Close
Faqja 90 prej 107 FillimFillim ... 40808889909192100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 891 deri 900 prej 1065
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366

Për: Lëvizja VETËVENDOSJE!

Po a nuk eshte PDK-ja partia e cila eshte futur ne librin "GENIUS" per "nepotizem" (familjarizem) ?!

Tash Hashimi edhe dhurata ka me shpernda sikur babadimri, ne c'do shtepi, vetem e vetem te e mashtroj popullin dhe prape te zgjidhet kryeminister, se LDK-ja na doli partia me e mencur qe nuk deshti zgjedhje dhe beri marreveshjen me kryeministrin Thaci!!
    Por, jo, se kjo qeveria e tanishme, pra qeveria qe eshte ne kryje me kryeminister te Kosoves, Hashim Thacin, e kane pasur rastin me te mire per te hy ne histori s'i qeveria e vetme per te formuar kete shtet, s'i shtet formues, zhvellimor, perparimtar, por jo, do te j'u largojm s'i qeveria me e korruptuar e ballkanit, dhe s'i qeveria me tradhetare ndaj kombit shqiptare!!
    KEQARDHJE!

Sa paguhesh, Llap, per punen qe bene per PDK-ne ne FSH ?!
    Burri 1 X flet !

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin
    Po a nuk eshte PDK-ja partia e cila eshte futur ne librin "GENIUS" per "nepotizem" (familjarizem) ?!

Tash Hashimi edhe dhurata ka me shpernda sikur babadimri, ne c'do shtepi, vetem e vetem te e mashtroj popullin dhe prape te zgjidhet kryeminister, se LDK-ja na doli partia me e mencur qe nuk deshti zgjedhje dhe beri marreveshjen me kryeministrin Thaci!!
    Por, jo, se kjo qeveria e tanishme, pra qeveria qe eshte ne kryje me kryeminister te Kosoves, Hashim Thacin, e kane pasur rastin me te mire per te hy ne histori s'i qeveria e vetme per te formuar kete shtet, s'i shtet formues, zhvellimor, perparimtar, por jo, do te j'u largojm s'i qeveria me e korruptuar e ballkanit, dhe s'i qeveria me tradhetare ndaj kombit shqiptare!!
    KEQARDHJE!

Sa paguhesh, Llap, per punen qe bene per PDK-ne ne FSH ?!
    une paguhem bash sa te me nevoiuten marr
    e kam qesen e hapur marr thjesht sa te me don zemra

ndersa ti sa paguhesh nga vetfundosja apo LDK qe po i mohon keto qe i ka arrit kjo qeveri
    qysh nga qlirimi i vendit shpalljen e pavarsis ndertimin e shtetit dhe shum e shum suksese tiera
    qe per qytetaret e kosoves jan te prekshme

ndersa qe do te na largoni nga pushteti kjo eshte enderr e qdo partie ne opozit
    por per ket vendos sovrani e jo opozita e as ti

e prit burr e flasum pas ketyre zgjedhjeve qe une jam i bindur 100%
    qe PDK do te dali fitues prap
    ket po e them pa pages hahahaha
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366

A e din c'ka o Llap, nenen te gjitheve, duke filluar nga PDK-ja, LDK-ja dhe VV-ja, upps se e harrova edhe AAK-ne, se do te te mbet hatri!!
    Hajt boll me qe sa e sa vite me kete PDK!!

e prit burr e flasum pas ketyre zgjedhjeve qe une jam i bindur 100%
    qe PDK do te dali fitues prap
    ket po e them pa pages hahahaha
    Po mire, le te fitoni, le te fitoni, se Besen po u jap juve, se une, do dal para qeverise dhe do i fus zjarrin vetes po nuk ja futi populli zjarrin kesaj qeverie te eger!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 02-03-2014 më 11:13
    Burri 1 X flet !

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

A e din c'ka o Llap, nenen te gjitheve, duke filluar nga PDK-ja, LDK-ja dhe VV-ja, upps se e harrova edhe AAK-ne, se do te te mbet hatri!!
    Hajt boll me qe sa e sa vite me kete PDK!!

Po mire, le te fitoni, le te fitoni, se Besen po u jap juve, se une, do dal para qeverise dhe do i fus zjarrin vetes po nuk ja futi populli zjarrin kesaj qeverie te eger!!
    edhe une ta jap besen se po e bere nji gje te till nese na lajmron kam me dal e me i fry zjarrit qe ti shkurtoi mundimet
    e te shkosh sa ma par nga kjo bot
    edhe veq mbaje fjalen e besen e dhen publikisht
    se PDK e qlirimtarve do fitoi 100% e ti se di a do ta mbash besen

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366

Shqiptaret nga Kosova i mbajn mend premtimet e Thacit, e qe jane edhe jasht buxhetit te Kosoves, e mbajm mend edhe ate premtimin e bere per nje hekurudhe Prishtine-Gjilan, Agim Ceku, se fundt, thoshte se: "Edhe metro kemi per te vendosur ne Prishtine" shih metro ??, Lum prishtinalite qe perrallat e PDK-se, se paku ne Prishtine nuk pijn uje!!! Vetem beje nje analize, sa vota do ti merreni vetem ne Prishtine, sa e duan Thacin prishtinalite ?!
    Ka lujt mendsh ky njeri!!
    Ne komunat kryesore, a humbet, populli po deshiron ndryshime, Gjilani, Peja, Mitrovica, Prishtina, hehe, keto djegin rend a, LLap ?!

S'i do qe te jete, shpresa vdes e fundit, Llap, shpresoni, nuk i dihet!!
    Burri 1 X flet !

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Shqiptaret nga Kosova i mbajn mend premtimet e Thacit, e qe jane edhe jasht buxhetit te Kosoves, e mbajm mend edhe ate premtimin e bere per nje hekurudhe Prishtine-Gjilan, Agim Ceku, se fundt, thoshte se: "Edhe metro kemi per te vendosur ne Prishtine" shih metro ??, Lum prishtinalite qe perrallat e PDK-se, se paku ne Prishtine nuk pijn uje!!! Vetem beje nje analize, sa vota do ti merreni vetem ne Prishtine, sa e duan Thacin prishtinalite ?! :D
    Ka lujt mendsh ky njeri!!
    Ne komunat kryesore, a humbet, populli po deshiron ndryshime, Gjilani, Peja, Mitrovica, Prishtina, hehe, keto djegin rend a, LLap ?!

S'i do qe te jete, shpresa vdes e fundit, Llap, shpresoni, nuk i dihet!! :D
    ti se di qka je kah flet PDK eshte fituese si ne zgjedhjet Nacionale si ato Lokale
    ne Prishtin eshte veshtir te fitoi Thaqi sepse kur Thaqi me shok e bente luften ne ter
    Kosoven Prishtinalit benin parti hanin pinin e u argetoishin me shkie neper kafiterit e
    Prishtines.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Lum prishtinalite qe perrallat e PDK-se, se paku ne Prishtine nuk pijn uje!!! Vetem beje nje analize, sa vota do ti merreni vetem ne Prishtine, sa e duan Thacin prishtinalite ?!

Kosova 1999 e dy botërave, diku luftohej e diku organizohej party – VIDEO

Kosova 1999 e dy botërave, diku luftohej e diku organizohej party – VIDEO

Në shkurtin e vitit 1999 në Kosovë kishte dy botë të kundërta. Dikush në Kryeqytet po bënte “Ramboullet Party” kur një pjesë tjetër e popullatës ishte në luftë.

Në Caffe “PUNTO” në Prishtinë “Associated Press” pati transmetuar pamje të nj feste të organizuar nga prishtinasit me emrin “Ramboullet Party” në kohën kur në Ramboullet të Francës po zhvilloheshin negociatat e mes palës kosovare e përbërë nga Elementi Kosovar i Armatosur (EKA) që përfaqësonte Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës dhe pjesa poetike e LDK’së e përfaqësuar nga Ibrahim Rugova si dhe përfaqësues të tjerë, dhe palës serbe-përfaqësuese vë regjimit të Miloshevicit.

Në këtë video që po qarkullon nëpër rrejte sociale, AP kishte filmuar luftën, por edhe ata që në Kryeqytete e bënin festën. (express)

-------------------------------------

http://myinternetlife.eu/kosove-viti...j-party-video/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 10-03-2014 më 19:54

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

A po përgatitet largimi i Albin Kurtit nga posti i Kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje?

GazetaExpress E mërkurë, 19 Mars 2014 18:28
    Diplomatë të rëndësishëm në Prishtinë ka kohë që diskutojnë hapur me rrethin e Shpend Ahmetit për mundësinë që ky i fundit të vjen në krye të Lëvizjes Vetëvendosje.

Fitorja e parë e Vetëvendosjes, ajo e 1 dhjetorit 2013 në Prishtinë, për shumëkënd ishte interpretuar si humbja e parë më e madhe e kreut të kësaj partie, Albin Kurtit. Fitorja e Ahmetit, natyrshëm, nënkuptonte se Kurti ngadalë po humbiste fuqinë brenda subjektit që e kishte themeluar vetë.

Ato ditë, kjo ishte mohuar kategorikisht nga fituesit; Shpend Ahmeti dhe ish-feristët, ashtu sikurse edhe nga “garda e vjetër”; Albin Kurti apo Glauk Konjufca.

Megjithatë, në ndërkohë gjërat kanë lëvizur.

Kështu, një diplomat i rëndësishëm në Prishtinë ka thënë në kushte anonimiteti për Gazetën Express se mundësia që Shpend Ahmeti të vjen në krye të Lëvizjes Vetëvendosje ka filluar të diskutohet hapur me njerëzit e tij.

“Ne kemi diskutuar me disa bashkëpunëtorë të z. Ahmeti. Është e qartë se çfarë duam ne. Ne duam që ai të marrë drejtimin e Lëvizjes Vetëvendosje dhe të heq nga aty Albin Kurtin”, ka thënë diplomati europian që foli në kushte anonimiteti për Express.

Sipas tij, Albin Kurti është lider me të cilin nuk mund të arrish marrëveshje për asgjë.

“Me të nuk mund të arrish asgjë. Për më tepër, me të në krye edhe Lëvizja Vetëvendosje po shkon drejt humnerës, shikoni zgjedhjet e fundit. Ne besojmë se Shpend Ahmeti është e kundërta; me të mund të arrihen marrëveshje, mund të bashkëpunosh”.

Burime të Express thonë se është kokëfortësia ideologjike e Kurtit dhe humbja e thellë e Vetëvendosjes në të gjitha komunat e vendit, përpos Prishtinës, që e ka zbehur pozitën e tij si lider i partisë. Pikërisht është kjo arsyeja që është duke u kërkuar një alternative, që në rastin më të mirë është Shpend Ahmeti.

Ai ka shtuar është edhe një arsye se pse duan largimin e Albin Kurtit.

“Në Bruksel shumëkush beson se Shpend Ahmeti mund të jetë prej liderëve që i prijnë ndryshimeve të domosdoshme në skenën politike të Kosovës. Qartësisht, Albin Kurti nuk është i tillë”, shtoi ai.

Bashkëpunëtorë të Shpend Ahemtit, të kontaktuar nga Express, nuk kanë mohuar se tema të tilla janë diskutuar me takime joformale me diplomatë.

Po si do të mund të anashkalohet Albin Kurti?

Rast ideal janë zgjedhjet e sivjetshme parlamentare, që sipas gjitha gjasave, mbahen në qershor.

“Në Vetëvendosje tashmë ekziston një plan konkret për këto zgjedhje, dhe pika kryesore është kjo: Shpend Ahmeti. Pra, ne duam që Vetëvendosje të bëjë fushatë të ngjashme me atë të z. Ahmetit, fushatë që rezultoi e suksesshme”, ka thënë një zyrtar i VV’së në kushte anonimiteti për Express.

Ka kohë që zyrtarët e Vetëvendosjes nuk e përmendin Bashkimin Kombëtar, tani flasin për Republikën e Tretë, ndërkohë që kanë hartuar edhe Alternativën Qeverisëse.

“Një sërë personalitetesh të reja ndërkaq pritet të futen në listën për deputetë të Vetëvendosjes. Përmes këtyre prurjeve, sigurisht forcohet krahu i Shpend Ahmetit”, ka thënë burimi i gazetës.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Kurorëzohet Kurti (Foto)

Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti, para pak çastesh e ka kurorëzuar dashurinë me norvegjezen, Rita Augestad Kndusen. Kurorëzimi është bërë në Komunën e Prishtinës, e cila drejtohet nga nënkryetari i Kurtit, Shpend Ahmeti.

http://www.forumishqiptar.com/thread...NDOSJE!/page45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •