ahahaah Azizi ja njeh edhe motren Rihanen![]()
Do ishte mire te pastrohet kjo teme nga fyerjet dhe paragjykimet mesjetare. Ajo eshte shqiptare dhe krenare,deklarohet kudo qe i jepet rasti,shpreh dashurine per Kosoven dhe shqiptaret,shpreh mirenjohjen e sinqerte dhe te pakufishme per perkrahesit shqiptaret anekend botes dhe i quan inspirim.
Llogaritni prinderit e saj te lexojne fyerje nga me barbaret ketu ne nje forum shqiptar,pa e njohur as ate dhe as familjen,cfar shqiptaresh ,cfare njerezish dhe cfare familjaresh jeni ju qe i jepni fyerjet dhe nencmimet aq lire? kombi yne ka ra shume poshte me shembullin tuaj dhe jo me nje kengetare te re me popullaritet nderkombetar qe e ka gojen dhe zemren plot dashuri per shqiptaret dhe njerezimin.
Ju deshiroj mend juve (vllazerisht ju sugjeroj te shpenzoni me shume kohe te edukoni vetveten), dhe i deshiroj suksese pa fund Rites me gjithe zemer (edhepse nuk ndegjoj ate stil,per Riten e ndegjoj dhe jam nje adhurues dhe nje perkrahes)!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 01-10-2012 mė 10:00
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Bukur e ke thene ti Bili99!
Po ketu ata moderatoret nuk vien me shlyer banalitete...ata vin vetum kur atyre ju teket me mbylle ndonje teme!?
Po une themeu pelqene apo jo juve Rita Kariren kur e ka filluar nuk ju ka pyetur fare, as tani jame shume e bindur qe nuk e k`then koken kah keto shkronja( plote mellef e banalitet) te juve!Pse e beni ju e dini me mire vete!
Po nje qike po me dhimbseni se jeni shkurtepames!
Nga vij une thone: njerzit e zgjuar shofin,mbas Bregut!
E ju mjerisht para hunde si duket nuk shifni!
Une shpresoje, se mbas shume viteve do ju vije turpe nga keto shkronja te juve...
e do mesoni e perparoni po a nuk eshte nje qike vone?! Zoti me ju!
http://www.albinfo.ch/e-diaspora/kul...kosovare-93458
A nuk eshte nje qike trishtuse, kur kombet tjera e rrespektojne e nga goja e shqipefolesve fyhet!?
Ka njerez qe jan gjyse shekulli prapa sikurse edhe ne FSH. nese dikuj nuk i pelqen stili apo zharni i muzikes qe ajo kultivon...thjesht ska nevoj me u marre me ta...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga roni_s : 28-10-2012 mė 19:18
- ok .Stili a zharni i muzikes qe ajo "kultivon' ska te te bej fare me muziken Shqiptare.
P.S. na sjell pak ketu ne forum muzik me stil Zhanerr t'muzikes shqiptare.
Vv - Palaēo+LISBA :D
Krijoni Kontakt