Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-03-2012
    Postime
    23
    O kaq zeza ,si Amerika si Turqia te nejten gje jane duke bere vetem se njera i beri 500 vjet tjetra akoma si ka bere 100 ,te dyja jane pushtues ,por me e keqja eshte se nga kjo perfitojne grupi i trete qe flet ne emer te kombit dhe te fese e ne fakt uzurpojne kariket dhe kolltuqet e ngrohta dhe rine si kukulla te Amerikaneve dhe sic benin ne kohen e osmalinjeve .

Vdiq patriotizmi atdhetaria ,feja

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    Apo te njejtat na qenkan a po si erdh amerika more klysh turki more i paftyre. A e din ti qi mos te ishte amerika kosova do te farosej kejt more mbeturine anadollake. Tipat sikur ti sllavoturk ndoshta e quani te njejten se keni pas deshir ta shihni kosoven ashtu ne duart e shkaut.
    Nuk keni faj ju mjekerr capa jo populli ka faj qi ju duron mbeturina sikure ju po ka me ardh edhe ajo dit hiq mos ta nin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-03-2012
    Postime
    23
    O kaq zeza e kelysh Vatikani,se Pari une nuk jam musliman dhe sma nin fare per Turkin e dyta ,kur nuk i ha palla Shqiperise per bijet e vete atehere cna hyne ne pune neve tjereve Kosova.
    Te jemi te realte po mos ishte Turqia ne 99 greku mbriti ne Tirane ,po mos ishte Turku ne 99 serbi akoma do ishte aty,por haj hec cun se akoma je sterbushur me peralla Vatikani se po mos ishin kta ,do ishim keshut , e ne jemi keshtu sepse na ka lene dikush keshtu.
    Mos ki dert ti cuni se shqiptarine nuk e bejn as mjekercjapat e gabelistanit te mekes e as mjekercjapat e vatikanit te dom Kqires,po hallall ju qofte buka atyre djemve qe kapen pushket se po te kishte qene per keta qeveritaret tane akoma do ishim nen sundimin serbo -grek ne krye me vatikanin katolik

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    Hala buza tamel po te qitka ty, i mson gjanat sa te rritesh edhe pak bacit.
    Sa per Turkin tan na kem tuj shku posht po normal qi ti nuk je ne dijeni se hala kryt ne both te hoxhes te ka met.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Postime
    26

Fanatizmi produkt i mos dijes

O ti lindi 03 , Si mund te jesh kaq fanatik dhe i pa ditur . Ne cilen shekull jetoni .

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Turku na pshtoi nga klyshët e card dushanit dhe na morri nën gjirin e vetë për pesë shekuj dhe edhe pse iu deshtë me ikë ata prapë se prapë mendonin për shqiptarët që nuk iu kishte dhanë fati të jenë nën kufirin e shtetit amë dhe më tepër se gjysmë milioni i pshtoi shkijet pasi që iku. Ku do të ishim ne sot po të mos ishte turku që gjithherë na u ka gjend në kohë të shtirë.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    Ok yllbardh se paske nje emer shume te mire, me trego pra ti mu pse vetem gjuha shqipe ishte e ndaluar te mesohej ne ballkan prej ottomaneve?
    Dhe ta them me shum bindje se mos te ishin turqit ne sot do ti kishim tokat ilire, per eshte mire te lexosh me shum se te leshojsh pordha.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    Ta them edhe nje gje se turqit shtypen kryengritjen shqiptare dhe e qelen udhen per sllavet kte kurr mos e harro.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    Turku na pshtoi nga klyshët e card dushanit dhe na morri nën gjirin e vetë për pesë shekuj dhe edhe pse iu deshtë me ikë ata prapë se prapë mendonin për shqiptarët që nuk iu kishte dhanë fati të jenë nën kufirin e shtetit amë dhe më tepër se gjysmë milioni i pshtoi shkijet pasi që iku. Ku do të ishim ne sot po të mos ishte turku që gjithherë na u ka gjend në kohë të shtirë.
    Ja paska vjedh pasvordin yllbardhit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga lindi03 Lexo Postimin
    ,se Pari une nuk jam musliman dhe sma nin fare per Turkin e dyta ,
    Pse po rren?

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •