Ketu eshte edhe problemi! Shqiperia nuk eshte vetem e jotja, ashtu si Kosova qe nuk eshte vetem e kosovareve. Shqiperia eshte prone e shqipetareve pa marre parasysh se ku jetojne ata, mbrenda apo jasht kufinjeve te saj aktual. Aq sa eshte Shqipria e jotja po aq eshte edhe e imja qe jetoj jashte saj. Ndersa Kosova eshte prone e Shqiperise qe njekohesisht i bie se eshte prone e jotja dhe e imja edhe pse qe te dy jetojme jasht saj.
Ata qe jane kunder bashkimit kombetar ndahen ne dy grupe: tradhetar dhe budallenje.
Vetem pak e ndryshova gjuhen sa i perket qeshtjes se bashkimit kombetar, ne nje teme tjeter, dhe menjehere erdhi nje reputacioni nga PRC ku shkruante BRAVO!
O PRC, seriozisht, bashkimi kombetar do te ndodhe nje dite dhe shpresoj qe ajo dite te jete sa me afer. Keto votimet e forumeve jane fare te parendesishme. Nje referendum real ne Kosove do te kalonte me minimum 95% te votave pro bashkimit kombetar.
ja pra kta lart jan ata te cilet ishin dhe jan kunder zhvillimit te kombit shqiptar kta kan e dukat nga anti shqiptare dhe jan msuar ne sistemit titist pasjkim vllazrim kjo esht edhe nje deshmi se ne shqiptaret duhet te zgjohemi ne revulucion dhe ta ribejm shqiperin ton natyrale
Votova JO, e dini arsyen?
Ja ta them shkurt, sepse asnjėher nuk do tė vi njė moment i tillė pėr edhe 1 shekull sigurt mė pas si dihet, sepse jemi pjesė pėrbėrėse e Ballkanit dhe mė tregoni se cilin vend tė Ballkanit nuk e kontrollon dhe dikton forca ndėrkombėtare?!
shnet.
Sui generis
E panjohura po diskutohet njė ēėshtje qė ėshtė gati e pamundur tė ndodh. Ne tė gjithė kemi dėshirė tė bashkohen trojet Shqiptare pse jo tė gjithė kemi njė komb, por sa e logjikshme tė duket ty ky projekt dhe realizimi i tij?
Ideologjitė e Shqipėrisė sė madhe apo etnike janė tė vjetra tė cilat tepėr vėshtirė mund tė realizohen nė praktikė, jo qė nuk duam ne, por nuk don rethi, nuk don politika, nuk don modernizimi dhe zhvillimi i shoqėrisė. Nuk do tė dojė askush derisa dikton dikush tjetėr mbi ne, kur do tė japėn ata "amin-in" atėher mund tė ndodhė njė gjė e tillė, njė "amin" qė pėr shumė dekada nuk do tė vijė.
Politika ndėrkombėtare nuk tė lejon njė integrim tė vogėl nė paktet e saja e do tė lejoj tė bashkosh dy shtete jeni nė vete merr ēa flisni?! Deri dje Kosovėn federata e futbollit ndėrkombėtarė nuk e lejonte tė luaj as edhe miqėsore me shtetet tjera e ne flasim kėtu pėr njė ideologji qė do tė rrėzonte dy sisteme shtetesh pėr tė bashkformuar njė tė ri, nėse nuk e din se ēfarė pasoja mund tė ketė njė gjė e tillė ėshtė mė mirė as mos ta mėsosh.
Sui generis
Mfal,por me Serbin nuk me lidh asnje gje.Familja ime jeton ne Shqiperi.Dhe nje dite do kthehem edhe une te jetoj ne Shqiperi.Po te me lidhi ndonje pune me Serbin qe mua me leverdis me kenaqesi do shkoja,dhe normale qe sme ndalon dot njeri,kte asnje her nuk e ve ne dyshim.Pastaj sa per anti Shqiptar qe me quajte,nje gje dua te them.Sa cereku im te jesh nacionalist per Kombin Shqiptar do te thoja bravo.Shqiperine e kam pasur ne zemer e kam ne zemer dhe do ta kiem ne zemer deri ne fund te jetes.Vota ime ishte per JO,por kjo absolutisht nuk do te thot qe une jam anti Shqiptar.Me behet qefi per Kosoven qe mori pavarsine,por bashkimi kombetar mendoj se vetem pasoja do i sjelli gjithmone Kombit ton.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Krijoni Kontakt