Close

Rezultati i Sondazhit: Po Te Mbahej Referendumi Per Bashkimin e Kosoves me Shqiperine, Cila Do Ishte Vota ?

Votues
130. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

99 76.15%
  • JO

31 23.85%
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 140
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

{a_n_g_e_l_69

Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Cin do shtypesh si morr ti mer?Motart ja faksha atyre qe shajne Shqiperine dhe Shqiptaret e Shqiperise.Serbin nuk e dua,por as nuk ma ndjen se ca ben.Na boni kot gjith ktu si patrriota.Sdua mer me u perzi me Kosovaret.Nga gjith eksperienca ime asnji Kosovar te beses nuk kam njof ndonjeher,por kjo eshte rastesi mendoj dhe nuk i fus te gjith Kosovaret te njerzit jo te beses.Ama pershtypje te mire nuk kam sepse nje gje kam ven re te Kosovaret,nje cik te jen me mire se ty,te shtypin me kom.

Lart e me lart Shqiperia dhe Shqiptaret e Shqiperise..
    tash tregove ftyren tende te vertet no coment shiqo un kam jetu ne gjermani afer 12 vjet aty ku kam qen kishte shum nga shqiperia por edhe nga kosova un kam taku djem nga shqiperia lum nena qe i kishte por kishte edhe asi fare qe u vinte turp te flisnin shqip kupton ti ket pa perjashtuar se kishte edhe asi qe vriteshin nder veti per as gje por un dua dhe mmendoj ne mnyr reale se kam shoqeri qe kan qen punntor pra te cilet benin pun te ndershme e jo as qe merreshin me pun te pista si gurisht me ata njerz dote deshprohesh kupton o inderuar

Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    tash tregove ftyren tende te vertet no coment shiqo un kam jetu ne gjermani afer 12 vjet aty ku kam qen kishte shum nga shqiperia por edhe nga kosova un kam taku djem nga shqiperia lum nena qe i kishte por kishte edhe asi fare qe u vinte turp te flisnin shqip kupton ti ket pa perjashtuar se kishte edhe asi qe vriteshin nder veti per as gje por un dua dhe mmendoj ne mnyr reale se kam shoqeri qe kan qen punntor pra te cilet benin pun te ndershme e jo as qe merreshin me pun te pista si gurisht me ata njerz dote deshprohesh kupton o inderuar
    Degjo ktu.Ne nje far menyre nuk ke faj ti qe me gjykon ne kete menyre.Une nuk nxora fare fytyren,sepse jam me patriot se kushdo qe mund ta quaj veten patriot.Ato postimet e mia ndoshta ne disa fragmente jan te tepruara,por me beso se isha ne nerva e siper nderkoh qe po shkruaja ne forum,pasi nje Kosovar me provokoi shum ktu.Natyrisht qe une nuk mund ta gjykoj popullin e Kosoves nga nje funderrine qe vjen shkruan ktu ne forum,dhe fillon e ofendon pa piken e gales.Kam njohur shum Kosovar,dhe te them te drejten respektin me te madh e kam per Qytetaret e Prishtines.Nejse,gjithcka qe mund te ndodhe u befte me e mira si per Shqiperine , po ashtu edhe per Kosoven.E rendesishme eshte qe ne shikojme Kosoven shtet sovran dhe te pavaruar.Jemi nje komb dhe eshte turp te ndikohemi nga provokimet e disa individeve ktu.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anėtarėsuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    Une zgjedha PO , territor i bashkuar - popull i bashkuar , perndryshe prap se prap mbetemi te ndare si kosovar dhe shqiptar.

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Bashkimi apo mos bashkimi nuk eshte ceshtje rajonale, qe dmth nuk eshte ceshtje e Kosoves dhe e Shqiperise qe te vendosin per kete. Sepse nese vendosin krye ne vete atehere Brukseli thot "rruga mbar ju qoft, rrini te izoluar" sepse me shume kemi nevoje ne per ta se sa ata per ne. Sa i perket vullnetit te popullit, ajo ska diskutim qe vullneti eshte PO bashkimit, mirepo eshteme shume ceshtje politike.

Sa i perkt ANGEL 69 une ju them ju jeni te versulur, mos u ofendoni sepse fundja ANGEL nuk e ka marr barjrakun e prirjes se Shqiptareve dhe mendimin e tyre per ceshtjen e bashkimit.

Skeni nevoj qe mu bo nervoz sepse ndoshta edhe nuk ka hasur Kosovar-Shqiptar te beses, kjo varet se sa Kosovar-Shqiptar ka takuaf gjithsejt
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

A_n_g_e_l_69

Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Degjo ktu.Ne nje far menyre nuk ke faj ti qe me gjykon ne kete menyre.Une nuk nxora fare fytyren,sepse jam me patriot se kushdo qe mund ta quaj veten patriot.Ato postimet e mia ndoshta ne disa fragmente jan te tepruara,por me beso se isha ne nerva e siper nderkoh qe po shkruaja ne forum,pasi nje Kosovar me provokoi shum ktu.Natyrisht qe une nuk mund ta gjykoj popullin e Kosoves nga nje funderrine qe vjen shkruan ktu ne forum,dhe fillon e ofendon pa piken e gales.Kam njohur shum Kosovar,dhe te them te drejten respektin me te madh e kam per Qytetaret e Prishtines.Nejse,gjithcka qe mund te ndodhe u befte me e mira si per Shqiperine , po ashtu edhe per Kosoven.E rendesishme eshte qe ne shikojme Kosoven shtet sovran dhe te pavaruar.Jemi nje komb dhe eshte turp te ndikohemi nga provokimet e disa individeve ktu.
    ok i nderuar pr mua jan te gjith shqiptaret ku do qe jan jo vetem ata nga tirana por edhe nga tetova shkupi shkodra kukesi e me gjer

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gogi;3421309

Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Bashkimi apo mos bashkimi nuk eshte ceshtje rajonale, qe dmth nuk eshte ceshtje e Kosoves dhe e Shqiperise qe te vendosin per kete. Sepse nese vendosin krye ne vete atehere Brukseli thot "rruga mbar ju qoft, rrini te izoluar" sepse me shume kemi nevoje ne per ta se sa ata per ne. Sa i perket vullnetit te popullit, ajo ska diskutim qe vullneti eshte PO bashkimit, mirepo eshteme shume ceshtje politike.

Sa i perkt ANGEL 69 une ju them ju jeni te versulur, mos u ofendoni sepse fundja ANGEL nuk e ka marr barjrakun e prirjes se Shqiptareve dhe mendimin e tyre per ceshtjen e bashkimit.

Skeni nevoj qe mu bo nervoz sepse ndoshta edhe nuk ka hasur Kosovar-Shqiptar te beses, kjo varet se sa Kosovar-Shqiptar ka takuaf gjithsejt
    hahaha mir keni ju ndoshta ka hasur ne koovar magjup nga kosova ata me tash thon jemi kosovar si ne kohen e ish rezhimit te TITOS NE ISH YOUGOSLLAVIA edhe ne shqiptaret nga kosova njiheshim nga te huajt si ish yougosllav jo si shqiptar edhe ne vitin 2012 e njeta histori te merr

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    koka msu beni 33 me fol shqip.
    urime beni se kogja nifar pune te mir e paske ba

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    sikure te egzistone noi mekanik truri, lete ish ba kjo pune, hahahahha...

PO
    .
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

PO
    .
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •