Close
Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 228
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Hahahahahaha

Artikulli qenka i vjeter, por i shkruajtur "drejt" dhe "pa gabime" ...

Lando, kemi nenforum kastile per humorin dhe barcaletat.
    mos e mer me humor, ai nuk po tallet, vetem se ka nje problem personal, atij i ka ngecur truri se funksionuari ne ate vit qe eshte artikulli.
    E KA NGA TRAUMA E BOMBARDIMEVE MBI POPULLSINE CIVILE
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    shoki jani..

po bini dakort mo.. per vend takimin e gazdedes me arkanin..
    njeher thot drejtoria e genjeshtrave pran seli rozes se jan takue ne shkoder ne hotel roz-af.. njiher ne vlore ne uj te ftonet..nji her ne diber te madhe nji her ne diber te vogel..

merruni vesh mire qe ti bini fyllit me nji bire..

fotomontazha mos na sill..

se ashtu mund te silllni neser landushin tuj takue ed rucin ne sheraton.. mirpo.. landushin nuk e qasin atje.. e kan vetem si papagall.. ne distance..

kurse dujruci..po .. ai hin e del ne sheratona me dujsat e vet te seli rozes e zbaton direktivat e tire..

bukur bukur po funksionon pllatforma.. e ed ruc bllokqenėrisė..

te shpifim sa te mundim nga te mundim e cfar te na pjelle mandja.. kunder berishes..

na sillni sa me shum dekllarata te tos klosit.. regjisorit te vrasjes se azemit .. zhduksit per hesapet e tija qe klosi i di.. te spiunit te vet..lpkistit remzi e zhdukjen e ketij kryziut..spiunit tjeter legen.. te sherbimit klosoist.. agjenturist..
    klos.. dorzo milionat me dojcmarko dallaro-euro qe ke marre poshtersisht nga fondet e diaspores qe i dha e ngrata per kosoven e jo per ty mor polpotist..

berisha o zhapiker.. te klosit e bllokqenerise..ngoni majr..
    edhe se ka nje thes me gabime e gafa.. berisha mbetet burrshtetasi me i dashur i te gjitha kohrave.. nder shqiptaret e vertete..

ka nje celes per te kuptuar.. lojen..

nga drejtohet lufta kunder berishes?

nga biroja e PS-se.. qe nuku eshte tjater vec celula me e felliqur e ish PPSH-se..

kaq mjafton dhe njerzit qartesohen..

se kush eshte qo biro.. ja pame mire fitiren ne 21 janar..

..

e mo dujball.. nga balla i merrke porosit mo..
    kaq posht ke ren mo..

..
    I kane rene patkonjt seres tende o njeri su lodhe duke bere ham ham?
    Albania Uber Alles

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    Ruli eshte njeriu me negativ ne PD.Vetem ky bir i nje oficeri sigurimi nuk ka goje te flase!!!
    me duket se po i hyn ne hak salijevit, do ti mbetet hatri ne menyre madhore!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Je bere karagjoz fare o i shkrete, me ate fjalor aq te varfer e bajat. Mesa duket te mbaruan shpifjet dhe ke mbetur si Landi ne te njejten vrime haleje nga ku smund te nxirni gje tjeter vec probukteve te by.thes .
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    I nesto da jede dorucak oba srpska corben doktore
    Albania Uber Alles

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Ska rendesi se kujt i hyj ne hak nese them te verteten.Ruli i tille eshte,bile dhe buzeqeshja e tij e hidhur sec ka nje hije Jude brenda!
    Sa per debatin e koheve te fundit ku Berisha akuzohet si agjent i UDB-se me duket se jane me shume trillime sesa te verteta.Klosi si ish shef i SHIK ka pergjegjesi per cdo gje qe thote, dhe nese eshte e vertete, atehere strukturat e tij duhet te kishin hequr qafe Saliun dhe jo Azemin
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Berisha agjent i UDB-se (shqiptarja.com)

http://issuu.com/shqiptarja/docs/14-03-2012

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Kusherinjte: Bamir Topi grabiti pronat e fisit

http://www.kohajone.com/zfoto/201203...4_artikull.jpg

Koha Jone

Nje prone 10300 m2 qe familja denoncuese ka trasheguar nga Ismail Topi, vihet ne shenjester te Presidentit, synon te marre pronesine edhe pse prej 16 vjetesh eshte e hipotekuar nga te afermit e tij. Rrefehen kusherinjte, Aishe, Hanke dhe Ismail Topi: Na mori ne qafe, nuk u ngop dhe me 46 dynymet, ku gjysma ishte e jona.

Presidenti i Republikes, Bamir Topi, eshte vene nen akuze nga te afermit e tij per vjedhje te pronave permes dokumenteve te falsifikuara. Nuk eshte akuze politike, por e ardhur nga pinjollet e familjes Topi qe jetojne prej vitesh ne Qesarake, karshi viles se kreut te shtetit. Behet fjale per nje prone prej 10300 m2 qe kjo familje e ka trasheguar nga Ismail Topi, kusheri i babait te presidentit. "Zoti Bamir Topi, kerkon te na e marre kete prone. Ketu eshte 10300 m2 qe ne e kemi te ndare me vellezer edhe me motra. Kemi 16 vjet, jemi me certifikata e hipoteke. Kemi nxjerre madje edhe dy here lejen e sheshit. Nuk e dinim se nga kush na vjen. Kur marrim vesh qe te gjithe kete e kishim pasur nga zoti Bamir Topi, nga kusheriri yne, qe une e kam kusheri te trete", - u shpreh e afermja e Presidentit, Aishe Topi. Po keshtu, edhe nje tjeter e aferme, Hanke Topi pohoi te njejtin fakt. "Ai na mori ne qafe. Ai paska qene me thumba, jo me na dash. O token, o nuk ka", - u shpreh Hanke Topi, edhe kjo e aferme e kreut te shtetit. Sherri per kete prone ka perfunduar ne gjykate. Pinjollet e familjes Topi e akuzojne Presidentin e Republikes se ai u ka marre pa vendim gjykate edhe pjese te tjera tokash ne Tirane. Per te cilat ata disponojne dokumente te vitit 1986. "Kjo toke eshte e gjyshit tim, e ka lene ai, eshte edhe me letra, 10300 metra. Ekziston edhe dokumenti qe ai ia ka dhuruar stergjyshi djalit te vet pas vdekjes se tij. Cfare prone kerkon ai? Mori pak ai? Ka marre 46 dynym toke, gjysma e se ciles, per te mos thene me teper eshte e jona. Megjithate ne nuk jemi ndjere, duke menduar se ai eshte nje kusheri i yni. Por kur ai po na merr pronen, une cfare nuk pres tani prej tij, edhe koken mund te ma marri", - vijoi akuzat e saj teper e irrituar Aishe Topi. Rrefimet e te aferme te Presidentit Topi vijojne, per marrjen e pronave me pa te drejte prej tij. "Mi ka marre pronat sikur ka qene ne kooperative. Ne kooperative jam une, jo ai", - shtoi Hanke Topi. Pasardhesit e Ismail Topit ndihen te grabitur nga i afermi i tyre tashme president. Por edhe te fyer teksa e kane degjuar ne nje emision televiziv te flase pa etike per pjesetaret e familjes. "Mbreme tere naten duke share kishte ndejtur. Pse te me shaje mua ai? Cfare i kam bere atij une? Ai te rrije se me ka gjyshe, po ai i flitet gjyshes ashtu? Ai eshte prej Dibre, nuk ka pjese fare tek ne. Eshte dibran fund e krye", - shprehet serish Hanke Topi. Keqardhjen e tij e shpreh edhe nje tjeter i aferm i presidentit, Ismail Topi. "Mua me vjen keq vetem per ofendimin qe i ka bere nenes sime. Nuk i takon Presidentit te Republikes qe te dali aty, e te thote per gjyshen e vet, qe eshte e rrjedhur. Beri madje edhe nje gabim tjeter me certifikatat, qe tha se nena ime ka dale 165 vjece. Cfare faji kam une qe nena e Ismailit te madh edhe nenen e Ismailit te vogel e quajne Hanke. Ai edhe duke qene President, ngaterron edhe letrat e shtetit", - shprehet Ismail Topi. Hanke Topi eshte 93 vjec, por vitet nuk jane pengese qe ajo t'u dale zot pronave te saj, per grabitjet e te cilave proteston prej kohesh.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ishte sa cna ishte nje konflikt per pronat midis familjes Topi.
    Vetem topi qenka hajduti familjes.
    Trecereku Shqipnise ka konflikt.
    Nije verovatno starij spiun !!

Po ta them me gjuhen e sojit tend opininionin tim, se e ke me kollaj.
    Albania Uber Alles

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Plaku ase e di ate gjuhe te poshter ase merrem me ate dhe sorrollapin qe sillen e peshtillen me ate gjuhe. Nuk di pse u mora me ty!
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •