Close
Faqja 98 prej 107 FillimFillim ... 488896979899100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 971 deri 980 prej 1065
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Për: Lëvizja VETËVENDOSJE!

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Mustafa: Me krejt bëjmë koalicion, veç me Vetëvendosjen jo

RrustemMustafa–RemiAnëtari i kryesisë së PDK’së Rrustem Mustafa, Remi, ka bërë me dije se janë në pritje të certifikimit të rezultateve zgjedhore nga ana e KQZ’së në mënyrë që t’i nisin negociatat për formimin e qeverisë së re.

Ai ka thënë për Epokën e Re se, me përjashtim të Vetëvendosjes, secila parti mund të jetë pjesë e koalicionit me PDK’në.

Mustafa vazhdon të insistojë se Kosovës i duhet koalicioni PDK-LDK sepse sipas tij, vetëm ky koalicion mund t’i çojë proceset përpara.

“E kam shprehur edhe më herët qëndrimin tim, e them edhe tani, se vetëm koalicioni PDK-LDK është koalicion i mundshëm dhe kredibil për kohën që po jetojmë dhe arritjet që synojmë si komb. Në mandatin që vjen, duhet ta ndriçojmë rrugën për në Evropë. Duhet t’i forcojmë institucionet në përgjithësi, edukimin, rendin dhe ligjin në veçanti”, ka thënë Mustafa.
    au tash edhe ky komandanti i llapit nashta se ka serioz po kush e bon hesap ket belban ky dy fjal sdin mej lidh besoni marre mvjen kur e shoh ne tv kah flet

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    au tash edhe ky komandanti i llapit nashta se ka serioz po kush e bon hesap ket belban ky dy fjal sdin mej lidh besoni marre mvjen kur e shoh ne tv kah flet
    e dim more e dim se nuk munesh me e ndegjue ti ket Komandant
    pikerisht ky eshte qe ta ka prish miqesin e rehatin tuajen familjare e personale me serb
    dhe ti tani ke ik nga Kosova se bashku me serb dhe nuk kie byth meu kthye ma ne Kosove
    e tash veq leh pas tastatures nga perendimi
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e dim more e dim se nuk munesh me e ndegjue ti ket Komandant
    pikerisht ky eshte qe ta ka prish miqesin e rehatin tuajen familjare e personale me serb
    dhe ti tani ke ik nga Kosova se bashku me serb dhe nuk kie byth meu kthye ma ne Kosove
    e tash veq leh pas tastatures nga perendimi
    hahhaha veq kqyrja fjalorin kti komandantit te mahalles se llapit kur flet tamon dihet qe ka qen qoban ppahiri ky o emnu komandant

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Albin Kurti: Subjekti i parë e bën qeverinë (Video)

Dikur për liderin e Vetëvendosjes, Ramush Haradinaj e kishte mendjen vetëm te pushteti dhe jo te shteti.

Për Albin Kurtin, ishte absurde të thuhej që po e rrëzojmë qeverinë, me kusht që të bëjmë koalicion.

Haradinaj, sipas tij, ka qenë gjithmonë më i preokupuar për organogram, se për program.

Madje, kjo gjë dikur për Kurtin ishte sikur të vendosej çerdhja para kuajve, gjë që nuk kishte kurrfarë kuptimi për të.

Ai në intervistën e dhënë për televizionin publik para gjashtë muajve thotë se prej dhjetorit 2011 kishin nisur mocion mosbesimi, por nuk i kishin marrë nënshkrimet. Sipas tij, qëllimi ka qenë që të rrëzohej qeveria, të mbahen zgjedhjet dhe kushdo që fiton pastaj, subjekti i parë e organizon qeverinë. Kjo ishte logjika e duhur asokohe për Kurtin.

Më poshtë gjeni intervistën e pjesshme të dhënë në dhjetor të vitit 2013 për televizionin publik.

Kurti: Partia fitues e bene Qeverine

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Citim Postuar më parë nga llapi Lexo Postimin

albin kurti: Subjekti i parë e bën qeverinë (video)

dikur për liderin e vetëvendosjes, ramush haradinaj e kishte mendjen vetëm te pushteti dhe jo te shteti.

Për albin kurtin, ishte absurde të thuhej që po e rrëzojmë qeverinë, me kusht që të bëjmë koalicion.

Haradinaj, sipas tij, ka qenë gjithmonë më i preokupuar për organogram, se për program.

Madje, kjo gjë dikur për kurtin ishte sikur të vendosej çerdhja para kuajve, gjë që nuk kishte kurrfarë kuptimi për të.

Ai në intervistën e dhënë për televizionin publik para gjashtë muajve thotë se prej dhjetorit 2011 kishin nisur mocion mosbesimi, por nuk i kishin marrë nënshkrimet. Sipas tij, qëllimi ka qenë që të rrëzohej qeveria, të mbahen zgjedhjet dhe kushdo që fiton pastaj, subjekti i parë e organizon qeverinë. Kjo ishte logjika e duhur asokohe për kurtin.

Më poshtë gjeni intervistën e pjesshme të dhënë në dhjetor të vitit 2013 për televizionin publik.

kurti: Partia fitues e bene qeverine
    evertet ne ket rast fituese esht kualicioni ldk aak nisma ku esht problemi pra nse hasha esht fitus pse se formon tregoni

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    evertet ne ket rast fituese esht kualicioni ldk aak nisma ku esht problemi pra nse hasha esht fitus pse se formon tregoni
    haaaaaaaaaaaaaaaa
    ldk aak nisma humbesit qe te tria nuk kan vota sa ka Thaqi vetun
    e me e formue qeverin qysh po mendon ti more qun
    pa u qertifikue e pa u tregue rezultatet zyrtarisht
    po ti a po don me lue qoke edhe PDK-ja me juve qysh po luen LDK AAK NISMA

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Avni Zogiani i zhgënjyer me numrin e votave, largohet nga sfera publike – politika

Avni Zogiani, në zgjedhjet e 8 qershorit ka qenë kandidat për deputet në listën e Lëvizjes Vetëvendosje. Ai nuk ka arritur numrat e mjaftueshëm të votave për të qenë pjesë e legjislacionit të ardhshëm.
    Në një shkrim në Facebook ai ka paralajmëruar se do të largohet nga sfera publike duke përfshirë këtu edhe politikën.

Lexojeni të plotë postimin e tij në Facebook:

...edhe pse kurre nuk arrita me e dite sa vota kam mare ne zgjedhjet e 8 qershorit, eshte e qarte se votuesi kosovar nuk me ka dhene note kaluese.... Nuk kam cka te them me shume pervec se te falemnderoj ata qe me kane votuar, numrin e te cileve nuk e di, duke informuar te gjithe ata qe jane pajtuar me mua, ose jo, ata qe me kane perkrahur apo luftuar, se kam vendosur te shkeputem nga angazhimi im ne sferen publike, duke perfshier ktu politiken, apo te gjitha aktivitetet qe kane te bejne me perballje ne sferen publike... Keshtu, une qe prej sot, por natyrisht gjasave mbas nje periudhe pushimi, do te kerkoj mundesite per nje pune a angazhim qe do te kete lidhje thjesht dhe vetem me sigurimin e te ardhurave per mua dhe familjen time.....
    Ju falemnderit ne mirekuptim!

Dështon Fisnik Muharrem Ismaili

GazetaExpress E enjte, 26 Qershor 2014 15:15
    Fisnik Ismaili, komediani i Lëvizjes Vetëvendosje, nuk do të jetë pjesë e legjislaturës së ardhshme të Kuvendit të Kosovës. Ai ka marrë vetëm 7,180 vota, të pamjaftueshme këto për ta kaluar pragun për t’u bërë deputet.

Lajmet e këqija s’kanë fund: Pas Avni Zogianit edhe Erleta paralajmëron braktisjen e VV’së dhe politikës

GazetaExpress E enjte, 26 Qershor 2014 19:06
    Rezultatet zgjedhore të publikuara sot duket se do të lënë një boshllëk të pariparueshëm. Largimin nga VV dhe skena politike e ka paralajmëruar edhe Erleta Ukshin Hoti.

Hoti këtë paralajmërim kobzi e ka bërë publik në Facebook, më saktësisht, aty ku edhe kandidati tjetër i VV’së për deputet Avni Zogiani e ka paralajmëruar largimin nga jeta politike.

“Erleta Ukshin Hoti Agon Destani edhe une jam ne LVV, por se shpejti do te largohem” ka shkruar Hoti.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Kursani: Momentalisht i kemi disa VV në skenën politike

20:40 / E enjte, 26 Qershor 2014

Qëndrimet kontradiktore të ditëve të fundit të anëtarëve të Lëvizjes Vetëvendosje në lidhje me mbështetjen apo mos mbështetjen e koalicionit LDK- AAK- Nisma, sipas analistit politik Shpend Kursani, ndodhin për shkak të diversiteteve të mëdha në këtë lëvizje.

Derisa Glauk Konjufca në një deklaratë për medie ka qenë shumë i ashpër në lidhje me mbështetjen e koalicionit LDK- AAK- Nisma, duke thënë se Vetëvendosje i ka kushtet strikte, lideri i VV-së gjatë një takimi me disa diplomatë të huaj, ka thënë se e mbështet që siç ka thënë ai Qeverinë e re “emergjente” në luftimin e korrupsionit dhe të krimit të organizuar.

Sipas analistëve politik, në partinë e Albin Kurtit këto qëndrime kontradiktoe po vijnë edhe për shkak se disa njerëz të VV-së shihen se janë të etur për pushtet.

Shpend Kursani, analist politik, ka thënë për Gazetën Blic se qëndrimet kontradiktore të anëtarëve të VV-së, qasje që nuk është parë shpesh më herët, është pikë së pari rezultat edhe i diversitetit apo ndryshimit të strukturës në anëtarësinë e VV-së.

“VV-ja mori shumë anëtarë të rinj para zgjedhjeve, anëtarë të cilët nuk ishin të bindur me bindjet e VV-së dhe programin e saj. Por VV-ja ata i mori sa për ta rritur numrin e votave, duke anashkaluar potencialin e këtyre anëtarëve të rinj për ta devijuar VV-në. Kjo pra tash ka filluar të ndodhë”, ka thënë Kursani.

Sipas Kursanit, edhe në VV me gjasë edhe për shkak të diversitetit të ri ideologjik brenda partisë, kanë filluar të shfaqen etjet për pushtet nga disa anëtar të saj. “Anëtarët që po qëndrojnë me parimet fillestare të VV-së po mbesin pakicë në këtë subjekt politik”, tha Kursani për Gazetën Blic.

“Mendoj se negociatat që VV-ja i ka filluar me ata që i ka cilësuar më herët si haraçi e mafioz, pra AAK-në dhe z. Haradinaj, ka krijuar një stres brenda këtij subjekti politik, sidomos mes atyre që po donë t’i ruajnë parimet fillestare”, thotë ai.

Sipas Kursanit, “momentalisht i kemi disa VV-ja në skenën politike: disa që po mundohen t’i përmbahen disa parimeve, disa që janë të etshëm për pushtet, disa që veprojnë në bazë të inateve e interesave personale, e kështu me radhë”.
    “Z. Kurti po thotë se qeveria e re, që me gjasë po e përkrah në bazë të disa kushteve, duhet ta luftoj korrupsionin dhe krimin. Pyetja që duhet t’i shtrohet z. Kurti është se si mund të luftohet korrupsioni dhe krimi me ata që i cilësuat si haraçi e mafioz, apo me ata që vetë VV-ja po ia shpalos krimet ne kryeqytet?”, ka thënë Kursani. /Gazeta Blic/

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Avni Zogiani i zhgënjyer me numrin e votave, largohet nga sfera publike – politika

Avni Zogiani, në zgjedhjet e 8 qershorit ka qenë kandidat për deputet në listën e Lëvizjes Vetëvendosje. Ai nuk ka arritur numrat e mjaftueshëm të votave për të qenë pjesë e legjislacionit të ardhshëm.
    Në një shkrim në Facebook ai ka paralajmëruar se do të largohet nga sfera publike duke përfshirë këtu edhe politikën.

Lexojeni të plotë postimin e tij në Facebook:

...edhe pse kurre nuk arrita me e dite sa vota kam mare ne zgjedhjet e 8 qershorit, eshte e qarte se votuesi kosovar nuk me ka dhene note kaluese.... Nuk kam cka te them me shume pervec se te falemnderoj ata qe me kane votuar, numrin e te cileve nuk e di, duke informuar te gjithe ata qe jane pajtuar me mua, ose jo, ata qe me kane perkrahur apo luftuar, se kam vendosur te shkeputem nga angazhimi im ne sferen publike, duke perfshier ktu politiken, apo te gjitha aktivitetet qe kane te bejne me perballje ne sferen publike... Keshtu, une qe prej sot, por natyrisht gjasave mbas nje periudhe pushimi, do te kerkoj mundesite per nje pune a angazhim qe do te kete lidhje thjesht dhe vetem me sigurimin e te ardhurave per mua dhe familjen time.....
    Ju falemnderit ne mirekuptim!

Dështon Fisnik Muharrem Ismaili

GazetaExpress E enjte, 26 Qershor 2014 15:15
    Fisnik Ismaili, komediani i Lëvizjes Vetëvendosje, nuk do të jetë pjesë e legjislaturës së ardhshme të Kuvendit të Kosovës. Ai ka marrë vetëm 7,180 vota, të pamjaftueshme këto për ta kaluar pragun për t’u bërë deputet.

Lajmet e këqija s’kanë fund: Pas Avni Zogianit edhe Erleta paralajmëron braktisjen e VV’së dhe politikës

GazetaExpress E enjte, 26 Qershor 2014 19:06
    Rezultatet zgjedhore të publikuara sot duket se do të lënë një boshllëk të pariparueshëm. Largimin nga VV dhe skena politike e ka paralajmëruar edhe Erleta Ukshin Hoti.

Hoti këtë paralajmërim kobzi e ka bërë publik në Facebook, më saktësisht, aty ku edhe kandidati tjetër i VV’së për deputet Avni Zogiani e ka paralajmëruar largimin nga jeta politike.

“Erleta Ukshin Hoti Agon Destani edhe une jam ne LVV, por se shpejti do te largohem” ka shkruar Hoti.
    qe te dy i falenderoj per kontributin e dhen ne LVV edhe ermeta hotin edhe avni zogjanin kurse fisniku esht legend suksese

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

nuk eshoh tragjike nse dikush largohet nga jeta publike e politike merendesi esht mos me pas skandale ne at parti se pse hyrje e dalje jan te natyrshme

Faqja 98 prej 107 FillimFillim ... 488896979899100 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •