Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 228
    Citim Postuar mė parė nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    EuroStar1, kam goxha respekt per shkrimet e tuja thuajse ne cdo tem, por tani nuk mund te me tregosh se me cka te mirrem une apo jo. Marrja me politike apo jo eshte ceshtje imja personale. Une asnejher nuk ju kam then te mirreni me politike apo jo, edhe pse ndonjeherash nuk pajtohemi ne tema te ndryshme, sikurse tani ne kete. Edhe njehere e ceki se ne kohen sa ishte Serbia nen embargo armesh nga perendimi, ne luften e bosnjes dhe kroacise, Sali Berisha ishte ai qe theu ket embargo duhe furnizuar tanket Serbe me nafte, e kjo eshte me se e vertete dhe fakt qe smud ta mohon askush, e me se paku ju.

Respekt,
    pse bani propagand legenash,po a e din ti qe serbia vet prodhon naft e i ka nafinerit e veta ( ateher e sot),e per tanke e per ushtri e polici,naften mund ta siguronte vet pa problem,jo qe kishte dhe rumanin ne rend te pare qe e furnizonte ne kohe sanksionesh.

rri urte e mos perhap rrena e mashtrime,nese don me ken korekt ne politik

nafte e autobote/cisterna nuk them qe nuk kan kalu,por ne ate kohe qe behej ajo tregti,shqiperis i kishin mbet vetem bunkeret si relike nga ai sistemi i baballarve i ketyre klyshve qe lehin sot me shume, asgje nuk prodhohej ne vend,pos tregetis qe behej.

leht esht te lehesh balit,por kuptoje qe fukaralleku e skamja te ban me ra edhe ne dor te haramit...e ate skamje shqiperia e trashigoje nga ai sistem kanibal,qe ju enverucat e rinj e pelqeni akoma,se ashtu jeni gatu.

faqezez e te poshter

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Ndoshta te jesh cun i skulptorit s'ka asgje te keqe.. E verteta eshte qe cuni i skulptorit kishte te atin qe firmoste denim me vdekje dhe bente skuptura me protetin e Enverit. Cuni vjen nga familja komuniste dhe kerkoi anetaresimin ne PD ne nje kohe kur rrezimi komunist kishte marre fund. Sic kerkonte Berisha te bente karriere e tij me anetaresimin ne ate kohe dhe cuni i nje komunisti ne rinine e tij me ambicje politike kerkonte te anetaresohej ne PD ne nje kohen tjeter duke u shtirur si nje njeri me parime demokratike dhe se gjoja ishte kunder komunizmit. Nese Rama do e ndjente veten vertet ndryshe nga familja ,duhet te kishte kerkuar falje per te gjithe viktimat e komunizmit.

Nuk eshte sse po mbroj Berishen por nje foto s'mund te lidhet me komunizmin aq sa lidhet familja biologjike. Ju vini ketu dhe sulmoni nje parti e djathte si nje parti me njerez komunist sepse me hipokrizine tuaj, me urrejtje patologjike mbyllni syte qellimisht per partine PS se eshte kryekeput pjelle e komunizmit. E keni aty shokun Gramoz, nipi Klosi, Bushati etj apo aleati historik i majte Gjinushi.

Skulptor qe bente portretet e enverit thote. lol
    Ore ti merr vesh qe ai at profesion ka pas ,per at pune kishte mbaru shkollen. Mos eshte veper penale te besh portretin e nje diktatori?
    Sa per firmsjet me denim me vdekje ,mos u frymzoni nga akuzat pa fakte te PD ,as anasjelltas sic doli per salen qe paska bertit ne nje seance gjygjsore ne kohen e monizmit ,"Vareni ne litar qenin" lol. Mos merremi me lojra fjalesh kot pa lidhje tani.

Nqf se e majta ka nje njeri qe ska fare lidhje fare me monizmin ai eshte Rama ,perbalteni aty ku e meriton ,por jo duke hedh hipoteza tym ne ajer.

Per paragrafin e fundit ,une ne parim jam dhe do jem gjithmone Opozitar ,aty ku shoh padrjetesi normal qe me shkrime me takon te sulmoj ,askujt si ben keq kjo fryme ,vetem ndreq gjera. Neser te vije PS ne pushtet une prap do jem opozitar ,s'jam militant as nga ato njerez qe thone jemi me mire se ne kohen e enverit dhe te knaqemi me pak ,ta lejme sali hajvanin te na shese troje e t'na sjelli eshtrat e grekerve ne vend te stergjysherve tane. Po s'pati ky popull fryme opozitare atehere shqiperia sdo ece kurre perpara me ndryshime rrenjsore. Po qe se knaqemi me pak dhe servilosemi per i cap buke atehere me mire le ta ndryshojme kushtetuten si putini ne rusi dhe ti japim mundesine te vdesin ne karrike sepse jemi me mire se ne kohen e dulles dhe stalinit .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endri_ : 08-03-2012 mė 12:01
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    Po te ishte vetem komunist do te ishte gjysma e s,keqes ,por ky eshte dhe hajdut, tradhtare i pa bese ,demagog dhe skizofren i pa ngopur!....
    e perseri fiton zgjedhjet

dicka nuk shkon me kete popull
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar mė parė nga POKO Lexo Postimin
    pse bani propagand legenash,po a e din ti qe serbia vet prodhon naft e i ka nafinerit e veta ( ateher e sot),e per tanke e per ushtri e polici,naften mund ta siguronte vet pa problem,jo qe kishte dhe rumanin ne rend te pare qe e furnizonte ne kohe sanksionesh.

rri urte e mos perhap rrena e mashtrime,nese don me ken korekt ne politik

nafte e autobote/cisterna nuk them qe nuk kan kalu,por ne ate kohe qe behej ajo tregti,shqiperis i kishin mbet vetem bunkeret si relike nga ai sistemi i baballarve i ketyre klyshve qe lehin sot me shume, asgje nuk prodhohej ne vend,pos tregetis qe behej.

leht esht te lehesh balit,por kuptoje qe fukaralleku e skamja te ban me ra edhe ne dor te haramit...e ate skamje shqiperia e trashigoje nga ai sistem kanibal,qe ju enverucat e rinj e pelqeni akoma,se ashtu jeni gatu.

faqezez e te poshter
    Ore POKO, ket gje edhe vet Saliu ka pranuar, nese ndokush bejka propagande, ateherash vet cenka Saliu. Kjo gje eshte me se e vertete dhe me fakte, kot e keni ta mohoni ket.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Ore POKO, ket gje edhe vet Saliu ka pranuar, nese ndokush bejka propagande, ateherash vet cenka Saliu. Kjo gje eshte me se e vertete dhe me fakte, kot e keni ta mohoni ket.
    Me Pokon merresh

Ministri serb i asaj kohe e pranoi vete para disa muajsh qe kemi blere nafte nga shqiperia dhe na eshte shitur me nje cmim shume te kripur.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Presidenti i Republikės Bamir Topi ka shpėrthyer nė njė seri akuzash ndaj Kryeministrit Berisha.

Ky personazh qė nga viti 1968 ėshtė anėtar i Partisė sė Punės, Sekretar Partie, dhe njėzet e dy vite tė tjera bėn pėrralla me komunizmin dhe nuk i kompenson realisht duke e pasur nė dorė mekanizmin

po mire pra, po ki personazhi perse nuk e firmosi ligjin e lustracionit .....???? mos i vinte gje keq per Salen.....??? absolutisht jo ......!!! atehere per cilin i vinte keq me teper ....???

.
    "They will not control us, We will be victorious"

Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Me Pokon merresh

Ministri serb i asaj kohe e pranoi vete para disa muajsh qe kemi blere nafte nga shqiperia dhe na eshte shitur me nje cmim shume te kripur.
    e ku eshte e keqa qe na qenka shitur me cmim te kripur nafta tek malazezet ?

po rri o rrot e mos bej terr terr,se kam ken vet deshmitar se cfare ka ndodhe ne ato kohra !

ARIANI_TB

po kush mohoj gje more djale,lexo dhe njeher se cka kam than...ka kalu naft me tonelata nga 94 deri diku kah 96,e ajo nafte ka mbrrijt ku ka mujt...por mos thuaj qe do mbetshin tanket serbe ne bosnje pa naft,po mos te shiste shqiperia naft,se vec tregohesh naiv.

ti je i ri me duket,e krejt kollaj rrehesh prej propagandesh se ketyre kuqaloshave kopila te bllokut e sojit tyre pisa.

nuk po mbroj as salen e aske me kte,por po broj ate qe kam pa vet me syt e mi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    EuroStar1, kam goxha respekt per shkrimet e tuja thuajse ne cdo tem, por tani nuk mund te me tregosh se me cka te mirrem une apo jo. Marrja me politike apo jo eshte ceshtje imja personale. Une asnejher nuk ju kam then te mirreni me politike apo jo, edhe pse ndonjeherash nuk pajtohemi ne tema te ndryshme, sikurse tani ne kete. Edhe njehere e ceki se ne kohen sa ishte Serbia nen embargo armesh nga perendimi, ne luften e bosnjes dhe kroacise, Sali Berisha ishte ai qe theu ket embargo duhe furnizuar tanket Serbe me nafte, e kjo eshte me se e vertete dhe fakt qe smud ta mohon askush, e me se paku ju.

Respekt,
    Atehere:
    Po te sqaroj ty qe ta marin vesh edhe te tjeret.
    Pas rreth 4 vjetesh emigrimi , ne vitin 1994 u ktheva ne Shqiperi dhe banoja ne Fier. E vetmja pune e ndershme me te cilen merreshin njerezit ne ate kohe ishte tregu dhe kafenete. Djemte e lagjes time flisnin vetem per tregeti droge dhe armesh, apo per prostituta dhe klandestine.Rafineria e vetme e naftes ne Shqiperi ishte pikerisht ne rrethin e Fierit dhe drejtuesit e saj ishin akoma po ata qe kishin qene perpara 1990. Ne ate kohe vetem Nafta dhe hidrocentralet vazhdonin ende te punonin nga e kaluara komuniste. Ishte i vetmi burim te ardhurash i konsiderueshem. Rastesisht piva kafe me drejtuesit e Rafinerise te cilet me ofruan nafte sa te doja une kundrejt nje cmimi me te ulet se tregu. Mbaj mend qe botet e shkodres dhe malesise se madhe, por edhe te lezhes mbanin rradhen nga Fieri deri ne Ballsh per tu furnizuar. Ka qene edhe firma Shqiponja nje prej atyre qe furnizoheshin , por ajo ishte nje perqindje e paperfillshme krahasuar me sasine qe ngarkohej cdo dite. Dhe jo vetem kaq, por nafta vinte edhe nga Greqia per ne Serbi dhe vinte aq shume sa une me naivitet pyeta dike:- Ore po nuk e shohin amerikanet qe ketu vjen me shume nafte se sa i duhet Shqiperise?
    Nuk i shohin botet e naftes qe kalojne autokolone drejt veriut dhe me tej?
    Pergjigja ishte e thate: - Ta mer mendja se behet e gjitha kjo fshehurazi ne mes te dites?
    Dhe perfitimet me te medha nuk i kishin ata qe trasportonin naften drejt malit te zi dhe serbise, por drejtuesit e rafinerise qe e shiten naften shqiptare sikur tua kishte lene babai.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Vendet e BE shitėn nė Greqi armė 1 mld euro nė mes tė krizės

shifni se cfare behet,edhe keta europianet paskesh qen njisoj tradhetare si sal maloku

ktej i thone grekut qe ke kaq borxhe,ne anen tjeter prap ia marrin leket per interesa te veta.

interesi i asaj tregtije nafte ishte i dy palve...e sa per ate qe furnizuan ushtrin serbe me nafte,ia fusni kot se ska shtet e ushtri e tank,qe naften nuk e siguron me rezerva te mjaftushme.

hyni e shifni njeher se cfare rafinerije ka serbija,e kishte dhe ateher e ka dhe sot,e ishte me e madhja ne nje shtet prej rreth 30 milion banoresh.

http://www.portal-srbija.com/energet...nafte-pancevo/

dhe me te lexuar e kam,qe tubat ishin te shtrire nder uje ne lumin danub, ku ndahen dy shtetet serbi-rumani,dhe ku kalonte pa nderpreje nafta bruto nga rumania per ne serbi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga POKO : 08-03-2012 mė 13:59

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga POKO Lexo Postimin
    Vendet e BE shitėn nė Greqi armė 1 mld euro nė mes tė krizės

shifni se cfare behet,edhe keta europianet paskesh qen njisoj tradhetare si sal maloku

ktej i thone grekut qe ke kaq borxhe,ne anen tjeter prap ia marrin leket per interesa te veta.

interesi i asaj tregtije nafte ishte i dy palve...e sa per ate qe furnizuan ushtrin serbe me nafte,ia fusni kot se ska shtet e ushtri e tank,qe naften nuk e siguron me rezerva te mjaftushme.

hyni e shifni njeher se cfare rafinerije ka serbija,e kishte dhe ateher e ka dhe sot,e ishte me e madhja ne nje shtet prej rreth 30 milion banoresh.

http://www.portal-srbija.com/energet...nafte-pancevo/

dhe me te lexuar e kam,qe tubat ishin te shtrire nder uje ne lumin danub, ku ndahen dy shtetet serbi-rumani,dhe ku kalonte pa nderpreje nafta bruto nga rumania per ne serbi.

Amon, se e kena sterdiskutu kete punen e naftes nja 10/15 here apo me shume.

Po kosovaret ku e merrnin naften e benzinen per kerrat, qe ankohen kaq shume per kondrabanden e naftes. Kishin nga nje pus personal ne bahēe ???

Pastaj se mos ka kalu vetem nafte kondrabande. Ne Jugosllavi kalonin kondrabande deri edhe bateri orash, kopsa e lloj lloj ēikerrimash te ndryshme.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •