Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2012
    Postime
    16

Probleme nė familje

Pik se pari kerkoj falje se nuk u prezantova mirpo kam nje problem aq te madh sa qe dua njehere ti kerkoj zgjidhe problemit tim me ndihmen tuaj,sdi ku te shprehem tjeterkund.Jam e martuar 3 vjet me familjen e burit tim kemi jetuar 2 vjet e gjys ti thuash bashke,kishim shume mos mareveshje te teperta,sa qe pash vjehren time duke i futur nje uj te cuditshem burit tim ne kafe(un isha duke i bere punet e shtepise)i tregova burit tim edhe vjera ime ishte aty buri im me besoj normal,nuk jam ne gjendje te genjej per keshtu gjera,mirpo vjera ime prej nervoze donte tme hudhe nje vazo, buri im mos i kishte dale para kush e di cfare do te kishte ndodhur,dhe vendosem te dalim ne shtepi tjeter me burin tim,perhere per burin tim i kam duruar te gjithe gjerat nga ana e familjes se tij sepse e dua.Kaluan 5 muaj,ne nuk folnim me ato,mirpo nena e vete e thirte ne telefon qe ky te kthehet perseri atje,buri im sdonte te kthehet perseri mirepo un u bera shkaktare qe ai shkoi ti vizitoj,dhe tash ato bejne kurse ska ndodhur kurgje ket jav do tju vijne misafir nga larg,dhe i thuajne burit tim qe un te shkoj atje,mirepo deri dje ato mua perhere me kan shfrytezuar dhe sdua te ndodhe e njejta gje,nuk e kam ulur veten posht per asnje,mirpo per burin tim sakrifikoj edhe jeten nese duhet,por tash jam duke e pare se e njejta gje nuk eshte edhe tek buri im,ai me nervozoet me mua kur i them se sdua te shkoj , ne vend qe ti respektoj mendimet e mija aj perhere i ka respektuar mendimet e atyre...une sdi cka te bej me , 3 dit me radhe i them se sdua te shkoj mundohem tja shpreh ndjenjat ,ato deri dje kan folur keq per mua se jam kshtu ashtu ... mirpo aj hidherrohet nuk me kupton i ka haruar te gjitha zenkat qe kemi pasur me ato cka te bej njerez??ndoshta mendoni se duet ta le burin tim,mirpo skam ku t shkojme jepni ndonje mendim jam duke u semuar keq ne ane psiqike mos luani ju lutem.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Pershendetje , ne rradhe te pare mundohu deri ne fund me qetesi per te zgjidhur mosmarrveshjen me burrin tend , askush nga ne s'kane ne dore te bejne gje , as keshillat nuk bejne pune sepse varet nga vullneti i atij personi qe ke martuar . Prandaj njeriu duhet te kete siguri qe personi me te cilin do ndash jeten , te te respektoje e te te kuptoje nevojat e tua dhe sidomos te jete i degjueshem ndaj brengave qe ke .

Burri tend mundohu ti besh te ditur se jeten do e beje me ty dhe jo me prinderit deri ne fund te jetes , perveē ne rastin kur i ka prinderit semure dhe duhet te jete atje per t'i ndihmuar , nuk shoh arsye pse duhet te jetoni me ta . Cdo familje duhet te kete privatesine e vet dhe intimitetin , keto gjera mundohu t'ja besh te qarte qe t'i kuptoje burri yt , dhe nese nuk i pranon deri ne fund atehere ngelesh para problemeve me te medha , por mos lejo te semuresh vete prej fajit te te tjereve . Mos vlereso askend me shume se veten , sepse dikush qe nuk do te te kuptoje do te te beje te vuash .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Vertet problem eshte por menyra me e mire eshte qe cdo gje te diskutohet me qetesi. Ti thua qe ke sakrifikuar shume per ket martese qe e ben te qarte qe nuk do qe te ndahesh nga burri. Ateher beje edhe nje sakrific me teper e shko per vizite. Edhe pse nuk te respektojn ata respektoji ti per dashurin qe ke per burrin. Nese gjerat keqesohen pas vizites edhe nuk keni femije ateher me mire eshte te ndaheni sepse nese kalon ne dhune fizike si ke permendur me siper qe te gjuajti me vazo mund te shkoj edhe me keq. Good luck!

p.s: nuk jam fan e divorcit, por mos qendro ne nje martese sepse nuk ke ku shkon kjo ta ben jeten akoma me te veshtire edhe sjelle me shume sherre ne nje lidhje.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2012
    Postime
    16

flm Daniel

e di se askush prej jush smund te bene gje mirpo fundi fundit me pak fjal mundet te me hapen syt , skam anje ngat meje te me ndihmoj , fjalet e juaja me vijne si ngushllim :S

p.s nuk duan qe te kthehemi perperhere te jetojm me ato bashke , duan qe te shkoj une dhe ti mirepresi mysafiret e tyre , te mos kishte ndodhur rasti qe kam permendur me larte do te kisha shkuar pse jo , familja e burit tim eshte , por ato me kan bere shume gjera te teperta qe asnje femer tjeter nuk i duron dhe tash presin qe un te shkoj dhe te behem kurse kurgje ska ndodhur mua me vjen rend ku do te mbese krenaria ime ? mirpo buri im se kupton kete gje ndryshoi shume
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brighteye : 07-03-2012 mė 12:37

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2012
    Postime
    16

hmm

Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    Vertet problem eshte por menyra me e mire eshte qe cdo gje te diskutohet me qetesi. Ti thua qe ke sakrifikuar shume per ket martese qe e ben te qarte qe nuk do qe te ndahesh nga burri. Ateher beje edhe nje sakrific me teper e shko per vizite. Edhe pse nuk te respektojn ata respektoji ti per dashurin qe ke per burrin. Nese gjerat keqesohen pas vizites edhe nuk keni femije ateher me mire eshte te ndaheni sepse nese kalon ne dhune fizike si ke permendur me siper qe te gjuajti me vazo mund te shkoj edhe me keq. Good luck!

p.s: nuk jam fan e divorcit, por mos qendro ne nje martese sepse nuk ke ku shkon kjo ta ben jeten akoma me te veshtire edhe sjelle me shume sherre ne nje lidhje.
    edhe un sjam fan i divorcit por 3 vjet martese ? 2 vjet lidhje ? esht shume rende per mua mirpo edhe kjo jete sme pelqen ta dija se keshtu raste do te kem kurre sdo te isha martuar :S:S:S:S me ne fund meduketse kjo do te jete zgjidhja ime..per fat skam femij do te ishte shume me rende per mua.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga brighteye Lexo Postimin
    edhe un sjam fan i divorcit por 3 vjet martese ? 2 vjet lidhje ? esht shume rende per mua mirpo edhe kjo jete sme pelqen ta dija se keshtu raste do te kem kurre sdo te isha martuar :S:S:S:S me ne fund meduketse kjo do te jete zgjidhja ime..per fat skam femij do te ishte shume me rende per mua.
    Me cfare po lexoj ti e ke konsideruar divorcin por ke frik nga pasajot. Te jesh e sigurt jeta vazhdon edhe pas divorcit nese je e bindur per divorce ateher mos kalo kohen kot. Nese i vetmi problem eshte cfare ke permendur edhe e do burrin beje edhe nje sakrific per martesen tende edhe shko per vizite. btw nese nuk shkon dmth nuk i respekton me familjen e burrit cfare ndodh???
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2012
    Postime
    16
    Jo edhe nje sakrifice jo..flm shume **** .. metevertete shpirti sikur mu lirua pakes..po kam frike nga pasojat..:S:S se di..se di...do te shohim cka do te ndodh do ta provoj edhe nje here te bisedoj me burin tim nese vazhdon te mos dakordohet athere do ti japi fund..me mire eshte kjo flm shume me ndihmuat metevertete :S

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    e di se askush prej jush smund te bene gje mirpo fundi fundit me pak fjal mundet te me hapen syt , skam anje ngat meje te me ndihmoj , fjalet e juaja me vijne si ngushllim :S

p.s nuk duan qe te kthehemi perperhere te jetojm me ato bashke , duan qe te shkoj une dhe ti mirepresi mysafiret e tyre , te mos kishte ndodhur rasti qe kam permendur me larte do te kisha shkuar pse jo , familja e burit tim eshte , por ato me kan bere shume gjera te teperta qe asnje femer tjeter nuk i duron dhe tash presin qe un te shkoj dhe te behem kurse kurgje ska ndodhur mua me vjen rend ku do te mbese krenaria ime ? mirpo buri im se kupton kete gje ndryshoi shume
    Besoj se nje sakrifice edhe mund ta besh , meqe te kerkojne sa per sy e faqe qe te paraqitesh ndonjehere tek ata , s'me duket fundi i botes .

Nje martese apo familje qe ke krijuar , ka me shume vlere se sa krenaria pasi ajo krenari do te te lere vetem dhe asgje nuk do te te jape si shperblim qe e ruajte . Cfare do besh me krenarine tende kur te kesh bere divorc ?

Perkundrazi jeta te sjell qe te kesh te besh edhe me njerez te pallogjikshem , me probleme mendore dhe ti duhet te jesh ajo qe gjendesh permbi keto gjera . Me kupton ?

Nuk ja vlen t'i kundervihesh urrejtjes me urrejtje , inatit me inat , kokefortesise me kokefortesi , krenarise me krenari pasi nuk do marresh asnje gje te mire prej kesaj .
    Perkundrazi do e mbushesh veten me maraze , ligesia e njerezve luftohet me miresine tende qe ke ne shpirt , dhe sjelljet e keqija te te tjereve shoqeroi me butesi dhe qetesi . Kjo do te te beje t'ja dalesh situatave te pakendshme .

Nder dy vete qe zihen , eshte nje thenie qe thote se fajin e ka me i zgjuari , pasi i takon atij qe te shmange grindjen . Prandaj dhe ti me urtesi dhe qetesi do ja dalesh qe ta tejkalosh kete situate . Eshte shume te divorcohesh per kaq .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2012
    Postime
    16
    **** ato jan pa ftyre **** .. do te vijne ato ketu te me folon pse skam shkuar perhere kan qen control freak:S ashtu mendoj une , ose do ti folin burit tim keq per mua qe te zihemi ne dy qe ne disa raste ka ndodhur..S

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Jo edhe nje sakrifice jo..flm shume **** .. metevertete shpirti sikur mu lirua pakes..po kam frike nga pasojat..:S:S se di..se di...do te shohim cka do te ndodh do ta provoj edhe nje here te bisedoj me burin tim nese vazhdon te mos dakordohet athere do ti japi fund..me mire eshte kjo flm shume me ndihmuat metevertete :S
    glad to help. Shume mund te japin keshilla por askush smund te mari vendime per ty. Nese burri jot eshte i bindur qe ti duhet te shkosh ose divorc edhe ti je e bindur qe nuk shkon ose divorc ateher kuptohet qe fundit do jet i hidhur divorc. Frike mos te kesh si thashe me siper jeta vazhdon one day at a time. Ti shifi te gjitha gjerat vete edhe vendos. Por e them me plot bindje qe nese qendron ne nje martese nga turpi ose keqardhja ose frika do jetosh nje jete te veshtire edhe partnerit do ia besh jeten e veshtire. Nje martese qe nuk ka dashuri & respekt ka marre fund. Cilido qe te jete vendimi tregohu e matur, nxitimi nuk eshte i mire. Good luck!
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •