Po sa dollar do nje avokat ne Kanada per te te bere te ligjshem, qofte edhe kur ke bere nje shkelje vize, pra quhesh ilegal
pershendetje miq si ja kaloni ?? tani e gjeta rugen si te vi aty po une skam njeri ne canada dua te kerkoj azil kur te vi sepse jam jetim me kan vdekur prindrit qe ne moshen 15 per arsye gjakmarje do e fitoj dot azilin aty ??? ju qe jeni aty e i dini ligjet e azilit ju lutem me ndihmoni .. ekziston mundesia te me kthein prap ne shqiperi ???? une nuk di mir anglisht di shum pak, me te zbritur qe na auroport ca duhet te bej??? me nhimoni ju lutem
kontakto me ndonje avokatt shqiptar ketu qe i di ligjet ...
shikoje njehere kete website
http://www.brungalaw.com/contact.html
Shum Faleminderit Enii .. Po Nese Dikush Tjeter Do Mundet Te Me Ndimone Mund Te Me Shkruaj Se Me Ndihmon Shume
Shum Faleminderit O Eni .. Ty Atu Jeton Doja Tete Pyesja Pak Me Te Vertet Te Sistemon Shteti Aty Kur Vjen???
Te dergon ne shellter (strehim), ku ti nuk do mundesh te rish me shume se nje ore, sepse atje ka vetem njerez te droguar, e llupsar rrugesh me te meta mendore.
Shteti te jep nja 500 a 600 dollar ne muaj me duket, qe do te mjaftojne per te zene ndonje dhome me qira.
Duhet te kesh njeri qe te te presi, ose duhet ta kesh xhepin plot, per ndryshe nuk eshte e lehte.
Kanadaja eshte vendi me i mire ne bote per shqiptaret ne te gjitha drejtimet shqiptaret kane nje emer shume te mire. Fillimi eshte i veshtire.
Te prifte e mbara
ps; je femer apo mashkull
sa per benefits me te mira i ke ne Londer -Angli ... Kanadaja do shume pune te arrish aty ku do .. por sidoqofte varet nga ty .
Krijoni Kontakt