Do isha pro ne rast se te dy do me sherbenin ne profesionin tim.
Do isha pro ne rast se te dy do me sherbenin ne profesionin tim.
Nuk e kam idene sa jane ne Shqiperi. Kur kam mbaruar une s'ka pat universitete private, dhe universiteti ishte falas, por di qe ketu ku jam nuk ja vlen financiarisht te besh me shume se nje shkolle .Te pakten ne te njejten kohe. Vetem nje universitet 4 vjecar te kushton afersisht $40000. Po flas per nje universitet normal, dhe jo te shtrenjte. Nejse, urime dhe suksese te metejshme. Deget qe ke zgjedh ti i kam pat fiksim dhe une.![]()
Feelings change - memories don't.
Ne shqiperi me duket kur fillova te kerkoja per kete dege nuk kishte,nuk e di tani ne ka ndonje fakultet sepse nuk kam kerkuar me .Kurse ketu ishte Akademia e Arteve edhe Politekniku dhe ky fakultet qe e merrte kete dege.Ketu vete afersisht 500 Euro ne muaj..Dmth afersisht edhe me matrialet qe bleja edhe te gjitha me vente 6000 euro me vit.Ky fakultet diploma qe merr njihet ne gjithe Europen.Psh ne qoftese dua te hap nje zyre ne Shqiperi,Kosove etj.edhe ketu akoma e hap direkt.Prandaj ishte edhe me i shtrenjti.Vertet nuk ja vlen por keto dege jane te lidhura me njera tjetren nga qe fillova te merresha me mobiljet duhet te dija edhe matrialet e ndertimeve keshtu qe duhet te mesoja edhe kete dege.U detyrova beja edhe ate shteteror.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YaSmiN : 04-03-2012 mė 17:34
Krijoni Kontakt