Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    Muhabet leshi edhe ketej
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Si zakonisht ja keni ndryshuar kahjen temes.

Megjithate une nuk do te debatoj me teper.

Ate qe e kam patur qellim e kam thene shume qarte ne fillim te temes.

Zoti na falte e na udhezofte!
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Si zakonisht ja keni ndryshuar kahjen temes.

Megjithate une nuk do te debatoj me teper.

Ate qe e kam patur qellim e kam thene shume qarte ne fillim te temes.

Zoti na falte e na udhezofte!
    Euu mendova qe po ben shaka, teme shume vari lesht dhe mendim prej idioti sa qe nuk ja vlen per kunderargument.
    Me qene se kjo qenka kunder natyres apo Zotit qe thua ti, i bie qe gjithe njerezimi duhet jetoj edhe lakuriq me floke 30 metra e me thonje 20 metra e me mjekerr sa qe leshi ti mbylon edhe syte per te pare.
    Te shkuara.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 01-03-2012 mė 20:01

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    ...pa shiko ca kritike ke bere!
    Je ne vete ti, krahason mjekrren me morra te talibanit me mjekrren e bardhe si bora te burrit te Shtetit Shqiptar, ISMAIL QEMALI?

Juve ju ka pj*rdh pakistani ne vesh e ju ka fekalizu trute me duket mua!
    O ti Injorant se ti qenke injorant me temel,Rexhep Qosja Akademiku Shqiptar aj e ka mjekerren e Zez Adem JAshari Tzez e ka pas keta pu deshka qe ta lyjn te bardh mjekrren o Mjeran dhe te gjith te duken tani si Ismail Qemajli ?
    Edhe Qka nese leshon mjekerr ose nuk e leshon,ajo esht e drejt e vetja cka te hyn ne pune ty ketu.
    Tani une e mar ni foto te Charls Darvinit,Skenderbeut Ismail Qemajlit,Adem Jasharit E ketyre edhe tallna me ta,edhe thom shiqoni si jan bere keta ?
    A e jeni nveti se per qfar jeni duke debatu po ky esht nen niveli i klasit tfundit o Injoranta. ( Me kesi temash vetem grat merrren,Perpara BURRAT kur jan mar me pun te tjerve kan thene PO fol Si grat,Se vetem Grat jan marre me pune te tjerve,e per ata edhe mjekrrat po i hekin MESHKUJT,se kta qe jon kohes sodit si lloji i juve ateistav nuk jeni burra po vetem MESHKUJ, tani lloji juaj u perzi me gra e spo munum me pa dallimin si ne dukje si ne shprehje si ne gjithqka )
    Vertetet ni thenje e kom degju ketu ne forum Qe thot : I N J O R A N C A N U K Z H D U K E T M E T O P !

P.S: Shpresoj qe ne te ardhmen qe keta njerz qe hapin ksi tema te ketij lloji te ndyt do te fillojn do te debatohen tema qe nxitin nga shkenca kerkimi i diturise dhe tema qe qojn popullin perpara,e jo PERQARJE fyerja OFFENDIME e gjera qe nuk i kan hije te dalin nga Goja E ni Shqiptari qe i thot Vetit SHQIPTAR,e nuk e njollos GJuhen e PAstert Shqipe me kesi Gjera qe po ndodhin ketu,veretet esht shembulli me i keq qe merret nga ju,dhe nje pasqyr e qart.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ndoshta : 01-03-2012 mė 20:38
    " Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Euu mendova qe po ben shaka, teme shume vari lesht dhe mendim prej idioti sa qe nuk ja vlen per kunderargument.
    Jo koleg Fishtani,nuk ka shaka.Si thote populli dy shaka e bejne nje te vertet !Hapesi i temes don te na thote ti kthehemi natyres (pardon zotit) ashtu sic na ka falur.Por,harron kontradikten qe qimet gjoja na ka falur Ai i madhi,bigu por veshjen a na fali ? me sa e di une Adamit i dha fleta gjethi te mbulohen,si te dalim ne qytet me gjethe ?
    E me qesharake behet problematika kur lexon studime qe ne nje kohe shume te larget qimet e njeriut evulucioni do i zhduk...do mbesin raca njerezore tullac dhe qose...kujt do i ankohen,i madhi na dha i mori evulucioni ...Krijues se jo mahi !
    Zhileti dhe gershera per floke ka bere revulucion estetik te njeriu-e keta thone mos ti perdorim,Piffff mendje e dhjamosur !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 01-03-2012 mė 23:53
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Ndoshta Lexo Postimin
    O ti Injorant se ti qenke injorant me temel,Rexhep Qosja Akademiku Shqiptar aj e ka mjekerren e Zez Adem JAshari Tzez e ka pas keta pu deshka qe ta lyjn te bardh mjekrren o Mjeran dhe te gjith te duken tani si Ismail Qemajli ?
    Edhe Qka nese leshon mjekerr ose nuk e leshon,ajo esht e drejt e vetja cka te hyn ne pune ty ketu.
    Tani une e mar ni foto te Charls Darvinit,Skenderbeut Ismail Qemajlit,Adem Jasharit E ketyre edhe tallna me ta,edhe thom shiqoni si jan bere keta ?
    A e jeni nveti se per qfar jeni duke debatu po ky esht nen niveli i klasit tfundit o Injoranta. ( Me kesi temash vetem grat merrren,Perpara BURRAT kur jan mar me pun te tjerve kan thene PO fol Si grat,Se vetem Grat jan marre me pune te tjerve,e per ata edhe mjekrrat po i hekin MESHKUJT,se kta qe jon kohes sodit si lloji i juve ateistav nuk jeni burra po vetem MESHKUJ, tani lloji juaj u perzi me gra e spo munum me pa dallimin si ne dukje si ne shprehje si ne gjithqka )
    Vertetet ni thenje e kom degju ketu ne forum Qe thot : I N J O R A N C A N U K Z H D U K E T M E T O P !

P.S: Shpresoj qe ne te ardhmen qe keta njerz qe hapin ksi tema te ketij lloji te ndyt do te fillojn do te debatohen tema qe nxitin nga shkenca kerkimi i diturise dhe tema qe qojn popullin perpara,e jo PERQARJE fyerja OFFENDIME e gjera qe nuk i kan hije te dalin nga Goja E ni Shqiptari qe i thot Vetit SHQIPTAR,e nuk e njollos GJuhen e PAstert Shqipe me kesi Gjera qe po ndodhin ketu,veretet esht shembulli me i keq qe merret nga ju,dhe nje pasqyr e qart.
    E ke then vete 'Injoranca nuk zhduket me top'.
    S'ke surrat ti e asnje nga keta tru-shplaret qe propagandojne mjekrra per fe, te ktahasojne heronjte e popullit Shqiptar me br*k-palaret e Pakistanit. Po aq ke ne koke e aq thua, ku ishte thelbi debatit tim e ku ma cove. Nga debat te normave dhe detyremeve fetare e nxorre ne debat arti e mode duke u kapur vetem tek 'ngjyra e bardhe' apo e zeze e mjekrres. A thua ti hapja temes u hap per te diskutuar kush duket me i bukur ai me mjekerr te bardhe apo te zeze.

Besoni ne ZOT edhe ne fene tuaj, eshte e drejta juaj, por ju lutem 'mos fluturoni me p*sh ne b*th' kur thote populli.

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    E ke then vete 'Injoranca nuk zhduket me top'.
    S'ke surrat ti e asnje nga keta tru-shplaret qe propagandojne mjekrra per fe, te ktahasojne heronjte e popullit Shqiptar me br*k-palaret e Pakistanit. Po aq ke ne koke e aq thua, ku ishte thelbi debatit tim e ku ma cove. Nga debat te normave dhe detyremeve fetare e nxorre ne debat arti e mode duke u kapur vetem tek 'ngjyra e bardhe' apo e zeze e mjekrres. A thua ti hapja temes u hap per te diskutuar kush duket me i bukur ai me mjekerr te bardhe apo te zeze.

Besoni ne ZOT edhe ne fene tuaj, eshte e drejta juaj, por ju lutem 'mos fluturoni me p*sh ne b*th' kur thote populli.
    Nese esht me fe edhe mban mjekerr ty ta vran syrin,ndersa esht Shqiptar e Patriot nuk prish pun nese ka mjekerr deri te gjujt,ketu je duke dalur ti a po ?
    Un sjam As pakistan as afganistan une jam SHQIPTAR edhe KRENOHNA ME KETE QE JAM me kete qe ka Caktu Zoti me kan,
    Ti je duke thene nese mban qendrim Filozofie ti po mban Qendrim Grekve edhe Propaganda te tyre keshtu je duke trajtu gjerat ti, kur pom etiketon qendrim afganistan.
    Ne spjegim qe po i ofendon kta pakistanezt,Para se me ardh rexhimi i Xhaxhit Enver Shumica e Shqiptarve kan pas mjekrra ndoshta edhe me te medha se keta Pakistanezet ndersa erdhi Sistemi ATEIST I XHAXHIT ENVER EDHE U MUNDUA TA RRENOJ KETE TRADIT.
    Ti je duke i bere lakim debatit sepse ne fillim e perlyve me foto,na kem duke fol per Mjekerr atu esht qellimi i temes, i cili edhe po injorohet edhe po perbuzet duke postu njerz me mjekrra, qe osht debati ma i ult qe mund te debatohet nga njersit qe i thojn vetit vetit dim diqka kur merren me gjera personale te njerzve ,a jo esht e drejt e tyre nese duan mbajn nese jo nuk e mbajn.
    " Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Ndoshta Lexo Postimin
    Nese esht me fe edhe mban mjekerr ty ta vran syrin,ndersa esht Shqiptar e Patriot nuk prish pun nese ka mjekerr deri te gjujt,ketu je duke dalur ti a po ?
    Un sjam As pakistan as afganistan une jam SHQIPTAR edhe KRENOHNA ME KETE QE JAM me kete qe ka Caktu Zoti me kan,
    Ti je duke thene nese mban qendrim Filozofie ti po mban Qendrim Grekve edhe Propaganda te tyre keshtu je duke trajtu gjerat ti, kur pom etiketon qendrim afganistan.
    Ne spjegim qe po i ofendon kta pakistanezt,Para se me ardh rexhimi i Xhaxhit Enver Shumica e Shqiptarve kan pas mjekrra ndoshta edhe me te medha se keta Pakistanezet ndersa erdhi Sistemi ATEIST I XHAXHIT ENVER EDHE U MUNDUA TA RRENOJ KETE TRADIT.
    Ti je duke i bere lakim debatit sepse ne fillim e perlyve me foto,na kem duke fol per Mjekerr atu esht qellimi i temes, i cili edhe po injorohet edhe po perbuzet duke postu njerz me mjekrra, qe osht debati ma i ult qe mund te debatohet nga njersit qe i thojn vetit vetit dim diqka kur merren me gjera personale te njerzve ,a jo esht e drejt e tyre nese duan mbajn nese jo nuk e mbajn.
    Ore, pa te pyes, se po i leshon fjalet gjyle-gjyle.
    E ke lexuar temen qe nisi kete debat?
    Postet e mia te para i ke lexuar ne lidhje me kete teme?
    Po s'pertove, para se te hedhesh akuza, kthehu e shiko, sa foto pakil*shesh jane postuar nga une ne kete teme?

Pasi tu jesh pergjigjur ketyre pyetjeve vazhdojme debatin nqs don, dhe e shohim kush eshte me Shqiptar e me myslyman, une apo ti..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    ... eshte te rruhesh kur te pergatitesh per pune.

Zoti i plotfuqishem e ka krijuar njeriun ne ate menyre qe t'i del leshi ne fytyre pra kjo eshte dicka natyrale ...

Zoti edhe ne krijesat tjera ka bere dallimin mes gjinise mashkullore dhe asaj femerore....

Nuk ka asgje te keqe te perkujdesesh per mjekrren duke e shkurtuar me gershere per shembull apo me makine por ta rruash komplet eshte e tepert
    Pajtohem plotėsisht me kėto qė shkėputa nga shkrimi yt. Mjekra ėshtė tipar burrėror dhe burri duhet tė mbajė mjekėr.

Unė vetė asnjėherė nuk rruhem, po gjithnjė e mbaj pak mjekėr, e qė tė mos rritet shumė, ashtu siē the ti, e shkurtoj me gėrshėrė ose makinė.

Gjatėsia e mjekrės varet nga flokėt. Kur i ke flokėt tė shkurtėr, duhet tė mbash mjekėr tė shkurtėr, ndėrsa mjekra shumė e gjatė shkon me flokė tė gjatė.
    .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 03-03-2012 mė 05:39

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Ketu mund te radhiten edhe Lenini , Drazha Mihajloviq etj.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •