Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Arsyeja eshte sekret shteteror dhe qenka sekret i forte.
    Fatos Klosi do t'i kishte kalb ne burg shiksat e Sales, po te kishte mundesi. Por edhe atij dikush ja ka ndaluar te flase rreth kesaj teme.

Edhe une jam shume dakort qe çdo kujt i takon nje vend ku te prehet e t'a qajne familjaret.

Fjala urt eshte e vjeter fort o Derjans ...
    eh ta lumsha

shqipnia asht pordh e brek e thami na

pranej kurr ne jeten time nuk do votoj ne at ven perderisa kto ftyra qe jan te jene akoma aty
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    bravo zoti ardian
    arben sefxhini eshte nje kriminel qe mbrohet nga berisha per vrasjen e babit tuaj

po arbeni ka dokumenta dhe icizime te berishes

ndaj ai eshte ne pushtet akoma
    dhe tjeret kane ikur

me vjen keq per vuajtjet e babait tuaj

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Hahaha ku te gjejme me te mire se Sala thote Poko-ja

Partia demokratike o Poko ka nxjerre me dhjetera politikan te zot qe me sy mbyll mund te benin me mire se cka bo saliu sot per shqiperine . Por kur ke t'besh me nje diktator atehere sa vjen e me e veshtire behet qe PD te prodhoje realisht nje politikan te denje per shqiperine ,sepse saliu ne 20 vjet vetem ka eleminuar njerez nga PD dhe ka mbajtur ato qe mbyllin gojen ose me sakte "kamikazet" injorant te tipit Mesila Doda ,jozefina topalli , Edi paloka ..etj etj.
    u dashka o salijevi, o zombite do(bi)çe rane e vdiqen, por ajo ka arsyet e veta, se e shohin si burim te ardhurash, pasurimi e perfitimi ...

akoma nuk e keni "mesuar" se salijevin e ka caktuar klani xhahil-kapo-gjonaj per te drejtuar proceset e tranzicionit ne interes te ruajtjes se pusht-etit politiko-ekonomiko-financiar.

nuk ka nevoje per nje me te mire se salijevi - nuk eshte problemi aty ku duan ta ngaterrojne fillin do(biçat.

duhet nje (jo vetem nje) jo komunist, i pa inkriminuar, me dinjitet, drejtesi e ndershmeri.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    na thuaj nje mo dujruc te pa inkriminuar..

jepe 1 emer..

e ta votojme..

po mo na thuaj Edvinin..

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    na thuaj nje mo dujruc te pa inkriminuar..
    jepe 1 emer..
    e ta votojme..
    po mo na thuaj Edvinin..
    Mos u mundo ti inkriminosh te gjithe Shqiptaret e ti besh si puna jote sojseze, pa skrupull, i pafytyre, qe vete andej nga i shfryn prapanica salijevit dhe ti te thithesh nje pjese te atij qelbsinlleku.

Ta kam shkrojtur, por nuk mund ta lexosh, jo me ta kuptosh; me thuaj se çfare nuk kupton nga sa me poshte:
    ...

nuk ka nevoje per nje me te mire se salijevi - nuk eshte problemi aty ku duan ta ngaterrojne fillin do(biçat.

duhet nje (jo vetem nje) jo komunist, i pa inkriminuar, me dinjitet, drejtesi e ndershmeri.
    Nuk paska ne Shqiperi njerez jo-komunista, por te gjithe si puna e salijevit e co, komuniste arriviste te kamaleonizuar?

Nuk paska njerez te pa-inkriminuar ne Shqiperi? E thjeshte, te hapen dosjet.

Nuk paska njerez me integritet e dinjitet ne Shqiperi?

Nuk paska njerez qe i druhen Perendise, qe e adhurojne Zotin, Hyun?

Nuk paskan mbetur njerez te ndershem ne Shqiperi?

Ik ore lanet, se e ke tejkaluaj, jo me mbushur kupen - njeri qe te ngjall krupen!

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Ardiani ka t'drejten te kerkoj t'verteten, dhe n'baze t'asaj t'vertete te behet drejtsi!!!!
    Ardiani ka t'drejten te ket nje varr te qaj per t'atin, kjo pamvarsisht nga veprimtaria e t'atit...

Me aq sa kuptoj un, e verteta esht me e madhe se Ardiani....

Nje gje esht e sigurt, shteti e di t'verteten...

Nese Berisha ka gisht, edhe ai duhet t'pergjigjet para ligjit.

Nje keshill per Ardianin: Nese ke fakte (dhe jo llafe) ben mir ti nxjerresh ne shesh, ose me mir hesht... Sepse fjala esht si puna e kobures, po e nxorre nga brezi shkrepe se ndryshe turpnohesh...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Dhe cfare? Ju kujtoni se ju bejne pershtypje adhuruesve te Sales, bemat e Saliut. Nahhhhh! Mos u lodhni kot, lol.
    mia@,
    ç'lidhje kan akuzat e Ardianit per Salen (qe sot per sot jan thjesht llafe) me mbeshtetesit e Sales????!!!!

Nese provohet qe Sala ka gisht n'vrasjen e Remziut, un i pari them qe t'vihet para ligjit.
    Por duhen prova mia@, dhe jo llafe...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anëtarësuar
    14-02-2011
    Postime
    258
    jane shume te thella keto pune

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    kopilat lihen neper semafore.
    Per ket e kom ene une fjalen ! Se "kopilat" lihen pikerisht neper semaforet e historise !
    P.sh. pas '90 a ishim perpara semaforit te historise per me e bo "Shqiperine si gjithe Europa" ? Faappp...! Menjehere ia behu Saliçeviçi i serbise dhe neve kane kalu 21 vjet dhe Serbia hyni para nesh ne Evrope !

Ndersa Shqiperise , vetem emri i ka mbetur , se nuk merret vesh se cfare eshte , oaz , toke e eger , park zoologjik , apo ndonje rezervat kafshesh te egra ne "rrezik zhdukje" !

Paskemi qen ne nji mendje sa duket ...!

Ky Adriani kerko baben e vet ne Shqiperi ???!!!! Kot lodhet , ma kollaj e kishte gjet po t'ia kishin vra ne Serbi apo ne Kosove ... se ketu sa te jene "kopilat" e serbit (qe jane me keq se vete serbi sepse jane "skllever") nuk ka asnji shanc ! Keta "kopila" nuk nginjen me mish shqiptari , pavaresisht se edhe vet mundohen te flasin shqip !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 16-03-2012 më 10:37

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Mos u mundo ti inkriminosh te gjithe Shqiptaret e ti besh si puna jote sojseze, pa skrupull, i pafytyre, qe vete andej nga i shfryn prapanica salijevit dhe ti te thithesh nje pjese te atij qelbsinlleku.

Ta kam shkrojtur, por nuk mund ta lexosh, jo me ta kuptosh; me thuaj se çfare nuk kupton nga sa me poshte:

Nuk paska ne Shqiperi njerez jo-komunista, por te gjithe si puna e salijevit e co, komuniste arriviste te kamaleonizuar?

Nuk paska njerez te pa-inkriminuar ne Shqiperi? E thjeshte, te hapen dosjet.

Nuk paska njerez me integritet e dinjitet ne Shqiperi?

Nuk paska njerez qe i druhen Perendise, qe e adhurojne Zotin, Hyun?

Nuk paskan mbetur njerez te ndershem ne Shqiperi?

Ik ore lanet, se e ke tejkaluaj, jo me mbushur kupen - njeri qe te ngjall krupen!
    Ore vella ,po pse mo nuk e di ti qe per BRARIN ne gjithe boten ska njeri te mire ,PERVEC XHAXHI SALIUT, Salka eshte njeriu me perfekt ne gjithe universin

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •