Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    i/e regjistruar Maska e Maya Maya
    Anėtarėsuar
    03-03-2012
    Postime
    105
    por kjo nuk do te thote se duhet besuar cdo gje qe degjojme

Profecia e parė flet pėr "Kohėn e jo-kohės", njė periudhė prej 20 vitesh, tė cilėt janė 20 vitet e fundit tė ciklit prej 5125 vitesh tė diellit. Kjo periudhė ėshtė nga vitit 1992 deri nė 2012 dhe ata e quajnė Kat..n. Majat kanė parashikuar qė gjatė kėtyre viteve erėrat diellore do tė bėhen mė tė forta dhe do tė shihen nė diell. Kjo do tė jetė njė kohė e arritjeve tė mėdha dhe shanseve tė shumta pėr njerėzimin. Sipas Majave, kėto ndryshime do tė ndodhin nė mėnyrė qė njerėzimi tė kuptojė si funksionon universi nė mėnyrė qė tė ngrihet nė njė nivel superior duke lėnė pas materializmin sipėrfaqėsor dhe tė ēlirojė veten nga vuajtjet
    Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for

i/e regjistruar Maska e Marita
    Anėtarėsuar
    02-03-2012
    Vendndodhja
    into the universe
    Postime
    53
    Pyetja mister per mua eshte:

Pse ata e kane nderprere kalendarin e tyre nė dhjetor 2012?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Maya Maya Lexo Postimin
    por kjo nuk do te thote se duhet besuar cdo gje qe degjojme

Profecia e parė flet pėr "Kohėn e jo-kohės", njė periudhė prej 20 vitesh, tė cilėt janė 20 vitet e fundit tė ciklit prej 5125 vitesh tė diellit. Kjo periudhė ėshtė nga vitit 1992 deri nė 2012 dhe ata e quajnė Kat..n. Majat kanė parashikuar qė gjatė kėtyre viteve erėrat diellore do tė bėhen mė tė forta dhe do tė shihen nė diell. Kjo do tė jetė njė kohė e arritjeve tė mėdha dhe shanseve tė shumta pėr njerėzimin. Sipas Majave, kėto ndryshime do tė ndodhin nė mėnyrė qė njerėzimi tė kuptojė si funksionon universi nė mėnyrė qė tė ngrihet nė njė nivel superior duke lėnė pas materializmin sipėrfaqėsor dhe tė ēlirojė veten nga vuajtjet
    ...prandaj edhe CERN ndertoj Large Hadron Collider (LHC) ne Zvicer. Por s'na kane then asgje akoma se!

Anėtarėsuar
    03-03-2012
    Postime
    105
    ke deshire te besh nje udhetim ne te ardhmen?
    Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for

Anėtarėsuar
    02-03-2012
    Vendndodhja
    into the universe
    Postime
    53
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    ...prandaj edhe CERN ndertoj Large Hadron Collider (LHC) ne Zvicer. Por s'na kane then asgje akoma se!
    CERN deshtoj me sa kam lexuar une

Anėtarėsuar
    03-03-2012
    Postime
    105
    keshtu kam lexuar edhe une.

por jam me parimin se jo cdo gje qe thuhet e shkruhet duhet besuar

i/e regjistruar Maska e <katunari>
    Anėtarėsuar
    05-08-2009
    Vendndodhja
    DE, me zemer ne trojet Iliriane
    Postime
    493
    hejde Mmarita hajde, kalofsh mire ne F.SH. ulu qaty te dera, e ju te tjeret, ngadale pak
    more , se maroi ..gjynahi... goca..
    Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt

Anėtarėsuar
    03-03-2012
    Postime
    105
    Citim Postuar mė parė nga Marita Lexo Postimin
    Pyetja mister per mua eshte:

Pse ata e kane nderprere kalendarin e tyre nė dhjetor 2012?

sepse donin te vinin ne loje njerezimin , nuk mendon se shkruan dhe parashikuan boll.

kjo do hyje ne histori si loja e mayave kunder njerezimit te shekullit 21

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Marita Lexo Postimin
    CERN deshtoj me sa kam lexuar une
    problemi qendrron se kur ka projekte te kesaj shkalle do kohe te dale e verteta sheshit...

Nqs doni te bisedoni me gjate per kete teme ju keshilloj te hapni nje tem ne nen-forumin e shkences se i bem prezantimet corap

Anėtarėsuar
    02-03-2012
    Vendndodhja
    into the universe
    Postime
    53
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    problemi qendrron se kur ka projekte te kesaj shkalle do kohe te dale e verteta sheshit...

Nqs doni te bisedoni me gjate per kete teme ju keshilloj te hapni nje tem ne nen-forumin e shkences se i bem prezantimet corap
    Kerkoj falje per corapin e krijuar por jam e re ketu nuk e kam idene ku jane keto tema. Do me ndihmoje po te me vendosje ndonje link

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •