Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga Lasgush konica Lexo Postimin
    O Partizan i leshit! Kam kaq dite qe lexoj budallalleqet e tua saqe nuk mund te te mos dergoja nje mesazh.Largohu nga forumi sepse je injoranti me i madh qe kam njohur qe di te shkruaj ne kompjuter.Nuk e di çfare moshe ke,por me dukesh si nje burgaxhi i vogel qe ben seks per here te pare.Forumi nuk eshte hapur per legena si puna jote,por eshte hapur per njerez qe duan te ndihmojne njeri-tjetrin.N.se nuk ke mundesi te japesh nje mendim pozitiv per anetaret e Forumit, ik dhe ngel me barre ne ndonje shoqate tjeter.Te siguroj qe nukdo merrem me legena si puna jote.
    Nqs nuk të pëlqejn postimet e mia mos i lexo. E dyta kshu ik foli atyre që ke në shpi. S'u bot i her rob ju kafshët. Rracë e degjeneruar.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Nqs nuk të pëlqejn postimet e mia mos i lexo. E dyta kshu ik foli atyre që ke në shpi. S'u bot i her rob ju kafshët. Rracë e degjeneruar.
    Sjelljen e dyfishte ketu e bejne antaret me dy apo me shume nick, keshtu qe mos e rruj shume nga ata qe kane vec nje muaj antare .
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Papastertia neper lagje ,rruge,plehrat sheshit,mungesa e ndricimit naten,te gjitha keto jane faktore qe nxisin,intensifikojne krimin.Eshte shkencerisht e vertetuar.
    Nje lagje dikur e paster e mire qe gradualisht prishet,me prishjen e nje lagjeje,rritjen e papastertive,mbeturinave ne rruge,letra qelqe te thyera kartona etj,rritet edhe kriminaliteti.
    Sa me larte te jete pislliku i rruges dhe corganizimi urban ne nje zone te qyteti
    aq me aktiv dhe me i larte eshte krimi per ate zone te piset, dhe kur flas krim ketu perfshihet,tregeti droge,tregeti armesh,prostitucion,dhune ne rruge dhe brenda familjeve te kesaj zone,grafiti ne mure, vrasje,vjedhje, etj.
    Pastrimi i nje qyteti nuk eshte thjesht ceshtje higjene publike,mbrojtje shendeti i qytetareve,nuk eshte thjesht as ceshtje ambjentale,eshte edhe mbrojtja e jetes se qytetareve nga krimi.
    Nqs e mban qytetin zhul dhe ujerat e zeza te vershojne ne rruge, atehere mos u cudit me rritjen e larte te krimit,pasi krimi dhe papasteria shkojne progresivisht paralel.
    Kryetari i bashkise dhe grupi i tij duhet ta shohin shume shume seriozisht,pastrimin.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •