Po ti je kundra apo pro Rites?
Po ti je kundra apo pro Rites?
Po ti a lexon? lol. Une jam pro suksesit dhe $$$$. Bravo I them per ku ka arritur! Nuk eshte e lehte mes shume talentesh. Suksesi kshu fillon nga radio e me lart. Perderisa ka dhe radio ne USA qe luajne muziken e saj, dmth po behet dikush. Une se preferoj ate muzike Por ajo lloj muzike po ecen sot, te rinia.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk t'i lexova postimet ne radhitje. Une psh jam pro sukseseve si Adele qe edhe bejne kualitet edhe sukse edhe $$$$. Asaj i them bravo!
Adele is special. Nuk do jene te gjitha si ajo. I love her music. Por ajo qe dua te them, sot degjojme ne radio lloj lloj jevgjish qe kendojne rap Por qe Jane 0. Por eshte publiku sot qe te jep suksesin, emrin. E meriton P. Diddy te jete aq I ' sukseshem' me ate muzike qe Ben?! Jo Por ja qe koha, publiku , zhanri etc I duhur Ben qe te behet milionere, pavarsisht ska shume talent. Keto ecin sot. Besoj kur e sheh MTV ( Cmimet kur jepen) 99% Jane crappy. Psh Justin Bieber mori sukses qe I vogel. Tani qe eshte rrit ska vocal. Po nuk ka nevoje tani, se suksesin e ka fut ne xhep. Edhe Rita aq do, sa te njihet dhe pak.
Tani pajtohem plotesisht me ju!
Duke degjuar nje nga stacionet e TV VH2 me duket, duke pare hit -parade po jepeshin disa informacione rreth kengeve ne vazhdim apo qe kishin dale kohet e fundit mbase, s'jam e sigurt se nuk po e ndiqja me aq vemendje, me ndeshi syrin emri i rita Ores me titullin e nje kenge te saj. Hera e pare qe e ndiqja hit-parade, nuk para e ndjek ne TV, dhe e ndesha emrin e saj. E mire e keqe vetem ajo ka arrit ti degjohet emri deri ne USA. Se si ja ka arrit pune e saj.
Feelings change - memories don't.
Vetem 2 cd me muzike shqiptare mbaj me makine qe degjoj- te dyja me kenget e Pirros. Eshte nga te vetmit qe ja vlen te degjohet. Me behet qefi qe ndajme te njejten taste ne muzik.![]()
Vetem 2? Lol. Te rekomandoj Ardit Gjebrene. Nuk do zhgenjehesh, Aleksander gjoken pastaj.
rita ora ishte e ftume ne mtv vma's
u pelqe su pelqe ajo po bon bum.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt