Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Popullit tone i duhen njerez me mend qe te udheheqin vendin,e per te thene te verteten te tjerat nuk kane rendesi(pra se ciles fe i perket),edhe tekefundit perderisa pihet rakija,shampanja,verat e ndryshme,birra etj,nuk ka askush te drejt qe te thote qe ky ose aj politikan eshte musliman....Ne radhe te pare jemi Arberore,e pasketaj besimi eshte nje gje individuale.Pra,popullit i duhen politikan me plote kuptimin e fjales njerez,sepse populli ka nevoj per punesim,ekonomi mete perparuar,e mireqenje ne te gjitha fushat,e kush udheheqe(se si eshte besimi i ti)eshte ne planin e dyte,apo nuk ka rendesi fare....
    Megjthese populli yne dikur ishte mburoja Europiane,dhe me GJERGJIN E MADH ne krye mahniste Perendimin...Atehere,me sa po shihet edhe udheheqesit u dashka te jene ARBEROR ,kjo eshte kryesorja per ti mbyllur gojet e kqija qe vijne nga fqinjet tane armiq te perbetuar...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Shqiperise ne rradhe te pare i duhet nje president shqiptar, qe mendon per Shqiperine e perpiqet vetem per te. Ska rendesi nese eshte ortodoks, mysliman, budist, bahai apo ateist.
    Shume sakt !

Ky hapsi i kesaj "teme" me kete titull qe ka vene (nuk e di e ka bere me qellim apo nga injoranca) eshte nje provokator !

kjo lloj teme ka keto kuptime dhe qellime :

1- Te percaje dhe futi konflikte fetare nder shqiptare !
    2- T'i hape rrugen qe nepermjet "ortodoksise" te penetroje ne presidence ndonje janulle apo ndonje grek dhe keshtu Shqiperia me nje kryeminister te shitur tek greku dhe me nje President grek , ta ndaje nga masakrat greke vetem kufijte formale administrative , te cilet do te kemi dhe kohen t'i diskutojme !
    3- Te hedhe helm ne terrenin shqiptar se gjoja "ortodokset" na keqtrajtohen ne Shqiperi dhe paskan ankesa se nuk perfaqesohen ...... (prape teoria e percarjes )

Per mua ky eshte realisht nje provokim i rende te cilin moderatoret duhet ta konsultojne nese duhet te lihet si teme !

Presidenti duhet te jete shqiptar dhe te kete ne zemer Shqiperine dhe shqiptarine ! Per mos t'ua prishur hapesit te temes do te sugjeroja nje ortodoks si Themistokli Germenji !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778
    po e vertete ka pushta, por pushtat me te eqinj vijne nga politikanet dhe jo nga komunitetet fetare

Une them te vem nje marangoz president. Pasi sic e kemi vene re te gjithe nga marangozet nuk ka dale asnje hajdut, por jane gjithnje pilitikanet qe dalin vazhdimisht hajduta dhe tradhetar. Marangozet jane te sakte, punetore dhe zakonisht edhe patriote.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Shqiperise ne rradhe te pare i duhet nje president shqiptar, qe mendon per Shqiperine e perpiqet vetem per te. Ska rendesi nese eshte ortodoks, mysliman, budist, bahai apo ateist.
    FIKS FARE! Duhet nje kryeminister shqiptar dhe poashtu nje president shqiptar, jo veçse me emer.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ne fakt keta ateistet kane tendenca per tu bere ''puro shqiptar'' .

Mos ju duket gje parlamenti shqiptar fetar ju juve?
    Plot me derrkuca ateista jane qe se kane problem tu vene zjarrin te gjitheve vecse te mbijetojne vete. Apo sju meson keshtu dar-vici juve ateistave?
    Ateist idealist nuk kisha degjuar ndonjehere une .

Jam i mendimit qe nje individ nga komuniteti ortodoks-grek e ka te drejten per tu bere president i popullit shqiptar.

Se nga vjen kjo e drejte , nje Zot e di.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    ...ne kemi ik per l*sh si popull. S'na e kan fajin politikanet ne jo, kot i fajsokam une ata.
    Ca lidhje ka feja e nje udheheqesi te nje shteti laik mor aman, jeni ne vete apo jo?
    Ca s'po na shohin syte ktu...

Me sa kam vene re une ne parlament dominojne njerezit e shendoshe. Keshtu qe besoj se ky eshte problemi. Duhen evituar njerezit e shendoshe dhe duhen shporrur nga politika. Ne zgjedhje, si ne ato te pergjithshmet, ashtu dhe ne ato lokale, duhet te votojme gjithnje per ate kandidat qe peshon me pak, pasi atyre mbipeshe ua kemi pare hajrin deri tani.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Me sa kam vene re une ne parlament dominojne njerezit e shendoshe. Keshtu qe besoj se ky eshte problemi. Duhen evituar njerezit e shendoshe dhe duhen shporrur nga politika. Ne zgjedhje, si ne ato te pergjithshmet, ashtu dhe ne ato lokale, duhet te votojme gjithnje per ate kandidat qe peshon me pak, pasi atyre mbipeshe ua kemi pare hajrin deri tani.
    ti mire e ke , por po zgjodhem ata te dobtit do i presim te shendoshen per vete pa te bejne dicka per Shqiperine

Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    ti mire e ke , por po zgjodhem ata te dobtit do i presim te shendoshen per vete pa te bejne dicka per Shqiperine
    Mendoj se ata te dobtit nuk hane dot shume, pasi stomaku i tyre eshte i vogel dhe arrihet limiti shume shpejt. Pastaj do te kene dhe frike nga shendoshja, pasi zgjedhjet e rradhes vijne brenda kater vitesh.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •