Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    @ mi@
    nqf se ai vjen dhe kerkon strehim ne kanada per arsye se jeta e tij eshte ne rezik, (gjakmarje) dhe imigracioni kanadez pranon qe ta gjykoj, ahere ai direkt mer ndihme sociale ku pajiset me nje lloj dokumenti, vizitat mjeksore dhe avokatin i ka falas nga qeveria (dmth nga ne qe paguajm taksa).
    Mbasi ka dal ne gjyq, ahere gjyqi vendos se ri, a thyen qafen per ne amerik.
    Mbas gjyqit ka aplikime, apelime ime ime (po qe se nuk fiton, por me paret e tija) dhe ne raste se nuk fiton ateher e depertojne automatikisht. Zakonish para se tju vij depertimi, ja kane mbathur per ne usa. Po qe se fiton, ahere eshte bere gjysem kanadezi.
    I urrojme fat te mbar ludit se megjithmend nje si ludi i mungon komunitetit shqiptaro kanadez.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Labiiiii : 18-03-2012 mė 23:59

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga Labiiiii Lexo Postimin
    Te dergon ne shellter (strehim), ku ti nuk do mundesh te rish me shume se nje ore, sepse atje ka vetem njerez te droguar, e llupsar rrugesh me te meta mendore.
    Shteti te jep nja 500 a 600 dollar ne muaj me duket, qe do te mjaftojne per te zene ndonje dhome me qira.
    Duhet te kesh njeri qe te te presi, ose duhet ta kesh xhepin plot, per ndryshe nuk eshte e lehte.
    Kanadaja eshte vendi me i mire ne bote per shqiptaret ne te gjitha drejtimet shqiptaret kane nje emer shume te mire. Fillimi eshte i veshtire.
    Te prifte e mbara
    ps; je femer apo mashkull
    mashkull jam. shum faleminderit per sa me shkruajtet po nqs mundesh kam nevoj per me shum informacion un nuk e di gjuhen nuk kam njeri aty me te zbritur na auroport ca te bej per te kerkuar azil??? me ndimo te lutem nqs di gje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga Labiiiii Lexo Postimin
    @ mi@
    nqf se ai vjen dhe kerkon strehim ne kanada per arsye se jeta e tij eshte ne rezik, (gjakmarje) dhe imigracioni kanadez pranon qe ta gjykoj, ahere ai direkt mer ndihme sociale ku pajiset me nje lloj dokumenti, vizitat mjeksore dhe avokatin i ka falas nga qeveria (dmth nga ne qe paguajm taksa).
    Mbasi ka dal ne gjyq, ahere gjyqi vendos se ri, a thyen qafen per ne amerik.
    Mbas gjyqit ka aplikime, apelime ime ime (po qe se nuk fiton, por me paret e tija) dhe ne raste se nuk fiton ateher e depertojne automatikisht. Zakonish para se tju vij depertimi, ja kane mbathur per ne usa. Po qe se fiton, ahere eshte bere gjysem kanadezi.
    I urrojme fat te mbar ludit se megjithmend nje si ludi i mungon komunitetit shqiptaro kanadez.
    flm shoku po ti ne kanada jeton? po sikur une se fitoj azilin shteti te kthen prap ne shqiperi nqs une vi ilehal???

i/e regjistruar Maska e milanforever
    Anėtarėsuar
    02-11-2011
    Vendndodhja
    europe
    Postime
    6

turizem per qejf ne canada

diksh te me pergjigjet se eshte mundur cilat jane vendet me te bukura per tu vizituar ne canada te me pergjigjet ndonje shqiptaro canadez

i/e regjistruar Maska e milanforever
    Anėtarėsuar
    02-11-2011
    Vendndodhja
    europe
    Postime
    6
    asnjehere pa dobi . sa per informazion kam punuar hidraulik nuk e di sa rol luan dhe me ndihmon ju lutem te gjithe atyre qe kankete rrug apo jane rruges te shkruajn
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga milanforever : 08-04-2012 mė 12:25 Arsyeja: fakultative

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-04-2012
    Postime
    127
    edhe une dua te iki por nuk po gjej menyren. Nje person para dy vitesh me mashtroi dhe me mori 6000 dollare gjoja per te me cuar ne Canada

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Si ashtu lehtė u besoni mashtrimeve tė dallaverxhinjėve?!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •