Mendoj qe e mira e me te miravet eshte qe:
...kudo qe te jesh ti shpallesh luft territ...
Mendoj qe e mira e me te miravet eshte qe:
...kudo qe te jesh ti shpallesh luft territ...
Mendoj se duhet te shkoj te nje doktor te bej nje vizite, shkaku me ka ndodh nje e paptritur qe ndoshta askujt si ndodh
Nje te diele u zgjova ne mengjes ne ora fix 7. Mu duk sikur ne realitet kur dikush ne enderr me tha qu me shku ne pune.
U zgjova u bera gati hypa ne auto por ne fund mu rrotullua diqka mendja dhe shikova daten ne mobil kur e pash ishte e diele. A thua qka thojn ?
Eh mo rexhi ke te voglen qe do i ket te gjitha i feel it
Sa per floke as un skam pasur ndonje floke kushedi se cfare e vogel , bile kur u rrita e u bera 20 fillova ti zgjasja se e kisha te dobet e deri ne ate mosh me mbante mami me floke te shkurtra si cun
Sa per te ngjamen mir e ke ishalla me ngjan mua jo se un jam ndonje bukuri kushedi se ca po se i jati sosht ndonje Alen Delon qe te marri nga ai lol
Gocen e madhe rexhi e ke te fisnike ne pamje kjo e vogla kushedi sa zemra ka me brejkur kur te rritet![]()
Nuk po tregoj tjetren me mire se qeshni te gjithe
Edhe ty te ka ndodh ne shkolle kshtu me shku pa pas hiq ee
Me papuqe njehere kam shku ne pune menjehere hop nga shtepia e ne keerr kur zbrita nga kerri ne pune e kuptova qe jam me papuqe se mu doke qe jam zbathur kur dola nga makina dhe shkela ne asfalt![]()
Krijoni Kontakt