Postuar më parë nga
ganimet
Selman,Albini e Ramiqi skan te perbashket ,ose kan shum pak.Albini eshte nji atdhetar i shquar,bile une do te thosha se ne shekullin qe po jetojm eshte i veqant dhe njishi.
Populli nuk eshte duke e kuptuar ose une do te thosha nuk e meriton nji njeri pris siq eshte Albini...e don ky popull nji genjeshtar,nji pushte qe kshtu ti vuaj edhe per nji kohe mekatet e bera pergjat historis.
Prandaj Albini shikohet si i pa fuqishem per pushtet.Akoma edhe pasi qe bota e qytetruar i zhbeu mentalitetet e injorances ,i hyri rruges se prosperimit ,tek ne funksionon mentaliteti qe si gjithnji te fitoj me i zhurmeshmi.
Akoma pas 13 vitesh sorollatet populli se ke ta zgjedh per pari .,madje e ka te veshtir te gjykoj per rruget e mbyllura nga mbeturina,fabrika te dermuara me keq se sa ato qe i bombardoi NATO ne Serbi,nuk ja vret syri spitalet e boshatisura sikur utu ka ren murtaja,rendi e siguria sikur nder fiset zulu ...bile me keq se fisi kamaru e tuci.
Pra nji popull qe edhe pse Serbija vetem sa e ndoqi e i tha //Hajde u Allbaniu se edhe ature do i bente temena sikur ktyre qe ne Parlament kure i diskutojn problemet komtare shiqojn profilet e fejzboks.
Pra popull qe nuk ka shiju arom lirie e knaqet me pollavrat e Thaqit sepse ska sens te kuptoi mesazhin e Albinit ,njeriut qe mbi qdo gje e ka kombin e atdhen.
Krijoni Kontakt