Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Marita
    Anėtarėsuar
    02-03-2012
    Vendndodhja
    into the universe
    Postime
    53
    Do isha pro ne rast se te dy do me sherbenin ne profesionin tim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN Lexo Postimin
    mia@ Afersisht sa jane ne Shqiperi.Por punova 4 vjet ne dy pune qe te beja fakultetin pastaj vajta qe te arrija ekonomikisht.Sakrifica qe bera nuk me doli keq mendoj.
    Tani per tani punoj me nje mesuesin tim.Nuk paguhem ashtu sic duhet .Sepse per arsyje Krize ne Greqi ndertime nuk ka qe te bej kete pune.Me shume i perkushtohem mobiljeve.Sepse si njera edhe tjera jane shume te lidhura me njera tjetren.Por mundohem te marr me shume njohuri nga mesuesi im qe eshte nje nga me te miret tani per tani ketu.Punon per Kompanine Candia,Neoset edhe merr eshte dyqane te ndryshme.
    Praktinen e ben me perpara qe ne fillim po te doje qe muajt e pare te studimit si ne zyra Aktiktekesh ,inxhinjera ndertimi etj.Por me sa me shume punoj me kete njeri aq me shume me pelqen te perkushtohem drejt projekteve per mobilje.Sigurisht qe pagesa nuk eshte njesoj sa merr mesuesi im se ka 10 vjet qe e ben kete pune.Psh para nje muaji morra nje pune qe te bej karta profesionale per nje avokat ,nuk e kisha bere ndonjehere edhe u pagova nga kjo pune qe bera.
    ...atehere suksese dhe bravo per vullnetin qe ke

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk e kam idene sa jane ne Shqiperi. Kur kam mbaruar une s'ka pat universitete private, dhe universiteti ishte falas, por di qe ketu ku jam nuk ja vlen financiarisht te besh me shume se nje shkolle .Te pakten ne te njejten kohe. Vetem nje universitet 4 vjecar te kushton afersisht $40000. Po flas per nje universitet normal, dhe jo te shtrenjte. Nejse, urime dhe suksese te metejshme. Deget qe ke zgjedh ti i kam pat fiksim dhe une.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk e kam idene sa jane ne Shqiperi. Kur kam mbaruar une s'ka pat universitete private, dhe universiteti ishte falas, por di qe ketu ku jam nuk ja vlen financiarisht te besh me shume se nje shkolle .Te pakten ne te njejten kohe. Vetem nje universitet 4 vjecar te kushton afersisht $40000. Po flas per nje universitet normal, dhe jo te shtrenjte. Nejse, urime dhe suksese te metejshme. Deget qe ke zgjedh ti i kam pat fiksim dhe une.
    Ne shqiperi me duket kur fillova te kerkoja per kete dege nuk kishte,nuk e di tani ne ka ndonje fakultet sepse nuk kam kerkuar me .Kurse ketu ishte Akademia e Arteve edhe Politekniku dhe ky fakultet qe e merrte kete dege.Ketu vete afersisht 500 Euro ne muaj..Dmth afersisht edhe me matrialet qe bleja edhe te gjitha me vente 6000 euro me vit.Ky fakultet diploma qe merr njihet ne gjithe Europen.Psh ne qoftese dua te hap nje zyre ne Shqiperi,Kosove etj.edhe ketu akoma e hap direkt.Prandaj ishte edhe me i shtrenjti.Vertet nuk ja vlen por keto dege jane te lidhura me njera tjetren nga qe fillova te merresha me mobiljet duhet te dija edhe matrialet e ndertimeve keshtu qe duhet te mesoja edhe kete dege.U detyrova beja edhe ate shteteror.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YaSmiN : 04-03-2012 mė 17:34

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •