Close

Rezultati i Sondazhit: Po Te Mbahej Referendumi Per Bashkimin e Kosoves me Shqiperine, Cila Do Ishte Vota ?

Votues
130. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

99 76.15%
  • JO

31 23.85%
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 140
    New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga PRC Lexo Postimin
    Fatkeqsia ma e madhe kish mu kon nese bashkohmi me rrebelat e Shqipnis.

Na kosovaret duhet me punu me afirmu Republiken ton, me forcu identitetin tonė kosovar si pasardhes te dardaneve.

Shtetin e bom. Simbolet i bom. Standardizimi i ri gjuhes nga ne kosovaret duhet te behet, dhe keshtu dal-nga-dalė te filloj edhe Bota te mesoj qe skem t`bejme me kta egersirat nga Shqipnia qe sherrin ja u kem pa e kem me ja u pa gjithmon nese s`veprojm shpejt e me distancu veten nga ta.
    ti ore plehere pse ke hyr ne forumishiptar???
    po ti do jesh ndonje bastard rus/serb/grek se ska mundei me qen ti shqiptar nga kosova
    yt viktim i mbarum te kisha ktu para po ta tregonte shiptari se cte bente mother f
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    zot ma ler shqiperine time keshtu sic eshte deri sa te rroj une pastaj bej cte dush
    Ketu eshte edhe problemi! Shqiperia nuk eshte vetem e jotja, ashtu si Kosova qe nuk eshte vetem e kosovareve. Shqiperia eshte prone e shqipetareve pa marre parasysh se ku jetojne ata, mbrenda apo jasht kufinjeve te saj aktual. Aq sa eshte Shqipria e jotja po aq eshte edhe e imja qe jetoj jashte saj. Ndersa Kosova eshte prone e Shqiperise qe njekohesisht i bie se eshte prone e jotja dhe e imja edhe pse qe te dy jetojme jasht saj.

Ata qe jane kunder bashkimit kombetar ndahen ne dy grupe: tradhetar dhe budallenje.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Vetem pak e ndryshova gjuhen sa i perket qeshtjes se bashkimit kombetar, ne nje teme tjeter, dhe menjehere erdhi nje reputacioni nga PRC ku shkruante BRAVO!

O PRC, seriozisht, bashkimi kombetar do te ndodhe nje dite dhe shpresoj qe ajo dite te jete sa me afer. Keto votimet e forumeve jane fare te parendesishme. Nje referendum real ne Kosove do te kalonte me minimum 95% te votave pro bashkimit kombetar.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e panjohura

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    T'u thaft goja edhe Ty edhe atij me lart...,shyqyr qe nuk ju degjon zoti juve
    ja pra kta lart jan ata te cilet ishin dhe jan kunder zhvillimit te kombit shqiptar kta kan e dukat nga anti shqiptare dhe jan msuar ne sistemit titist pasjkim vllazrim kjo esht edhe nje deshmi se ne shqiptaret duhet te zgjohemi ne revulucion dhe ta ribejm shqiperin ton natyrale

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Votova JO, e dini arsyen?

Ja ta them shkurt, sepse asnjėher nuk do tė vi njė moment i tillė pėr edhe 1 shekull sigurt mė pas si dihet, sepse jemi pjesė pėrbėrėse e Ballkanit dhe mė tregoni se cilin vend tė Ballkanit nuk e kontrollon dhe dikton forca ndėrkombėtare?!

shnet.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

A_n_g_e_l_69

Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Jo,nuk jam per bashkimin me Kosoven.
    po mir bashkohu me pasardhsin tuja anej nga karpatet me serbi sta ndalon kush se shqiperia jon s duron anti shqiptar

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Votova JO, e dini arsyen?

Ja ta them shkurt, sepse asnjėher nuk do tė vi njė moment i tillė pėr edhe 1 shekull sigurt mė pas si dihet, sepse jemi pjesė pėrbėrėse e Ballkanit dhe mė tregoni se cilin vend tė Ballkanit nuk e kontrollon dhe dikton forca ndėrkombėtare?!

shnet.
    Ju shkruat ,,shnet'',une ju them,,plaq''pra
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Ju shkruat ,,shnet'',une ju them,,plaq''pra
    E panjohura po diskutohet njė ēėshtje qė ėshtė gati e pamundur tė ndodh. Ne tė gjithė kemi dėshirė tė bashkohen trojet Shqiptare pse jo tė gjithė kemi njė komb, por sa e logjikshme tė duket ty ky projekt dhe realizimi i tij?

Ideologjitė e Shqipėrisė sė madhe apo etnike janė tė vjetra tė cilat tepėr vėshtirė mund tė realizohen nė praktikė, jo qė nuk duam ne, por nuk don rethi, nuk don politika, nuk don modernizimi dhe zhvillimi i shoqėrisė. Nuk do tė dojė askush derisa dikton dikush tjetėr mbi ne, kur do tė japėn ata "amin-in" atėher mund tė ndodhė njė gjė e tillė, njė "amin" qė pėr shumė dekada nuk do tė vijė.

Politika ndėrkombėtare nuk tė lejon njė integrim tė vogėl nė paktet e saja e do tė lejoj tė bashkosh dy shtete jeni nė vete merr ēa flisni?! Deri dje Kosovėn federata e futbollit ndėrkombėtarė nuk e lejonte tė luaj as edhe miqėsore me shtetet tjera e ne flasim kėtu pėr njė ideologji qė do tė rrėzonte dy sisteme shtetesh pėr tė bashkformuar njė tė ri, nėse nuk e din se ēfarė pasoja mund tė ketė njė gjė e tillė ėshtė mė mirė as mos ta mėsosh.
    Sui generis

Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    po mir bashkohu me pasardhsin tuja anej nga karpatet me serbi sta ndalon kush se shqiperia jon s duron anti shqiptar
    Mfal,por me Serbin nuk me lidh asnje gje.Familja ime jeton ne Shqiperi.Dhe nje dite do kthehem edhe une te jetoj ne Shqiperi.Po te me lidhi ndonje pune me Serbin qe mua me leverdis me kenaqesi do shkoja,dhe normale qe sme ndalon dot njeri,kte asnje her nuk e ve ne dyshim.Pastaj sa per anti Shqiptar qe me quajte,nje gje dua te them.Sa cereku im te jesh nacionalist per Kombin Shqiptar do te thoja bravo.Shqiperine e kam pasur ne zemer e kam ne zemer dhe do ta kiem ne zemer deri ne fund te jetes.Vota ime ishte per JO,por kjo absolutisht nuk do te thot qe une jam anti Shqiptar.Me behet qefi per Kosoven qe mori pavarsine,por bashkimi kombetar mendoj se vetem pasoja do i sjelli gjithmone Kombit ton.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Mfal,por me Serbin nuk me lidh asnje gje.Familja ime jeton ne Shqiperi.Dhe nje dite do kthehem edhe une te jetoj ne Shqiperi.Po te me lidhi ndonje pune me Serbin qe mua me leverdis me kenaqesi do shkoja,dhe normale qe sme ndalon dot njeri,kte asnje her nuk e ve ne dyshim.Pastaj sa per anti Shqiptar qe me quajte,nje gje dua te them.Sa cereku im te jesh nacionalist per Kombin Shqiptar do te thoja bravo.Shqiperine e kam pasur ne zemer e kam ne zemer dhe do ta kiem ne zemer deri ne fund te jetes.Vota ime ishte per JO,por kjo absolutisht nuk do te thot qe une jam anti Shqiptar.Me behet qefi per Kosoven qe mori pavarsine,por bashkimi kombetar mendoj se vetem pasoja do i sjelli gjithmone Kombit ton.
    Ē'fare te keqe i solli Bashkimi i Gjermanise.? !!
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •