Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Cool

Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Leri mer hotdog ti please se nuk jemi te verber ne. Te gjithe e shfrytezojne postin keta tek ne me $50K kurse ketu ne amerike me miliona. CC governatori i Nj shkonte ne ndeshjet e djalit me helikopter lol qe kushtonte mbi $35k per ride. Te gjithe derrat nje turi kane edhe gjithe politikanet njelloj jane "bej si them une e mos bej si bej une"

me ra rasti ne nje mbledhje familjare para 1 jave nje politikan shqiptar (prefekt ne nje rreth ne shqiperi) thonte "harram nuk te shkon te del nga hundet" u bera ti thoja po ata 6 shtepi qe ke ne tirane me cfare i bleve me rrogen e prefektit ahah edhe mercedes qe porisiti ne amerike edhe udhetimin ne amerike etc. populli ka vuajtuar edhe do vuaj fatkeqsisht.
    moj nuk po mbroje lideret e amerikes dhe po shaj keta te tanet, po diferenca midis grykesis ,injorances ne pothuajse ne te gjitha nivelet e administrates, dhe skrupulozitetit tyre me te ketyre te taneve eshte tejskashmerisht e theksuar. keshtu qe do beje mire here tjeter mos te ngaterroje arin me dollarin, thejsht per te treguar qe je e mireinformuar per pothuajse nje pjese te mire te politikaneve ne shqiperi dhe ne amerike. e then ne menyre me popullore : mos u hap byth.esh kot duke tentuar te manipulosh te verteten, thjesht per ceshtje egozimi. kjo isht e gjitha dmth.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    moj nuk po mbroje lideret e amerikes dhe po shaj keta te tanet, po diferenca midis grykesis ,injorances ne pothuajse ne te gjitha nivelet e administrates, dhe skrupulozitetit tyre me te ketyre te taneve eshte tejskashmerisht e theksuar. keshtu qe do beje mire here tjeter mos te ngaterroje arin me dollarin, thejsht per te treguar qe je e mireinformuar per pothuajse nje pjese te mire te politikaneve ne shqiperi dhe ne amerike. e then ne menyre me popullore : mos u hap byth.esh kot duke tentuar te manipulosh te verteten, thjesht per ceshtje egozimi. kjo isht e gjitha dmth.
    Nuk jam e informuar ne detaje per asnje por dua te them "politikane=hajdut" pak rendesi ka se nga jane. Kush ka postin ka shfrytezuar edhe do shfrytezoj cfare do nacionaliteti te ket. Ankesa te tilla si ne ket teme bien ne vesh te shurdhet asgje nuk ndryshojne. Shpresoj te me kesh kuptuar qe une nuk i mbroj veprime te tilla por nuk mund te bejme dot ndryshime.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Citim Postuar më parë nga sheneri Lexo Postimin
    Qyre tezes po pse mos me u knaqe bile edhe striptiz me mashkuj patem per naten e madhe po u thot Edi komshinjve

Teze pse nuk e more edhe Daden Rade edhe nese ishe alivanour ajo gogja doktorr eshte po mos e ba zo me kan pa ne duar te qatyne dr zuzakve as fusnota nuk te kishte njoht.

-Lum tezja ju se keni provue 8 marsi qka ishte loqka ju gezoft popullit tim te leckosur e te uritur qe ma beri te mundur festen me zuzak ne kryeqytetin e shqipnjave ani me kallabllik gra te burrave te tort.
    Hhahahahaa
    Nuk besoj të ketë mashkull që i ofron knaqësi nje femer si puna e kryenegociatorës tonë

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Endles meditje jan dietat. Me ni fjal dita e punes te paguhet ma shum.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Kushedi qka i ka tha mendja e tyre e trullafte,me kete fjale meditje,Endless

Mbase e sqarone dikush me mire,meditje shetitje njejte me duken!!!
    Kshu nga paragjykimi im po mendoj se meditje duhet te jete dieta dmth leke shtes per qendrim diku ne hotel apo darkim kur je larg vendit te punes edhe pse je atje per arsye te punes.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Nuk jam e informuar ne detaje per asnje por dua te them "politikane=hajdut" pak rendesi ka se nga jane. Kush ka postin ka shfrytezuar edhe do shfrytezoj cfare do nacionaliteti te ket. Ankesa te tilla si ne ket teme bien ne vesh te shurdhet asgje nuk ndryshojne. Shpresoj te me kesh kuptuar qe une nuk i mbroj veprime te tilla por nuk mund te bejme dot ndryshime.
    po normal qe nuk mund te bejme dot ndryshime, po te dorezohemi te gjithe keshtu si puna jote kaq shpejte. robi duhet te kete ca principe dhe parime qe duhet te ludtoj per to, ne kete menyre kane arrit ku kane arrit vendet e zhvilluara te perendimit. duke luftuar per te drejtat e tua der ne fund, dhe jo duke u marr me llogje neper forume dhe kafenio duke share politikanet kot ashtu sa per muhabet.

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Endles meditje jan dietat. Me ni fjal dita e punes te paguhet ma shum.
    aha, opo lere thoj, prandaj i paska lene cilimnjt vetem kjo. ah te zinjte ne ne duart e kujt kemi rene thoj, si ne kosove dhe ne shqiperi. e degjove me te paparen fare nga haxhiplehra biku?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    po normal qe nuk mund te bejme dot ndryshime, po te dorezohemi te gjithe keshtu si puna jote kaq shpejte. robi duhet te kete ca principe dhe parime qe duhet te ludtoj per to, ne kete menyre kane arrit ku kane arrit vendet e zhvilluara te perendimit. duke luftuar per te drejtat e tua der ne fund, dhe jo duke u marr me llogje neper forume dhe kafenio duke share politikanet kot ashtu sa per muhabet.

ahhaha ti me ben te qesh do kaloj kohen nuk shtyhet ne pune eshte slow. kerkoj falje qe kam share "politikanet" AJKA E POPULLIT CFAREDO KOMBESIE QE I PERKASIN!!!!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Tipiku Lexo Postimin
    Kshu nga paragjykimi im po mendoj se meditje duhet te jete dieta dmth leke shtes per qendrim diku ne hotel apo darkim kur je larg vendit te punes edhe pse je atje per arsye te punes.
    Po ashtu eshte,se me pare sme binte ne mende!

Nuk eshte qudi ndonje dite kur degjojme se kane shkuar edhe ne Dubai per meditje,kemi buxhetin e forte si shtet i ri qe jemi

Grumbull injorantesh i vleresoj,perderisa ka njerez qe skane te festojne edhe ne shtepi.

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    [/B]

ahhaha ti me ben te qesh do kaloj kohen nuk shtyhet ne pune eshte slow. kerkoj falje qe kam share "politikanet" AJKA E POPULLIT CFAREDO KOMBESIE QE I PERKASIN!!!!
    opo ty te falte perendia, po nuk jam une personi qe duhet ti kerkosh te falur. thjeshte ndergjegjesohu dhe fillo ta pranosh faktin qe politkanet tane jane shume here me plehra se sa politikanet e amerikes, apo te pjeses tjeter te vendeve te zhvilluara. kaq do doja une nga ana jote, gjithmone po eshte gje qe behet te kuptohemi. :P

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •