Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 71
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    varet dhe si e shikojn njerzit martesen, disa si vejn prioritet marteses apo krijesen e familjes...disa i kushtojn me shume vemendje vetevetes dhe martesa apo krijesa e familjes per ta mund te vi apo jo, se kan shume problem nese si kan ne jeten e tyre
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Femra mundohet te justifikoje paaftesine e saj te jetoje vetem duke thene se meshkuj jane ata qe e kane te veshtire kete gje.
    Por ne te vertete, meshkujt jane te afte te arrijne full potential on their own e te fuksionojne fare mire alone duke bere nje lifestyle a lot better sesa i martuar.

Eshte tjeter gje pastaj qe vjen nje kohe edhe disa nga ata ndien te detyruar ose te vetforcuar per te lene pasardhes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sp mos na bej per te qeshur shume, do thoja ne fakt eshte e kunderta...femrat qe preferojn te jetojn vetem jan me ne gjendje te jen te afta sesa nje mashkull qe jeton vetem
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    sp mos na bej per te qeshur shume, do thoja ne fakt eshte e kunderta...femrat qe preferojn te jetojn vetem jan me ne gjendje te jen te afta sesa nje mashkull qe jeton vetem
    Po lere ta provoje aman. Sa jane te rinj duken si trima keta, pastaj...e lene veten pas dore.
    Feelings change - memories don't.

nuk duhet te martohet tjetri,vetem per faktin se je vetem,por qe s'parit ndihesh mire e'i sigurte me ate person qe do bashkjetosh dhe te tjerat vin me rend me pastaj...lereni keto lojrat jo femra jo mashkulli e ka me veshtir,mvaret nga karakteret se si e perballojne "beqarine"

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    mia moj mia,

E di si eshte puna?! Ti dhe une kemi kendveshtrime te ndryshme mbi temen qe ke hapur! Une do di si te "manovroj" ne te tilla rastesh, gjynaf ata qe 'ginjihen' me 'lehtesirat' qe reklamon ti! Sa ka jeta, yhyyyyy?!?

i/e regjistruar Maska e April
    Anëtarësuar
    28-04-2012
    Postime
    36
    Cfare nuk i ra njeriut te shkrete e nuk e perballoi-thuaj. Puna eshte cfare e ben te lumtur. Se c'kane nje shprehje italianet : "Me mire vetem, sesa i keqshoqeruar". Kesaj ideje i qendroj dhe une.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    mia moj mia,

E di si eshte puna?! Ti dhe une kemi kendveshtrime te ndryshme mbi temen qe ke hapur! Une do di si te "manovroj" ne te tilla rastesh, gjynaf ata qe 'ginjihen' me 'lehtesirat' qe reklamon ti! Sa ka jeta, yhyyyyy?!?
    LOL, po he hapja cik syte ketyre cunave te forumit meqe ti di si te manovrosh.
    Nuk po them martohuni qe te hiqni stresin se varet lol, mund te jeni ju qe provokoni stresin.

Konkretisht cfare u rekomandon? Te martohen apo me mire beqar dhe pse?

E ke pare kete filmin?
    Lonely guy.
    Feelings change - memories don't.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga aska_peja Lexo Postimin
    Nuk ka me keq se te jetosh vet, po flas nga pervoja ime, se un jetoj vet, priton te kthehesh ne shtepi nga puna, ski me ke te hash nje dark, ski me ke te pish kafe ne mengjes, monotoni, je i lir, por. Ekjo liri nuk te vyn me te vertet
    edhe une kam jetuar vetem dhe nuk e shoh aspak si dicka tragjike...
    ben c'te duash dhe nuk i jep llogari askujt.

me merrte malli te rrija pak vetem, pasi thuajse cdo nate kalonin shoke e shoqe here per nje film, here per nje bisede ose thjeshte per nje pershendetje.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga aska_peja Lexo Postimin
    Me te vertet esht jet katastrofale, ska ma keq, priton mu qu ne mengjes, e priton mu kthy nga puna ne shtepi
    Mbase je ne moshe te re,dikur do te mungone kjo rehati,del kur duash vjen kur duash pa pasur pergjegjesi tjera aq!

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •