Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Përshëndetje të nderuar miq

Kure u regjistrova në Fsh.ju them te drejten më ngeli merak tju pershendesja.po disi per nga natyra jom i till ..te mos i lodh njerzit si i thon me punet e mija rreth hapjes se nji teme.
    Te jem i sinqert ishte knaqsi kure debatet ishin ne nivelin e duhur dhe pa acarime.
    Tani e shof se ktu ne fsh se arriti qellimin gjith ajo koh qe une i kushtoja ,madje do thosha sikur kishte efekt negativ., e ter koha qe isha duke kerkuar ,sikur me mungoi arsyja pse ne fsh dhe nuk arrita synimin tim.
    Pra pse te acarohem per gjera koti kure as gje sesht ne doren time.

Pergjithsisht e them ..jom ndar i zhgenjyer me fsh .
    Me erdhi keq te ik pa u pershendetur,sepse dinakria sesht virtyt i shqiptarit

Shendeti, lumturia,begatia dhe qfar ju do zemra ne jeten tuaj.

http://www.forumishqiptar.com/usercp.php

me ne as nji forum... tung.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 08-03-2012 më 12:42

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Dikush do thot: ate ose ket ,e at,e kete pore vetlargimi ime esht me vullnetin tim sepse si duroj acarimet me tej, ato vetem sa po me sjellin demë ne shendet,jo se skisha edhe miq, siq disa thon sja varnim

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Ganimet

Te them te drejten ne nje fare menyre ju kuptoj
    Me ka ndodhur dhe mua te zhgenjehem me ndonje Forumist/e ose ne ndonje diskutim jam shprehur ndoshta gabim ose jam nzituar ne menyren se si kam shkruar dhe te them te drejten sme ndahej nga mendja kjo gje
    Edhe perse smund te jesh me te njejtin mendim te ndonje Forumisti/e ske pse te acarohesh aq shume saqe te kesh DEME NE SHENDET

Te uroj gjithe te mirat
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Dikush do thot: ate ose ket ,e at,e kete pore vetlargimi ime esht me vullnetin tim sepse si duroj acarimet me tej, ato vetem sa po me sjellin demë ne shendet,jo se skisha edhe miq, siq disa thon sja varnim
    arsye kot
    nejse si te duash ti

rruge te mbare, ja kalofsh mire
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Mirupafshim rruge te mbare i more te gjitha valixhet se mos ke harru ndonje e vjen pas 2 vjetesh prape e i kerkon.
    Te uroj sherim te shpejt.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ganimet ky eshte nje komunitet virtual dhe nuk e njohim antarin qe bashkbisedojme ( shkruajm me sakte ) keshtu ndonjeher gjerat keqkuptohen .
    Po perseris fjalet e sten : Edhe pse kemi mendime te ndryshme me ndonjerin/en ketu prap nuk jemi armiq lol

Kerkesa juaj per largim nuk aprovohet

Ps. Mos ja be qefin ''armikut '' xDD
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Këtu,edhe nëse ndodhtë që mos të të lejojnë të thuash mendimin tënd,thuaje përsëri.
    E nëse ndodhtë që përsëri të të thonë që e ke gabim,mendimin tënd,thuaje përsëri.
    Dhe nëse të fyejnë,thuaje përsëri mendimin tënd.Fjalorin fyes e dinë të gjithë por vetëm injorantët e përdorin.
    Ti thuaje mendimin tënd përsëri.
    Dhe nëse bie ndesh me Ramën apo Berishën.
    Ti thuaje mendimin tënd.
    Ti nuk po vret njeri.

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anëtarësuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovë
    Postime
    13,529
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin

O Ganimet, as në botë nuk mund të gjindet dy persona që përputhen plotësisht e lëre më në një forum të gjërë me kaq anëtarë...
    Nuk ka dilema, secili nga ne kemi mendimet individuale dhe mendimet kolektive që përputhen me të tjerë...
    Të them të drejtën, unë kam punuar shumë kohë në afrimin e anëtarëve (kur raportet mes krijuesve e poetëve ishin acaruar tej mase), vazhdimisht përpiqem ta kuptoj secilin, t'a ndihmoj secilin, ta bëhë mikeshë/mik, largohem nga temat ku demantohen pa skurpullt disa prej anëtarëve, kyçem në tema relaksuese, argëzuese, letrare...
    Kështu, mendoj se ishit shumë fer, i afërt, i pranuar nga të tjerë...e aty këtu...epo, edhe në familje lindin moskuptimet...
    Mos ik, ke me kë të komunikosh e ta kalosh kohën e lir...
    Mbrëmje të këndshme...

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anëtarësuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovë
    Postime
    13,529
    Mbrëmje të këndshme për të gjithë frekuentuesit e kësaj teme e në veçanti, përshëndes këtë çunin lartë që e kam xhan...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-03-2012
    Postime
    5
    Shumica e antarve qe pash ketu ishin te perjashtuar dhe te larguar...cila eshte arsyja ? sidomos antaret e perjashtuar ishin me nivel te lart.

Ganimet virtualiteti eshte per zbavitje dhe kalim kohe dhe ske pse acarohesh ne kete forum sepse ka forume te tjera qe argetohesh me shume pa harruar dhe facebook.

Gjithe te mirat

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •