Pik se pari kerkoj falje se nuk u prezantova mirpo kam nje problem aq te madh sa qe dua njehere ti kerkoj zgjidhe problemit tim me ndihmen tuaj,sdi ku te shprehem tjeterkund.Jam e martuar 3 vjet me familjen e burit tim kemi jetuar 2 vjet e gjys ti thuash bashke,kishim shume mos mareveshje te teperta,sa qe pash vjehren time duke i futur nje uj te cuditshem burit tim ne kafe(un isha duke i bere punet e shtepise)i tregova burit tim edhe vjera ime ishte aty buri im me besoj normal,nuk jam ne gjendje te genjej per keshtu gjera,mirpo vjera ime prej nervoze donte tme hudhe nje vazo, buri im mos i kishte dale para kush e di cfare do te kishte ndodhur,dhe vendosem te dalim ne shtepi tjeter me burin tim,perhere per burin tim i kam duruar te gjithe gjerat nga ana e familjes se tij sepse e dua.Kaluan 5 muaj,ne nuk folnim me ato,mirpo nena e vete e thirte ne telefon qe ky te kthehet perseri atje,buri im sdonte te kthehet perseri mirepo un u bera shkaktare qe ai shkoi ti vizitoj,dhe tash ato bejne kurse ska ndodhur kurgje ket jav do tju vijne misafir nga larg,dhe i thuajne burit tim qe un te shkoj atje,mirepo deri dje ato mua perhere me kan shfrytezuar dhe sdua te ndodhe e njejta gje,nuk e kam ulur veten posht per asnje,mirpo per burin tim sakrifikoj edhe jeten nese duhet,por tash jam duke e pare se e njejta gje nuk eshte edhe tek buri im,ai me nervozoet me mua kur i them se sdua te shkoj , ne vend qe ti respektoj mendimet e mija aj perhere i ka respektuar mendimet e atyre...une sdi cka te bej me , 3 dit me radhe i them se sdua te shkoj mundohem tja shpreh ndjenjat ,ato deri dje kan folur keq per mua se jam kshtu ashtu ... mirpo aj hidherrohet nuk me kupton i ka haruar te gjitha zenkat qe kemi pasur me ato cka te bej njerez??ndoshta mendoni se duet ta le burin tim,mirpo skam ku t shkojme jepni ndonje mendim jam duke u semuar keq ne ane psiqike
mos luani ju lutem.
Krijoni Kontakt