërsa njëherë bie mbrojtësi si thes kripe dhe jep krosim në zonë sulmuesi e futet gol.Nuk të duket skandal ty ky ? Mua po ! Chelsea as presion nuk bëri,asgjë fare.Chelsea donte të mos pësonte gol,mbrohej gjithë kohën.E deshi fati,ja doli.
    Nejse,si një llafe,njëqind llafe,unë mendoj se shkon me shtesa.

Duke e perfudnuar ne fund po shtoi edhe dicka i nderuar, londinezet me gjithe mungesat qe kishin ishte e pamundure te benin diqka me teper mjfatoi ai goli... eshte taktika e lojes te luanin duke u mbrojture... gabimet e gjyqtareve ishin evidente nuk eshte hera e pare qe arbitri gjendet ne kritke, deshmija me e mire eshte ajo qe po ndodhe aktualish ne la liga.... te fitoshe ne kunderzbritje kjo mund ti noddhe cdo skuadre mendoi se edhe per chelsea-n eshte normale kjo.... ishte e pamundure te besh dicka me shum ne ate stadium te zhurmshem.... shifemi ne Stamford Bridge!
    Ndryshuar për herë të fundit nga roni_s : 27-03-2012 më 18:30

nuk e pash te tere lojen
    por me sa pash une, Benfica e meritonte te fitonte, e jo chelsea

Ai albitri sikur kishte fanelle te kaltert e jo te gjelber :|
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •