Close
Faqja 58 prej 107 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 1065
    Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Për: Lëvizja VETËVENDOSJE!

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    ahhahahahahahahahahahaha , ani qysh i zvoglojka syt kishe une jam Facell, bukurosh.!! qysh i lipijka buzt si pel.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Boy_XL : 15-04-2013 më 05:42
    Vv - Palaço+LISBA :D

Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - kujt po i tregon se ju jeni Dore e serbis , kete te gjith populli shqiptar e dijn , per kete si keni as 10% te popullates pas juve !!!
    Populli tanime e ka kuptuar se kush eshte PyDyKy-ja (ucat), ju mund te beni sa te doni propagande e etiketime, por e verteta eshte se simboli me i madh i Beogradit ne Kosove nuk jane strukturat ilegale, okupese, kriminele e paralele te saja, nuk jane as objektet fetare ortodokse. Mirepo pikerisht PyDyKy-ja (usat) SHIK-u, Qeveria e udhehequr nga kryemafiozi e kryehajni jane simbolet kryesore te Beogradit ne Kosove. Vet fakti qe deputet e PyDyKy-se (ucat) votuan kunder tjertesimit te pronave publike e shoqerore te okupuara nga regjimi i Millosheviqit, si dhe votuan kunder statusit te grave, nenave e motrave tona te perdhunuara nga babaret shovenist serb gjate luftes se fundit.

Pra PyDyKy-ja (ucat), SHIK-u, Qeveria e KryeHajnit e KryeMafiozit jane ne te njejten vije me SLS - Rada Trajkovicin dhe Beogradin sa i perket pronave dhe te perdhunuarve!

Andaj juve nuk keni me fytyr te flisni, e as te permendi KOMBIN SHQIPTAR.

Juve jeni TURPI i ketij KOMBI!
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Populli tanime e ka kuptuar se kush eshte PyDyKy-ja (ucat), ju mund te beni sa te doni propagande e etiketime, por e verteta eshte se simboli me i madh i Beogradit ne Kosove nuk jane strukturat ilegale, okupese, kriminele e paralele te saja, nuk jane as objektet fetare ortodokse. Mirepo pikerisht PyDyKy-ja (usat) SHIK-u, Qeveria e udhehequr nga kryemafiozi e kryehajni jane simbolet kryesore te Beogradit ne Kosove. Vet fakti qe deputet e PyDyKy-se (ucat) votuan kunder tjertesimit te pronave publike e shoqerore te okupuara nga regjimi i Millosheviqit, si dhe votuan kunder statusit te grave, nenave e motrave tona te perdhunuara nga babaret shovenist serb gjate luftes se fundit.

Pra PyDyKy-ja (ucat), SHIK-u, Qeveria e KryeHajnit e KryeMafiozit jane ne te njejten vije me SLS - Rada Trajkovicin dhe Beogradin sa i perket pronave dhe te perdhunuarve!

Andaj juve nuk keni me fytyr te flisni, e as te permendi KOMBIN SHQIPTAR.

Juve jeni TURPI i ketij KOMBI!
    - te vetmi ju Vetfundosja dhe serbia nuk i njihni instuticionet e Kosoves , kete e kejt populli shqiptar ku do qe gjindet e kan kuptu !
    ju Vetfundosja dhe serbia jeni per me shkatrru Kosoven kete e kejt populli shqiptar e ka pa dhe e ka kuptu.
    ju jeni dor e serbis , bile bile lideri juaj '' Albinja''eshte ne lidhje me nje femer qe eshte nga shumadia e serbis qe jeton ne Norvegji.
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - te vetmi ju Vetfundosja dhe serbia nuk i njihni instuticionet e Kosoves , kete e kejt populli shqiptar ku do qe gjindet e kan kuptu !
    ju Vetfundosja dhe serbia jeni per me shkatrru Kosoven kete e kejt populli shqiptar e ka pa dhe e ka kuptu.
    ju jeni dor e serbis , bile bile lideri juaj '' Albinja''eshte ne lidhje me nje femer qe eshte nga shumadia e serbis qe jeton ne Norvegji.
    A ke harru qe vete Thaci eshte me prejardhje serbe...
    Pasardhes i familjes se nje popi serb!

Emri:  11482_10151339504132000_1117242656_n.jpg

Shikime: 206

Madhësia:  20.8 KB

Emri:  528181_10151339504127000_1365324779_n.jpg

Shikime: 223

Madhësia:  26.7 KB

Emri:  10074_10151339504067000_1982162420_n.jpg

Shikime: 231

Madhësia:  42.4 KB

Emri:  vetevendosjePR.jpg

Shikime: 224

Madhësia:  17.8 KB

Levizja VeteVendosje!

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    A ke harru qe vete Thaci eshte me prejardhje serbe...
    Pasardhes i familjes se nje popi serb!

Emri:  f1_04-cetniku-jpg1341423546.jpg

Shikime: 250

Madhësia:  118.1 KB

Hasim Taci

Emri:  kosovakurtiche.jpg

Shikime: 222

Madhësia:  143.5 KB

Albin Kurti

Emri:  kurti-court.jpg

Shikime: 232

Madhësia:  15.5 KB

"I do not recognize this court, I can only be tried by a court of my people. I do not recognize this court just as I do not recognize Serbia nor Yugoslavia. This court is in the service of the day-to-day politics of the fascist regime of Slobodan Milosevic," declared Albin in his hearing in the district court of Nis, Serbia. He has refused a lawyer, aware of the fact that he will not receive a fair trial. "I don't care how long you sentence me," he defiantly told the judge.

Faqja 58 prej 107 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •