Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Postime
    3

Kam Blere Nje Host

Kam Blere Nje Nga Just Host Kush Mund Te Me Jap Nje Ndihem Te Detajuar Se Si Te Perfundoj Nje Faqe Hostin E Kam Blere Albnet.org Sepse Me Shume E Kam Blere Se Dua Te Mesoj

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    ta gezosh, por kur e bleve e pyete veten me pare si do ta shfrytezoje apo edhe menaxhoje?!
    Nese nuk njeh programet JAWA, VISUAL BASIC 6 , etj.. atehere zieje piji lengun se nuk mesohet nga forumi.

Per te bere faqe ka shume skripte te gatshme si Wordpress, Joomla, Drupal etj... Mjafton ti instalosh dhe mund te krijosh cte duash. (varet nga aftesite e tua)! Por meqenese ti do te mesosh, keto te dyja per mendimin tim jane vrasese ndaj mesimit. Kjo per shkak se gjerat i gjen te gatshme si nga HTML editori , plugins, etj. Ketu http://www.w3schools.com/ ke disa tutoriale shume te mira per HTML , HTML5, CSS, PHP, Mysql, Java...
    Fillo qe nga zero, (Pa gjera te gatshme) dhe do ecesh mjaft mire.
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Postime
    3
    Po ma do mendja se e kam pyete veten shume mire e kam mare me shume per te mesuar. Te madh mendim qe me ke dhen je menduar shume per nje pergjigje te tille ne vend te na orientosh diku. Po kete faqen e kam pare edhe jam duke punuar e3.... flm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angelino : 06-03-2012 mė 11:37

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Per te mesuar si te krijosh faqe mjafton nje paket lokale si xamp, vertigoServer ose wamp per perl, php, mysql, apache e te tilla gjera.

Por akoma edhe tomcat te duash per servlets ka prap paketa locale.

Per shembull ne windows keto paketa instalohen vete nepermjet instaluesit edhe te gjitha jan gati.

Pastaj shkon tek http://localhost/dosja_ime/faqja_ime.html edhe eshte njesoj si kur te jesh ne internet nuk ka ndryshim.

Derisa e bleve host-in, nuk ka problem, aty nevoja do te mesoj si te perdoresh ftp, si te manaxhosh ambientin etj gjera qe nuk i ben lokalisht ne pc tende, por mba mend se per sa ka te bej me programimin nuk te ofron dicka me teper se sa mund te kesh ne kompjuterin tend. Personalish gjithmon punoj njehere lokalisht.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •