Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 71
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    gjitheashtu depresioni eshte me i lart per njerzit single...no offense single people
    nuk em doket e drejt kjo statement

varet mosha e personit single

un psh po te isha i martum tash do kisha shum ma shum stress. tash dal bredh lule me lule si i thon llafit shkoj ja fus gjum en shpi pa me qa kush ke kaptina jo su buk jo du uj.

po te jesh mbi 40 vjec athere fillo depresioni per single people.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Vetmia eshte burim stresi. Jo cdo hall qahet me shoqen ke klubi. Do dhe nje te koka e krevatit.

Liria e tepert dhe vetmia ka lezet sa je i ri, por vjen nje moshe qe te del nga hundet. Ke nevoje per cik shtrengim.
    Mia@ personalisht mendoj qe vetmia eshte qetesim truri dhe shpirti. hallet e problemet po nuk i zgjidhim vete nuk na i zgjidh askush, as shoqja as partneri.. chi fa da sè fa per tre- eshte nje shprehje ketej.
    varet cfare quan liri te tepert. per mua liria nuk eshte kurre e tepert. nese vjen momenti dhe ndjej deshiren per te ndare ambjentin tim me dike tjeter atehere e bej.
    kur jeton vetem cdo hall e problem i ke per vete. kur martohesh/ bashkejton me dike, pervec problemeve e halleve te tua te shtohen dhe ato te partnerit..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Po i degjove shoqerin,paske me mbet pa u martuar hahahaha,ose u thuaj mbase duhet ta provoj edhe une sikur ju!(:

Edhe martesa duhet te jete me kohe,perndryshe po te besh disa vite me nuk don te ja dishe per te!
    menoj se koha ma e pershtatshme per ni mashkull asht ke 30. ne at mosh je dikushi ke maru naj shkoll ke mor naj zanat dhe i ke do vite pun. plus dhe qefet e rinis i ke kry tana se ste met merak per asi sen. pre je gati per me u kthy ne familjar.

shokt e mi te martum rrin tu i rret grat jo po shkojm ktu jo atje vec me dal ni nat se qefi va ka. nuk mshilet mrena ni 22 vjecar me grun kur i shef tan shoket tu u harlit.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Kur dukesh me healthy looking ? Lol. Padyshim kur je I/e martuar. Po ti krahasosh nje mashkull apo femer e martuar duket shume here me mire se ato single.
    ato 50-60 vjecaret pajtohem dhe un lol ma bukur duken te martum

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mos shko deri aty. Psh nje mashkull 40 vjecar I martuar duket me fresh se nje 40 vjecar single. E njejta gje dhe per femrat. Lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    menoj se koha ma e pershtatshme per ni mashkull asht ke 30. ne at mosh je dikushi ke maru naj shkoll ke mor naj zanat dhe i ke do vite pun. plus dhe qefet e rinis i ke kry tana se ste met merak per asi sen. pre je gati per me u kthy ne familjar.

shokt e mi te martum rrin tu i rret grat jo po shkojm ktu jo atje vec me dal ni nat se qefi va ka. nuk mshilet mrena ni 22 vjecar me grun kur i shef tan shoket tu u harlit.
    derjo jam dakort, nje mashkull qe e ka mendjen akoma te dali dhe te bej qejf neper klube apo whatever me shoket e tij nuk eshte gati per martes, dhe mire ben qe mos te martohet akoma until sa ti mbushet mendja se eshte gati te krijoj nje familje dhe ti kushtohet 100% familjes qe do krijoj...ama ka meshkuj dhe femra 22 qe se kan mendjen per qejfe te tilla etje...so sdo te thot qe duhet te jesh 30 vjecar qe te jesh gati per martes
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    20 vjec per meshkuj eshte heret per t'u martuar. Spo them atehere. Kurrsesi. Po 30 e ke gabim. Se Jane duke shijuar . Lol

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Po kjo qe the eshte tamam e sakte,edhe shume e vertet!Pra ate moshe gati i realizon shume plane dhe vie martesa,ta thash me te degjuar ore derjansi nje kusheri imi i ka humbur me shpresat per martese,njehere deshi te pasurohej tani filloi te zgjedh nuk i pershtatej asnjera,e tash jetone vetem si avanturier, sdo me dite e ka leshur ler jeten!

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Po kjo qe the eshte tamam e sakte,edhe shume e vertet!Pra ate moshe gati i realizon shume plane dhe vie martesa,ta thash me te degjuar ore derjansi nje kusheri imi i ka humbur me shpresat per martese,njehere deshi te pasurohej tani filloi te zgjedh nuk i pershtatej asnjera,e tash jetone vetem si avanturier, sdo me dite e ka leshur ler jeten!
    nate ai asht lloj njeriut kam dhe un ni shum te afert ashtu, biles ky i joti ma mir qe sasht martu hiq se heret a von kish me e marr grun en qafe sikur e mur i imi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    mbi 32 e beqar nuk shkon as mu sme pelqen ajo
    derjo po dhe gruaja nuk gjendet kollaj, you sure have lots of confidence qe do ta gjesh mbrenda 3 vjetesh
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •