Close
Faqja 80 prej 107 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 1065
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Për: Lëvizja VETËVENDOSJE!

hashimi e ramushi kan pas pershendet me grusht,po e paten ndryshu,edhe per qata jan prish me kupen e me rexhen.
    Komunat i kan te garantuara buxhetet per shendetesin primare dhe aresimin fillor e te mesem,edhe investimet kapitale nuk munden me i ndal ,krejt cka munden me ba eshte qe X ministria nuk i derdh mjetet ne X komunen po i ban vet investimet...pune tenderash.

Duhet me kan kogja naive me besu qe tipa si florin krasniqi e rexhep selimi do te bejn ndryshime pozitive,ani shpend ahmeti,po shpendit ska mujt me ja rrase gushen banka boterore e fondi monetare nderkombtare

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    hashimi e ramushi kan pas pershendet me grusht,po e paten ndryshu,edhe per qata jan prish me kupen e me rexhen.
    Komunat i kan te garantuara buxhetet per shendetesin primare dhe aresimin fillor e te mesem,edhe investimet kapitale nuk munden me i ndal ,krejt cka munden me ba eshte qe X ministria nuk i derdh mjetet ne X komunen po i ban vet investimet...pune tenderash.

Duhet me kan kogja naive me besu qe tipa si florin krasniqi e rexhep selimi do te bejn ndryshime pozitive,ani shpend ahmeti,po shpendit ska mujt me ja rrase gushen banka boterore e fondi monetare nderkombtare
    Kupa e rexha sjan sen para xhavitit e azemit ani kadriu. Kan ndryshu sa per sy e faqe se grushtin ne zemer e kan. Hasha hala pershnetjen e ka me grusht veqse e maskon me at gisht qe e qon perpjet

Ho shi mini tha se ka me investu 150 milion euro per mitrovicen. A thu i investon po te fitoj naj parti qeter
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Sa lexova une,komuna e Gjakoves kishte 3 vite qe nuk e kishte marr asnje cent nga Grandi.Si ka mundesi?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga zANë Lexo Postimin
    Sa lexova une,komuna e Gjakoves kishte 3 vite qe nuk e kishte marr asnje cent nga Grandi.Si ka mundesi?
    Ka shkel ho shi mini ligjin? Ska munsi.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ka shkel ho shi mini ligjin? Ska munsi.
    Prit se mundesit 'te fortit' i krijojn vete

Une per vete nuk dua te mendoj,qe arsyeja eshte se ajo Komune si perket PDK-se,lol

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Ne fushate kryetaret e komunave thone gjithecka.....po nuk jan te verteta,granti ju takon komunave ne baze te numrit te popullsise dhe qeveria qendrore nuk ka qare pa e aloku grantin ne llogarin e komunes .

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Kupa e rexha sjan sen para xhavitit e azemit ani kadriu. Kan ndryshu sa per sy e faqe se grushtin ne zemer e kan. Hasha hala pershnetjen e ka me grusht veqse e maskon me at gisht qe e qon perpjet

Ho shi mini tha se ka me investu 150 milion euro per mitrovicen. A thu i investon po te fitoj naj parti qeter
    xhaviti e azemi jan plak edhe mund ti kuptoi qe adhuroin xhaxhin po keta te rinjet rexha e al bini,ketyne nuk ju falet

per kater vite me i llogarti pagat e arsimtarve,shendetsise,administrates,policise ,investimet kapitale dhe donacionet mund te behen 150 milion,nese mendon 150 milion veq investime kapiale...jo kurre as me PDK e as me naj parti tjeter.

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Prit se mundesit 'te fortit' i krijojn vete

Une per vete nuk dua te mendoj,qe arsyeja eshte se ajo Komune si perket PDK-se,lol
    Palit ju ka rreziku karrika e po mundohet me ja gju fajin qeverise e kur eshte fajtore qeveria eshte edhe Mimoza

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Ne fushate kryetaret e komunave thone gjithecka.....po nuk jan te verteta,granti ju takon komunave ne baze te numrit te popullsise dhe qeveria qendrore nuk ka qare pa e aloku grantin ne llogarin e komunes .
    Ok,mund te thone se do shtrojm x rrugen apo do bejem univerzitete,a ku di une....Ama nuk mund te luajn apo te thone edhe per gjera qe egzistojn disa dokumente per te.

Si mund te genjej nje K.Komune nje gje te till,kur do demantohej direkt me dokumente kjo gje?Pastaj jan 3 vite ne pytje,nuk jan 2 muaj si te mantelbardheve p.sh qe nuk ju kan aluku mjetet per honorare...

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Palit ju ka rreziku karrika e po mundohet me ja gju fajin qeverise e kur eshte fajtore qeveria eshte edhe Mimoza
    Tani ke fol tamam

Faqja 80 prej 107 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •