Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 71
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    derjo po dhe gruaja nuk gjendet kollaj, you sure have lots of confidence qe do ta gjesh mbrenda 3 vjetesh
    gjehet gjehet, ka gra sa te haj dreqi lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    bliss= happiness

tani te jemi serjozisht, jeta martesore nuk eshte e lehte, cfaredo lloj moshe e fillon, per disa eshte me e veshtir sesa te tjeret, por kjo ka te bej shume sesa i kushtohesh gruas/burrit dhe femijve te tu, si thua ti pshm disa akoma duan te dalin me shoket por ne te njejten kohe duan te jen te martuar gjitheashtu, kjo po qe jep problem marteses...nuk them qe mos te ken shoqeri te dy ciftet se secili do i bej mire per ndonje dite ta kalojn me shoqerin, ama sduhet eksagjeruar, dhe besoj disa e ekzagjerojn which poses the problem of whether they were ready for marriage or not
    Keshtu eshte e lehte:duke perjashtuar moshen e re siq e ceku Derjansi!

Te kesh mirkuptim,toleranc,e jo tani je i martuar nuk duhet te dalesh me shoqe apo shoke,nuk duhet te vonohesh,me ke ishe ku ishe etj etj,behet nje jete martese vertet me stres mendoj!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Kur dukesh me healthy looking ? Lol. Padyshim kur je I/e martuar. Po ti krahasosh nje mashkull apo femer e martuar duket shume here me mire se ato single.
    Cuditshem, une kam vene re qe nje pjese e mire sikur ja varin disi vetes after they get hitched

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lol pupupu na turperuan , tani po qe se trashen trashen nga gezimi i marteses, kurse ju beqot beheni kocke e lekure nga merzitia
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

strese kane si ai qe u martua e si ai qe nuk u martua,m'varet se cili stres te pershtatet e parapelqeni ju

p.s di te them dhe nje gje tjeter,qe djem beqar u keputen tuj pallu gra te martuara,biles prej atyre me me pak te stresuara,qe thoni ju

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Nji mendim i disave ktu nuk me pelqeu, kure martesen lidhin me moshen.mosha ,une per vete nuk e besoi se do sjell nji martes te lumtur dhe nji harmoni ne bashkshortsi...esht pjekuria morale ojo qe e ben nji martes dhe nji jet bashkshortore te lumtur.
    Njof ca hardall qe ua kan nxir jeten bashkshorteve te tyre ter jeten e kaluan moshen dhe vdiqen si ograk

Martesa e ve ne binar jeten e njerzve serjoz..per ate binja ne lloqë e zhgarravitesha deri sa me martoi Babaloki
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 04-03-2012 më 03:58

i/e regjistruar Maska e Helikranon
    Anëtarësuar
    14-11-2010
    Postime
    359
    Sidoqofte martesa eshte nje gabim i moshes se rinise.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Njeriu kur martohet, stabilizohet. Si ne kuptimin financiar poashtu dhe ne ate moral.

Mgjths mua po me pelqen shume kshu i pamartuar sic jam.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Po per tja pershtat,thenjes.

Kur je beqar je djal,kur martohesh behesh Burre,ashto kam ndegjuar.

Po si do qoft babi im thote me mire i martuar se beqar,kur je beqar ke vetem nenen,kur martohesh gruaja behet dashnore shoqe tani moter dhe nene ne pelqeri

Pasha mu. Ka njeri qe asht martu titullin burr e ka marr veq me mend te fmijve ka vdeke.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ecen pak dhe me "shembullin qe ndjek", nje femer apo mashkull qe vjen nga nje familje me probleme ne femijeri, apo qe kane jetuar larg pa i marr vlerat asaj te jetuarit bashk, pa dyshim qe do e trembi ideja e nje familje me pergjegjesi e detyrime dhe detyrimisht do mbrohet me hipotezen e vetmia- zgjedhja me e mire, por dihet qe gjerat nuk jane ashtu, sepse edhe kafshet nuk preferojne te jene te vetem, jo me njerezit.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •