Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 71
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pergjithesime koti se cdo gje varet me moshen. Ka moshe per te jetuarit vetem ka edhe moshe per martese, e prap serisht per te jetuarit vetem ne pleqeri nese nderron jete para teje bashkeshorti/ja. Bashkejetesen / martesen nuk e kam provuar, por per te jetuarit vetem po edhe kjo kishte te mira e te keqia. Te mirat se u rrita shume si individ, te keqiat se me mungonte te haja darke rrethuar me njerez. E njejta gje mund te thuhet per martesen, ke dike me ke te ulesh per dreka e darka por s'ke ate lirine totale. Po ashtu te ishte bahce me lule martesa sdo kishe kaq shume divorce. Strese ke si te jesh i pamartuar e si te martohesh. Eshte me mire ta pelqesh veten si njeri (you better like who you are as a person), se vec vetevetes nuk i shmangesh dot.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 12-05-2012 më 15:00

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin

Konkretisht cfare u rekomandon? Te martohen apo me mire beqar dhe pse?
    Une opinionova ne lidhje me temen(permbajtjen, me sakte) dhe nuk kisha per qellim te favorizoja njeren me teper se tjetren. Martesa dhe beqaria si terma sociale 'asgjesojne' njera tjetren. Ate cfare do beja une(personalisht) nuk mund ta bente nje tjeter, njesoj sikurse dhe une nuk do te mund te beja ate cka ben nje tjeter. Arsyet jane te shumta.

Rekomandim jo, eshte fjale jo e duhur ne kete rast. Keshille, po!

Si hap fillestar, te perpiqen te njohin vetveten, jeten, boten qe i rrethon, pa u ngutur. Te nguturit eshte veti e mospervojes, veti ndaj se ciles bien preh te gjithe pa perjashtim, edhe ata qe mendojne se "dera u hap" per ta.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    Si hap fillestar, te perpiqen te njohin vetveten, jeten, boten qe i rrethon, pa u ngutur. Te nguturit eshte veti e mospervojes, veti ndaj se ciles bien preh te gjithe pa perjashtim, edhe ata qe mendojne se "dera u hap" per ta.
    Pak a shume te njejtin mendim kemi, edhe pse jam dakort me kete qe shprehe mendoj se nuk eshte e thene qe duhet te jesh beqar te njohesh veteveten. Ka nga ato qe jane njohur ne shkolle dhe jane rritur sebashku.

Me kalimin e kohes behemi me te afte, me te pjekur nga sfidat qe kalojme ne jete. (We grow more with each challenge that we overcome).
    Pjekuria vjen me kohe dhe me eksperience. Eshte mire te njohesh njerez te ndryshem e te kesh shoqeri me to sepse te mesojne dy a tri gjera me teper sec dije, sidomos njerezit qe kane kundershtime ndaj pikepamjeve qe mban ti, por gjithesesi je ti ai qe vendos nese opinioni i tjetrit eshte me i drejte sec opinioni qe ke vete dhe nese ja vlen te ndryshosh mendimin.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    ...mendoj se nuk eshte e thene qe duhet te jesh beqar te njohesh veteveten.
    Besoj bindshem se jam kaq liberal ne te menduar, sa te tentoja nje "marrezi" te natyres qe ke permendur sikur ta kisha "stisur" une vete, ne stadin qe jam do e kisha te pamundur t'ja falja vetes.

Gjithcka varet nga kendveshtrime personale...te keq-botkuptuara ose jo.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Opo gjerat ndahen ashtu sic jane ne natyre.

Vjen nje dite e mashkulli ndihet i mjeruar qe seshte i vetmuar.
    E kane ne gen meshkujt te kene njefare vetmie, here and there.

Edhe luani mashkull qe seshte endacak, i rri larg tufes se femrave me kelyshet e saj shumicen e kohes.

A male should have his own space, perndryshe ndjen vetmi qe seshte i vetmuar .

Nqs kjo ndjesi i humb atij, ai mashkull ka humb ndjesite e tija si mashkull.

Ka marre fund, me pak fjale.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Me moshe eshte gjithcka kur hyn tek 30tat fillon e mendon per familje , qe mos jesh vetem kur te plakesh etc etc ..
    kur je ne te njezetat mire eshte me shiju singledomin lol

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Ju qe jeni martuar mos kujtoni se keni bere nje gje te madhe.

Nje telash me teper eshte..lool
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Martesa eshte per njerezit e forte.
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Martesa eshte per njerezit e forte.
    ahahah sa kam qeshur. Mia tell him, nje telash me teper qe ndahet me nje tjeter. Por si ia bejne keta single me ke e ndajne telashin i wonder :P
    I LOVE GOD

j&g

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    te jesh i pamartuar nuk dmth qe je single..:P
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •