Close
Faqja 51 prej 107 FillimFillim ... 41495051525361101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 1065

Për: Lëvizja VETËVENDOSJE!

PROTESTE MBAREPOPULLORE NE MBROJTJE TE SHQIPTAREVE
    NE PRESHEVE, MEDVEGJE, BUJANOC
    26 JANAR (SHTUNE) 2013
    14:00 TE BIBLIOTEKA KOMBETARE

Nuk eshte edhe aq me rendesi se kush e organizon kete proteste, e dihet se organizator i kesaj proteste mbarepopullore eshte VV. Por me rendesi te vecant eshte qellimi dhe arsyeja e kesaj proteste. Qellimi dhe arsyeja kryesore e kesaj proteste eshte qe ne menyre me masovike qe te gjithe ne se bashku ti mbrojme Interesat dhe te drejtat e vllezerve dhe motrave tona ne Lugine te Presheves. Vetem me ane te protestave masovike mbarpopullore mund ti tregojme, si Serbise e si Nderkombetareve, se ne jemi NJE, dhe asnjehere nuk do qendrojme neglezhent karshi dhunes shteterore serbe ndaj Shqiptareve se Presheves, Medvegjes e Bujanovcit. Mos te harrhojme se ceshtja e Kosoves eshte sensibilizuar ne arenen nderkombetare pikerisht me ane te protestave te Studenteve te UP ne vitin 1997, si dhe protestat mbarpopullore ne Kosove, e mbar Kombetare anekend trojeve tona dhe ne vendet perendimore ku jane bashkombasit tane.

Andaj, ju ftoj qe me 26 Janar e Shtune tek Biblioteka Kombetare ne ora 14:00 te merrni pjese ne kete proteste me rendesi te vecant, si per Shqiptaret ne Lugine te Presheves, e gjitahstu me rendesi edhe per vet Kosoven dhe Kombin Shqiptar ne pergjithesi. Tani eshte koha qe permes kesaj proteste te tregojme se me te vertete jemi NJE, ashtu siq kendojme e flasim. Tani eshte koha per veprime konkrete!

Me Respekt,

Ariani_TB
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Po normal rrugaqet ket pune e kane.
    - apo m'doket a moti skan hanger dajak keta prej vjeshtes mo sjan rreh, jan bo pa rreh
    Vv - Palaço+LISBA :D

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - apo m'doket a moti skan hanger dajak keta prej vjeshtes mo sjan rreh, jan bo pa rreh
    Qe qa po t thom, e shtuna eshte afer, cka te dalin me shume se 300 veta hajde une po i qoj me ju dhon buke n hotel t bacit

Ama po dajak kane qef. Sikur njerzit normal qe kane qef me dal me vrapu me lujt futboll keta kane qef me hanger dajak :d
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Qe qa po t thom, e shtuna eshte afer, cka te dalin me shume se 300 veta hajde une po i qoj me ju dhon buke n hotel t bacit

Ama po dajak kane qef. Sikur njerzit normal qe kane qef me dal me vrapu me lujt futboll keta kane qef me hanger dajak :d

- jan rritur pa prind ju mungon edukata !!! dajaki , kultura....

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

- jan rritur pa prind ju mungon edukata !!! dajaki , kultura....
    ju vet po tregoni se jeni provokator dhe inicies te incidenteve por dote zhgenjeheni nga ky predendim u juaji protesta essht per vllezrit tan ne lugin te cilet jan nen respresion te beogradit per ket duhet ti perkrahim ne kto momente ju matufat e hashimit duhet te perkrahini ket inciativ per vllezrit tan ne lugin te presheves e jo te kercnoni me milici te hashimit

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

thaqi hashim krye h....... i kosoves
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

Tani ska kuptim me i rreh protestuesit, sepse jane shume pak veta e ska kurrfar rrezikshmerie hahhahahahaha.

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Tani ska kuptim me i rreh protestuesit, sepse jane shume pak veta e ska kurrfar rrezikshmerie hahhahahahaha.
    - ej qka nijta bre dje , aj Lideri i ketyre rrugaqve kish than kena me bo edhe luft nese osht nevoja !!!!

- a osht ka zhvillohet naj far lufte , ajan ka bojn rrezistenc keta patriotat me baterija ????

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

- ej qka nijta bre dje , aj Lideri i ketyre rrugaqve kish than kena me bo edhe luft nese osht nevoja !!!!

- a osht ka zhvillohet naj far lufte , ajan ka bojn rrezistenc keta patriotat me baterija ????
    heeheheheh lufteee. E merr Liburn Aliun edhe luftojne hahahhahaaa. Liburni e bon qiqen edhe jav bo lloq serbve hahhaa.

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

heeheheheh lufteee. E merr Liburn Aliun edhe luftojne hahahhahaaa. Liburni e bon qiqen edhe jav bo lloq serbve hahhaa.
    - a mundesh me marr me mend se qfar lufte keta bojn me vo e me patligjana

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •