Close
Faqja 24 prej 107 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1065
    Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Të papëlqyerit e Amerikës ( per bes edhe neve s'na pelqejn hiq)

Të papëlqyerit e Amerikës
    “Vetëvendosje” ndonëse është forca e tretë politike në Kuvendin e Kosovës, po vazhdon të injorohet nga ndërkombëtarët, e veçanërisht nga zyrtarët amerikanë. Personalitete të politikës amerikane gjatë vizitave në Kosovë, në shumë raste kanë shmangur takimet me lidershipin e “Vetëvendosjes”

Postuar: 08:16; 08/10/12

Beadin SYLA

Prishtinë - Medelein Albright erdhi në Kosovë për të marr pjesë në samitin ndërkombëtar të grave, e në këtë rrugë ajo takoi edhe liderët politikë të vendit. Ajo arriti t’i bëjë bashkë Hashim Thaçin, Isa Mustafën e Blerim Shalën, por nuk u kujdes që aty të ftojë edhe Albin Kurtin, edhe pse subjekti politik i këtij të fundit është i treti më i votuari në zgjedhjet e fundit nacionale.

Nuk është hera e parë që një zyrtar i lartë i shtetit apo i politikës amerikane, shmang takimet me Lëvizjen “Vetëvendosje”. Këtë subjekt politik, përveç tjerash, akoma nuk e ka vizituar as ambasadorja e re amerikane në Kosovës, Treisi Xhakobson.

Zëdhënësi i “Vetëvendosjes”, Erzen Vraniqi, ka thënë se nuk kanë qenë të ftuar nga Albright në takimin që ka pasur me Thaçin, Mustafën e Shalën.

“Nuk kemi qenë të ftuar”, ka thënë Vraniqi për ‘Lajm’. Por, ai ka një arsye pse nuk janë ftuar në këtë takim, ndonëse nuk është vetëm Albright që nuk i fton në takime të tilla...(Me gjerësisht në gazetën Lajm)
    Vv - Palaço+LISBA :D

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Ani de se e shohin Ameriken permes TV-se.

Keta nuk e dojne Ameriken, e dojne Kuben (kojshin e Amerkes)
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ani de se e shohin Ameriken permes TV-se.

Keta nuk e dojne Ameriken, e dojne Kuben (kojshin e Amerkes)

- kena me jav pa sherrin ketyne flliqsirav.

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    BUZHALA GODET VETËVENDOSJEN DHE LDK'NË

Nga Express 11 Tetor 2012 15:28

Deputeti i PDK’së, Berat Buzhala dhe Kryetari i Grupit Parlamentar të LDK-së, Ismet Beqiri sërish janë përplasur ne Kuvend, gjatë interpelancës ndaj Enver Hoxhajt.

Ne fakt, Buzhala nuk e ka kursyer as liderin e Vetëvendosjes, Albin Kurti, te cilin e ka kritikuar për mungesën e vizitave jashtë vendit, ne cilesine e kryetarit te Komisionit për Politike te Jashtme.

“U përmend këtu politika e jashtme konsensuale konkretisht u përmend nga deputeti Sabri Hamiti, i cili kërkoi që të kemi një politikë të jashtme konsensuale edhe unë mendoj që kjo do të ishte mirë por unë e kam një pyetje. Pyetja ime është edhe për Zotin Hamiti edhe për gjithë të tjerët: a është e vërtetë që kryetari i Komisionit për politikë të jashtme zoti Albin Kurti, nuk ka vizë për Shtetet e Bashkuara të Amerikës, a është e vërtetë që ky Komision përveç vizitës në Shqipëri nuk ka realizuar asnjë vizitë tjetër dikund tjetër nëpër botë... A është e vërtetë që nuk keni zhvillu vizita tjetër kund përveç Shqipërisë e në Shqipëri të Zoti Berisha pothuajse të gjithë banorët e Republikës së Kosovës kanë shku. Pra ku është integriteti i Komisionit për politikë të jashtme. Pyetja tjetër, Liderët e opozitës nuk e kanë të ndaluar me ligj me vizitu shtetet e tjera. Aq sa di unë Lideri i Opozitës Isa Mustafa tash së fundi e ka realizuar një vizitë në Britani të madhe ku u taku me një zyrtarë jo nivel i lartë dhe kjo është në mbarëmendjen time vizita e vetme e cila është realizu jashtë shtetit edhe atje e dha premtimin i cili ma vonë u mohua për pjesëmarrjen në dialog. Ndërsa lideri tjetër i Opozitës Shoku Albin Kurti ka realizuar një vizitë tjetër në Gjermani me zotin Lamzder, pra ky ka qenë niveli i takimeve prej liderëve të opozitës çfarë politike konsensuale mund të zhvillohet këtu kur liderët e opozitës kanë probleme katër vitet e fundit me njeriun kryesor të SHBA’ve në vendin tonë Christopher Dell të cilin e kanë akuzuar dhe implikuar në lloj lloj aferash. Kush është partneri jonë, a është Venezuela a është Irani a është Korea e Veriut, pra zoti Enver Hoxhaj do ta bënte gabimin më të madh nëse do të provonte që me persona që sigurisht ja kanë uruar Chavezit zgjedhjet e fundit të provonte bënte një politikë të jashtme”, ka thënë Buzhala.

Ndërsa, Ismet Beqiri deklaratat e Buzhalës i ka cilësuar si gënjeshtra.

“Unë po filloj me këtë të fundit se ky don me u bo interesant. Mos të bohet avokat i zotit Dell se kush se ka akuzu për biznes, për këtu po, jo akuzues po tregues se ky merret me biznese dhe me punë që nuk i takojnë një njeriu deputet dhe përfaqësues se dikush ka mu marrë edhe me të. Unë ju kisha lut Zoti kryesues e di që ky është parlament dhe nuk është hera e parë, mos lejoni këtë provokatorë të bëjë spektakle të tilla në seancë sepse s’është e vërtetë Lideri i Opozitës ky po ja numërojka....se di a është edhe ky SHIK... po ja numërojka vizitat zotit Mutafa. Liderin e opozitës s’kam nevojë me e mbrojt se e mbron puna e vet. Por, ky po fol të pavërteta po fol rrena, gënjeshtra...”, tha Beqiri.

Buzhala iu është kundërpërgjigjur Beqirit.

“Isa (Mustafa) o ka i shtron ma të mira rrasat se ti në Sheshin Nëna Terezë”, tha Buzhala.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - kena me jav pa sherrin ketyne flliqsirav.
    Keta jane sikur rojet e Vali Corleones, 1 person i ketyre eshte sa 30 veta dmth nje person angazhohet per perhapje te komunizmit sa 30 veta, mirepo ai eshte vec nje person. Keta duken shume, mirepo jane pak. Sikur dhunuesit dhe vagabondet ata jane pak mirepo bejne deme te medha.

E till eshte LVV.

.

Limaj dhe Krasniqi pro Vetëvendosjes.

Votës së vetëvendosjes dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës për pezullimin e privatizimit, ju kanë bashkangjitur edhe disa deputet të Partisë Demokratike të Kosovës dhe disa të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.
    Jakup Krasniqi dhe Fatmir Limaj, kanë dhënë votën e tyre për pezullimin e privatizimit. Kësaj vote ju ka bashkuar edhe Justina Pulaj nga radhët e PDK-së, ndërsa Flora Brovina po ashtu nga Partia Demokratike e Kosovës ka abstenuar.
    Votës së “Vetëvendosjes” dhe LDK-së ju kanë bashkuar edhe Donika Kada-Bujupi, Ahmet Isufi dhe Daut Hardinaj, nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës e ndërsa të tjerët deputet nga kjo parti kanë abstenuare.
    E po ashtu këtij grupi të deputetëve ju ka bashkuar edhe Muhamet Mustafa dhe Amir Ahmeti nga Aleanca Kosova e Re.
    Kuvendi i Kosovës nuk e miratoi mocionin e opozitës, i cili kërkonte ndalimin e procesit të privatizimit. Me 45 vota për, 53 kundër dhe 3 abstenime, kuvendi votoi kundër mocionit të Vetëvendosjes.
    Me Mocionin e opozitës, kërkohej që vendimi për privatizimin e PTK-së të sillet në Kuvendin e Kosovës për aprovim, së bashku me një strategji e cila i definon qartë interesat e shtetit në këtë aset publik. Veç kësaj, kërkohet të qartësohet edhe mënyra se si do të përdorën mjetet nga privatizimi i kësaj ndërmarrjeje publike./Dardan Hoti/Indeksonline/

http://www.indeksonline.net/sistemi/...ntitled(1).jpg

http://www.indeksonline.net/sistemi/...imi%202(1).jpg

http://www.indeksonline.net/sistemi/...imi%203(1).jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARIANI_TB : 11-10-2012 më 11:09
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Kunder mocionit te LVV per privatizim votuan te gjithe deputet e PDK-se (pervec Jakup Kransiqit e Fatmir Limajt) si dhe deputet e pakicave, ne kete rast deputet serb!

Ja pra se kush eshte PDK-ja e Hashim Thacit.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Kunder mocionit te LVV per privatizim votuan te gjithe deputet e PDK-se (pervec Jakup Kransiqit e Fatmir Limajt) si dhe deputet e pakicave, ne kete rast deputet serb!

Kush po hyn deputet ne vend te Rexhep Selimit?

.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

Prej 53 votave te pozites 19 jane te SLS-it, 6+, vakati, KDTP.. qe dmth shkije, egjiptas, gabel e magjup bashke.
    Hiqja 53-19, mbesin 34. Veq 34 shqiptar, me emer shqiptar se n'fakt ma shkije se shkijet.
    45 i kishte opozita perkunder tradhetise se AAk-se.
    Kjo eshte Kosova e sodit "bac u kry". Nuk po vendosin shqiptaret per te ardhmen e tyre. Shumica e tyre me numra ne parlament jane kunder.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Faqja 24 prej 107 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •