He se dhe ti zeqo je
Aman si beni dhe ju xhaxhot , sikur s'keni pare ndonjehere ēupka qe tunden e shkunden per njecik emer. Do shfrytezoje rriskun dhe Rita, se po i hapet barku njeriu per origjinen e saj, mjafton te jete me bikini dhe eshte ok ... pa ofenduar zerin e saj brilant papapaVdesim te hapemi cik ne shqipot a thua se ē'ka bere, ja te vije ne Shqiperi ti japim ndonje dekorate "nderi kombit"
Tani doli dhe shkodrane? U emocionova pa masssss
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=rkcEmA2K_nI
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [Perla] : 10-05-2012 mė 01:33
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ia ben biografin rites edhe gjithe familjes me nje foto. Si kengetare sme pelqen, si shqiptare qe eshte i support her. Se me ke ka shkuar pune per ate, te pakten nuk e mohon origjinen e saj si nje vajze qe ka luajtuar tek george lopez show kur e pyesnin thonte jam nga Evropa.
I LOVE GOD
j&g
kjo mund te ket perjardhje gabele mas pakti mund te jet shqiptare zatet edhe dashuria me nje zezak i shkonte per ftyre si nuk i vjen turp te na sht mend neve se kjo kinse dojka te tregon kulturen shqiptare kjo bushter lavire e klubeve te nates
Njejte mendoj edhe une. Sme pelqen ,ama hic fare, muzika qe ben Rita ,por me pelqen shume fakti qe paraqitet si shqiptare kudo.
Jo se fitoj une ose Shqiperia a Kosova dicka nga ky fakt, por per veten e saj.
Mendoj se njeriu qe mohon origjinen e tij nuk vlen dy pare sadoqe te arrije suksese ne ndonje fushe te caktuar....
Pastaj se kuptova nga erdhen ne perfundim shqipet e forumit se qenka lavire kjo?!
A ia ka mbajte ndonjeri qiriun a?
Une i deshiroj suksese ne karriere, edhepse se besoj qe vet do te degjoje ndonjehere ndonje nga kenget e saj...........
AUTOCHTHONOUS
Eh Anita,kemi arrijt deri atu ku cdo femer Shqiptare qe arrin dicka ne bote,te quhet ,,lavire ose magjype''
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Krijoni Kontakt