Po, bile edhe popullin ta perziejm si corben,mos te dihet kush nga eshte ,keshtu qe edhe ne kosovaret te flasim shqipen si duhet))
Po, bile edhe popullin ta perziejm si corben,mos te dihet kush nga eshte ,keshtu qe edhe ne kosovaret te flasim shqipen si duhet))
E tepėrt ėshtė pyetja,pse humbėni kohė kot?!
Edhe kalamajtė dinė cila do t'jetė vota:PO!
E si mund nje njeri ta duaj nje vend kur flet kunder interesave te atij vendi?! Ta duash atdheun pjeserisht eshte e njejte sikur te mos e duash fare.
Bashkimi kombetar nuk eshte vetem amanet i qindra mijrave deshmoreve qe rane per clirimin e Shqiperise nga turku e sllavi, por eshte (duhet te jete) prioritet mbi cdo tjeter, pasi nga ai mvaret egzistenca e shqiptareve ne trojet qe jetojne tani. Vetem te bashkuar ne nje shtet te vetem mund te shpetojme nga asimilimi dhe shprengulja e shqiptareve nga trojet e tyre etnike.
PS: Nuk do te quaja tradhetor vetem pse per inat qe ke per nje krahine te Shqiperise kundershton bashkimin kombetar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 26-05-2012 mė 14:00
Lexova mjaft pergjigje e mendime te shprehura te ketij forumi ku bej pjese edhe une ,doja te thoja se perderisa qytetaret e trjeve tona i bashkon komunikimi i fjalorit te nje gjuhe,i bashkojn rruget e perhapura ne troje, e shume te tjera te perbashketa ne jeten qe jetojm, atehere duhet te kemi edhe politiken e perbashket athere kur duhet ta kemi, per te pasur me shume paqe ne dhe te tjeret te cileve do tu paraqiten argumente me bindese per kete te drejt tonen.
PO te mbahej referendumi tani, atehere do te dilte mbi 80% pro bashkimit, ashtu sic ka dale votimi ne kete forum, dhe sic e ka nxjerre me ane te anketimeve Gallupi: http://www.balkan-monitor.eu/index.php/dashboard
Une jam pro...vec mire do ishte te kish bashkim njerezish si fillim, atehere bashkim trojesh.
Ati im qė je nė qiell mshelma gojėn kur skam asgjė pėr tė thėnė!
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Shqiptaret, Per Ni Shqipri Te Madhe Eshte Nje Karakter KORREKT
High Voltage , Power Supply
Krijoni Kontakt