Postuar mė parė nga Lexuesi_ Mendoj se nuk ishte kompliment Por rralitet "Rralitet" nuk ekziston ne fjalorin shqip-shqip
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Postuar mė parė nga Etna Etna "Rralitet" nuk ekziston ne fjalorin shqip-shqip Mendoj qe te gjithe kemi nje fjalor me vete :P Ne fjalorin tim egzistojn shume fjale qe si ke degju me pare
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Mendoj qe te gjithe kemi nje fjalor me vete :P Ne fjalorin tim egzistojn shume fjale qe si ke degju me pare .........mire e ke
Postuar mė parė nga orhideja .........mire e ke ... ti ma mire e ki qe po pajtohesh me mu
Postuar mė parė nga Lexuesi_ ... ti ma mire e ki qe po pajtohesh me mu ...........pajtimi eshte me produktiv se mos pajtimi
Postuar mė parė nga orhideja ...........pajtimi eshte me produktiv se mos pajtimi Qite ne status te fajsbukut kete thanje ta baj Lajk i here hajt :P
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Qite ne status te fajsbukut kete thanje ta baj Lajk i here hajt :P ......... qe ti s'e din qe une jam kunder fejsbukut
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Mendoj qe te gjithe kemi nje fjalor me vete :P Ne fjalorin tim egzistojn shume fjale qe si ke degju me pare Eeee ja justifikimi kur ben gabime
Postuar mė parė nga Etna Etna Eeee ja justifikimi kur ben gabime Zgjidhja me e mire kur bejm gabime eshte justifikimi orhideja, hajt hajt hin punon ne farme wille ne bashqe
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Zgjidhja me e mire kur bejm gabime eshte justifikimi orhideja, hajt hajt hin punon ne farme wille ne bashqe Une punoj live ne bahqe po deshta e jo si ju
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt