Close
Faqja 84 prej 107 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 1065
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Për: Lëvizja VETËVENDOSJE!

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Vetëvendosje koalicion me Listën ‘Serbska’
    mos folni me per vetvendosjen o mjerana..vetvendosja jua pshurri gjenerrallin mu ne mes te prishtines..bile edhe shume te tjere qe i thone vetes gjenerralla e krijeclirimtara..keni mbet me bisht nder shale..jani dhi krejt..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    mos folni me per vetvendosjen o mjerana..vetvendosja jua pshurri gjenerrallin mu ne mes te prishtines..bile edhe shume te tjere qe i thone vetes gjenerralla e krijeclirimtara..keni mbet me bisht nder shale..jani dhi krejt..
    me pshurr ti perpos gojen tane smun e pshurr askend
    e ne shqiptaret e te gjitha trojeve ku jetoim jemi krenar qe e kemi nji gjeneral
    qe ne dy luftra i luftoi shkiet dhe qe te dya i fitoi
    si ate ne kroaci edhe ate ne kosove

ndersa vetfundosja nuk e fitoi asnji komun edhe nga 16% te votave sa kishte ka ra ne 8%
    e nese kesaj i thoni fitore ok
    e PDK eshte fituese edhe e ketyre zgjedhjeve sepse fitoi ne shumicen e komunave o balo
    po kqyr e laje gojen kur ta cekesh gjeneralin e qlirimtaret
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

gjeneralin e qlirimtaret
    per gjeneralin sinqerisht me vjen keq..jo per ate se ishte kushedi se kush por per ate qe e keqperdori hashimi me keq se cka perdori fatmir limajn e ate tjetrin..dhe gjenerali duhej ta kuptonte mire kete gje para se ti hynte kesaj valleje dhe te perfundonte si i dhier ne vendin e trete..

balosh llapi..nuk i ha me kush kopallat e gjenerallave e krijeclirimtarave..per kete gjenerallin dhe krijeclirimtarin sot kosova do ishte akoma e pushtuar prej sllobodanit dhe sllobodani me dacicin do ishin kembekryq ne mes te prishtines..duke ngrene pasul me pasterma bile..e krijeclirimtari me gjenerralin duke hanger mish te pjekun ne hotel rogner te tiranes..rrofte amerika dhe anglia qe ja dogjen bithen sllobos dhe e cliruan kosoven dhe sot ne kemi mundesi te shkojme dhe te jetojme ne kosove..keshtu balosh llapi ..veq ti i thur elozhe kryetarit tan pasi te tjeret as qe pjerdhin per te..

nejse..ti kete mision ke..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar _MALSORI_ për postimin:

prishtina75 (12-11-2013)

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    per gjeneralin sinqerisht me vjen keq..jo per ate se ishte kushedi se kush por per ate qe e keqperdori hashimi me keq se cka perdori fatmir limajn e ate tjetrin..dhe gjenerali duhej ta kuptonte mire kete gje para se ti hynte kesaj valleje dhe te perfundonte si i dhier ne vendin e trete..

balosh llapi..nuk i ha me kush kopallat e gjenerallave e krijeclirimtarave..per kete gjenerallin dhe krijeclirimtarin sot kosova do ishte akoma e pushtuar prej sllobodanit dhe sllobodani me dacicin do ishin kembekryq ne mes te prishtines..duke ngrene pasul me pasterma bile..e krijeclirimtari me gjenerralin duke hanger mish te pjekun ne hotel rogner te tiranes..rrofte amerika dhe anglia qe ja dogjen bithen sllobos dhe e cliruan kosoven dhe sot ne kemi mundesi te shkojme dhe te jetojme ne kosove..keshtu balosh llapi ..veq ti i thur elozhe kryetarit tan pasi te tjeret as qe pjerdhin per te..

nejse..ti kete mision ke..
    po ti shaj e ofendo sa te duesh
    une qlirimtaret e gjeneralet dhe ti jemi ne dy rrug krejt te kunderta
    ti je kthye me fytyr shpiert e mendje nga beligradi dhe vetem pret se qa po te urdhnoin ata
    ndersa ne jemi me fytyr e trup e shpiert me shqiptaret e te gjitha trojeve tona

prandaj vazhdoje rrugen tane sepse ti ke ket mision
    ne do ta vazhdoim tonen
    ske pse shan e ofendon
    se une nuk hidherohem nga ti
    po te me kish sha e ofendue nji njeri une do te isha prek e hidherue keq.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

me pshurr ti perpos gojen tane smun e pshurr askend
    e ne shqiptaret e te gjitha trojeve ku jetoim jemi krenar qe e kemi nji gjeneral
    qe ne dy luftra i luftoi shkiet dhe qe te dya i fitoi
    si ate ne kroaci edhe ate ne kosove

ndersa vetfundosja nuk e fitoi asnji komun edhe nga 16% te votave sa kishte ka ra ne 8%
    e nese kesaj i thoni fitore ok
    e PDK eshte fituese edhe e ketyre zgjedhjeve sepse fitoi ne shumicen e komunave o balo
    po kqyr e laje gojen kur ta cekesh gjeneralin e qlirimtaret
    Shume me vend Malesor, ndihma e Amerikes dhe Anglise ishin vendimtare, ata na cliruan nga serbia ndersa Thaqi eshte duke na pajtu me na ndreq me serbin, pra jane dy ceshtje qe ne gjenez jane te kunderta me njera tjetren. Sa i perket Agim Cekut edhe kjo eshte e vertete sepse Thaqi e disfalifikoi njeher e pergjithmone qe te kete nje pozite kyqe ky njeri. Ne fakt edhe ky i tille ishte sepse vraponte nga nje parti ne tjetren, nga nje post ne tjetrin, por kandidimi per udheheqjen e prishtines eshte kulmi, kete duhet te ja dije per nder Thaqit.

Pajtimin me serbine Thaqi e filloi me traktor, vazhdoi me komuna serbe dhe do e perfundoi me ndarjen e veriut te Kosoves. Keshtu qe ne fakt edhe pse humbi serbia ajo perseri fitoi ate qe deshi, me keto kushte edhe pa lufte hiq do na linte te lire. Pra te na rroj Thaqi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina75 : 12-11-2013 më 09:30

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

​Lama: Vetëvendosje paguan njerëz për të komentuar nëpër media online

lexo
    http://gazetaexpress.com/?cid=1,13,126256

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

kurgja nuk kini ba as qe do te bani
    perpos qe ja kini thye is putinit mu ne rrajt
    po ju nga 15%sa kini pas vota tani kini pergjysum ma pak 7%
    ne zgjedhjet e ardhshme skini shans as pragun me e kalue
    veq shkoni e bashkoni me sahatin e sorres hahaha
    marre bre asni komun asnji katun nuk mujt me e fitue

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

kurgja nuk kini ba as qe do te bani
    a pak po te duket me ta rreh gjenerrallin n'shuplaka a..e me ta ba qe mos me dasht veten..ska rendesi ne fituan 15 apo 7 apo hiq..gjenerrallin e rrehen..kete ja bani vetfundosja..

marre bre asni komun asnji katun nuk mujt me e fitue
    cka don ma shume..kurgja mos me fitue bash ne kryeqendren e kosoves ty te munden..ty dhe gjenerrallin tand..nuk e di si keni sy e faqe me fol ma gjate per ta..krahasojeni gjenerrallin me shpend ahmetin..kuku medet..me ju munde shpendi..ne fakt nuk ju ka munde shpendi por vetja juaj se e qelbet kosoven me perrallen e gjenerrallave dhe krijeclirimtarave..aq shume e qelbet sa qe as votuesi juaj nuk ju beson ma..dhe i than gjenerrallit hajt shko te lopet me hashim shumarin..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 13-11-2013 më 18:48

Faqja 84 prej 107 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •