Nuk esht e njejta gje ne kosove Ximi , se ne Kosove nuk esht Serbija ajo e cila po mundohet mej perqa Shqiptaret ne baza Fetare por jane Vehabistat dhe Ekstremista Muslimane ata te cilet po i fryjne nje perqarje te tille se Serbia nuk ka kurfare Influence ne Kosove e kame fjalen per Infuence ne Popullsin e Kosoves ,por jane ata Hixhallart e shkolluar viteve te fundit ne shtetet Araba te cilet jane duke u munduar qe ta shkatrrojne tolerancen fetare nder Shqiptare per Interesat e tyre dhe qka esht me e keqja po mundihen edhe kulturen Shqiptare ta zevendesojne me ate Arabe dhe ket nuk kane per tja arritur kurre ,E njejta gje eshte edhe ne Kosov, serbia po e perdor fen per te perqar shqiptart dhe per qudi qeveria dhe shum shum shqiptar jan ba argat te serbis ,por fal zotit ende shqiptaret skan ra pre e tyre, ende po i tregojn serbis dhe evropes se jemi populli me tolerant ne bot edhe pse qeveria po i provokon besimtart ende ata po durojn
Edhe nuk e di per qfare tolerance fetare nder Shqiptare po flet ti Ximi kur dihet se viteve te fundit keta Hoxhallare te ardhur nga Arabia dhe disa Ekstremis Musliman ju kane versule ati numri te vogel te Shqiptarve Katolike e dojne mej zhduke nga faqja e dheut
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kosovar.Pr : 13-03-2012 mė 19:28
Te till jan banoret e ILIRIDES ,une te thash se ti urren shqiptaret per shkak te besimit dhe ti ende nuk po e pranon
Une ather kur eshte vellau im ne rrezik nuk e pys se qfar feja dhe adete ka por ja zgjati doren dhe i them eja se une jam vellau yt , je gjaku im qe nuk falet, por ne asnjemenyr nuk i thot vellaut magjup ashtu siq i thu ti
Andaj mos na shit patriotizem ketu ne forum se ska nevoj ILIRIDA per ju
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ximi_abedini : 13-03-2012 mė 19:17
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Allahi ekber Haaaaaaa ,Shume bukur kjo do ju qoje perpara ska faje Popullsia fajet i ka Injoranca e atyre Hoxhallarve Psikopatra qe kane Shqiptaret e Maqedonise, ata i motiviojne Qytetaret me gjeste te tilla te cilat ju kthehen Shqiptareve bumerang ne vete shkatrrim.
Definitivishte Shqiptaret e Maqedonis duhet te ju tregojne vendin ketyre Hoxhallarve se nuk esht Feja ajo qe ju prine Interesave Kombetare e ase qe duhet te jet pjes perberse e kauzes se Shqiptarve ne Maqedoni per Interesate e tyre Kombetare .
Me sa duket keta Hoxhallaret Shqiptare ne Maqedoni kane arritur te jen dominante ndaje popullsis Shqiptare atje njeherish edhe fjala e fundit e Shqiptarve te Maqedoni dhe deri sa te mos ndrysheoje kjo dhe te mos bie ndikimi i ketyre Injorantve te cilet Ekskluzivisht punojn vetem per Interesat e tyre personale se si te ngriten para Arabve edeh gjendja e Shqiptarev te Maqedonis nuk do te ndrysheoje , Megjithate fajtore ketu jane edhe Shqiperia dhe Kosova
Megjithate nuk i ka fajet shumica apo masa e gjere e Shqiptarev ne Maqedoni por esht nje grupe i Psikopatave Ekstremis te paguar nga Arabia, te cilet Infiltrohen ne ngjarje te tilla ku ka mase njerzish dhe fillojne ta provokojne masen me thirrje te tilla idote. por edhe Influenca shum e madhe qe kane Hoxhallaret Injorante te Maqedonis ne popullsin dhe Familjet Shqiptare ne Maqedoni
Esht shum llogjike se deri te mos perdorja e Flamurit Kombetare ka ardhe nga ndonje grupe Hoxhallaresh te cilet kane shkuar te familja e viktimes duke perdore edhe Injorancen e Familjes dhe duke e bindur se ky esht shehid, dhe si i tille duhet te mbullohet me ndonje flamurin qe simbolizon Islamin, Pa llogaritur ne Konsekuencat dhe demin qe ju shkakakton kjo Shqiptarve te Maqedonis
Po more kosova.Pr ,kjo eshte shum e kjart ,po qysh bre burr vrasjeve politike me leju me u dhan karrakter fetar,po ktu eshte ajo me e dhimbeshmja ,po kta hoxhallaret ne maqedoni jan pjelle shkive ,tash ua kan qit nji video me nja dy provokator se kan me i myt muslimanet ,tash priti keta budallet tu dal neper protesta me flamur te bin ladenit.Nuk kam koment, eshte tragjike kjo.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sharri-Liburna : 13-03-2012 mė 19:45
Krijoni Kontakt