Close

Rezultati i Sondazhit: Po Te Mbahej Referendumi Per Bashkimin e Kosoves me Shqiperine, Cila Do Ishte Vota ?

Votues
130. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

99 76.15%
  • JO

31 23.85%
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 140
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Po, bile edhe popullin ta perziejm si corben,mos te dihet kush nga eshte ,keshtu qe edhe ne kosovaret te flasim shqipen si duhet))

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    E tepėrt ėshtė pyetja,pse humbėni kohė kot?!

Edhe kalamajtė dinė cila do t'jetė vota:PO!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Ketu eshte edhe problemi! Shqiperia nuk eshte vetem e jotja, ashtu si Kosova qe nuk eshte vetem e kosovareve. Shqiperia eshte prone e shqipetareve pa marre parasysh se ku jetojne ata, mbrenda apo jasht kufinjeve te saj aktual. Aq sa eshte Shqipria e jotja po aq eshte edhe e imja qe jetoj jashte saj. Ndersa Kosova eshte prone e Shqiperise qe njekohesisht i bie se eshte prone e jotja dhe e imja edhe pse qe te dy jetojme jasht saj.

Ata qe jane kunder bashkimit kombetar ndahen ne dy grupe: tradhetar dhe budallenje.
    jo me jo nuk e dija qe te duash vendin tend qenke tradhtar por nese flm qe e mesova

kur te me perjashtoj prap tani ai moderatori se lavderova shqiperin
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    tash tregove ftyren tende te vertet no coment shiqo un kam jetu ne gjermani afer 12 vjet aty ku kam qen kishte shum nga shqiperia por edhe nga kosova un kam taku djem nga shqiperia lum nena qe i kishte por kishte edhe asi fare qe u vinte turp te flisnin shqip kupton ti ket pa perjashtuar se kishte edhe asi qe vriteshin nder veti per as gje por un dua dhe mmendoj ne mnyr reale se kam shoqeri qe kan qen punntor pra te cilet benin pun te ndershme e jo as qe merreshin me pun te pista si gurisht me ata njerz dote deshprohesh kupton o inderuar
    po a ka me turp se ne publik ne mes te austrise te flitni gjuhen e atyre qe ju largun nga trojet ??????

me kthe pergjigje normale te lutem pas oratori

moderator do me perjashtosh per pyetjen qe bera=?
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    jo me jo nuk e dija qe te duash vendin tend qenke tradhtar por nese flm qe e mesova

kur te me perjashtoj prap tani ai moderatori se lavderova shqiperin
    E si mund nje njeri ta duaj nje vend kur flet kunder interesave te atij vendi?! Ta duash atdheun pjeserisht eshte e njejte sikur te mos e duash fare.
    Bashkimi kombetar nuk eshte vetem amanet i qindra mijrave deshmoreve qe rane per clirimin e Shqiperise nga turku e sllavi, por eshte (duhet te jete) prioritet mbi cdo tjeter, pasi nga ai mvaret egzistenca e shqiptareve ne trojet qe jetojne tani. Vetem te bashkuar ne nje shtet te vetem mund te shpetojme nga asimilimi dhe shprengulja e shqiptareve nga trojet e tyre etnike.

PS: Nuk do te quaja tradhetor vetem pse per inat qe ke per nje krahine te Shqiperise kundershton bashkimin kombetar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 26-05-2012 mė 14:00

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2009
    Postime
    201
    Postimet nė Bllog
    11
    Lexova mjaft pergjigje e mendime te shprehura te ketij forumi ku bej pjese edhe une ,doja te thoja se perderisa qytetaret e trjeve tona i bashkon komunikimi i fjalorit te nje gjuhe,i bashkojn rruget e perhapura ne troje, e shume te tjera te perbashketa ne jeten qe jetojm, atehere duhet te kemi edhe politiken e perbashket athere kur duhet ta kemi, per te pasur me shume paqe ne dhe te tjeret te cileve do tu paraqiten argumente me bindese per kete te drejt tonen.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga AGIMDEDEJ Lexo Postimin
    Lexova mjaft pergjigje e mendime te shprehura te ketij forumi ku bej pjese edhe une ,doja te thoja se perderisa qytetaret e trjeve tona i bashkon komunikimi i fjalorit te nje gjuhe,i bashkojn rruget e perhapura ne troje, e shume te tjera te perbashketa ne jeten qe jetojm, atehere duhet te kemi edhe politiken e perbashket athere kur duhet ta kemi, per te pasur me shume paqe ne dhe te tjeret te cileve do tu paraqiten argumente me bindese per kete te drejt tonen.
    PO te mbahej referendumi tani, atehere do te dilte mbi 80% pro bashkimit, ashtu sic ka dale votimi ne kete forum, dhe sic e ka nxjerre me ane te anketimeve Gallupi: http://www.balkan-monitor.eu/index.php/dashboard

E omel Maska e EnderrA
    Anėtarėsuar
    18-11-2010
    Vendndodhja
    Te kthesa Xhanes
    Postime
    81
    Une jam pro...vec mire do ishte te kish bashkim njerezish si fillim, atehere bashkim trojesh.
    Ati im qė je nė qiell mshelma gojėn kur skam asgjė pėr tė thėnė!

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anėtarėsuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Shqiptaret, Per Ni Shqipri Te Madhe Eshte Nje Karakter KORREKT
    High Voltage , Power Supply

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •