Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 134 prej 134
    Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081

Pėr: Aparat Fotografik

Elian, e bleva une tani mos na shaj. Sidoqofte pak nga pak po e mesoj. Skam pas kohe se ka shume materiale dhe udhezime online. Faleminderit A.I!
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga miki_al2001 Lexo Postimin
    Elian, e bleva une tani mos na shaj. Sidoqofte pak nga pak po e mesoj. Skam pas kohe se ka shume materiale dhe udhezime online. Faleminderit A.I!
    ...ta gezoni dhe te uroj sa me shume shkrepje....sa me shume Raw e sa me shume Jpeg....
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Keto aparatet mirrorless me pelqejne ne fakt se jane kompakte edhe te lehta. Edhe cmimin e kane te mire. Aq me teper qe kjo pakete i ka pak a shume cfare te duhet per te filluar te besh fotografi. Rezolucioni eshte i mire.Te them vetem aty ku kam pak dyshime une?

- Objektivat: nuk e di nese samsung vazhdon te perdori schneider kreuznach te kjo seria nx... nese po eshte njefare plusi. Por ta zeme se neser dashurohesh me fotografine dhe nis te kerkosh me teper. Gama e ketyre objektivave te samsung eshte e kufizuar dhe ndoshta nuk do te te kenaqe. Ndoshta ne te ardhmen do te zgjerohet nuk di c'te them. Nga ana tjeter cmimi do te jete gjithmone me i ulet se i dslr-ve ne pergjithesi ... ky eshte plusi.

- Viewfinder elektronik per shkak te konstruksionit... une uroj qe te jete i mire... me te mirin he per he e ka sony pa asnje dyshim. Mund te te beje te mendosh qe ngjyrat e nje fotoje jane ndryshe dhe vetem pasi ta kesh shkrepur te shikosh qe nuk eshte ashtu.

Hiq keto te dyja, mua me duket nje kit i mire per te filluar. Ne cdo rast, une personalisht do te rekomandoja te merrje per te njejtin cmim ndonje kit te firmave me emer. Me shume mundesi do marresh dicka me rezolucion me te ulet dhe fps me te vogel, por do te kesh me shume zgjedhje objektivash dhe neser nese do vendosesh te besh upgrade nuk do te jesh ne territor te ri komplet.
    Nga ana tjeter nese e do per te fotografuar ngjarje familjare apo udhetime rastesore dhe uk ke kohe apo deshire ti kushtohesh me seriozisht, Samsungu do ta beje me se miri punen... jane kamera qe prodhojne ngjyra te ndezuara e nuk besoj se do te te zhgenjeje.
    Nuk e bleva kete samsung ndrova mendje te degjova ty mora Nikon D3200 me pelqen. Edhe pse ende nuk ja kam marr doren sa duhet.
    Po tash kam nje pyetje tjeter. Cfar lense te perdor per insek dhe qfare te perdor per kafshe dhe shpeze qe fluturojn ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2013
    Postime
    246

Ka ndonjeri experience per aparatet Pentax? Per Pentax k3 psh ? Me cfare lense do te ishte me i mire kombinimi me 18-130 apo me dyshen 18-55 + 55-200 ??

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •