Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2012
    Postime
    8

ndihme per punim seminarik

Nese mund te me ndihmoj ndokush per nje punim seminarik kam per ta bere ne power point. shtresa e modelit osi , si mund ta beje me efekt

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    ma dergo mua
    e rregulloi une

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga KiinnGG Lexo Postimin
    Nese mund te me ndihmoj ndokush per nje punim seminarik kam per ta bere ne power point. shtresa e modelit osi , si mund ta beje me efekt
    Shtersat e OSI, per mendimin time jo me shume se 9-10 slides. Te tilla prezantime jane me profesionale kur i le sa me te thjeshta e nuk i ngallos shume me efecte. Nje sygjerim formati do te ishte ky:

-Slide 1- prezantimi juaj (shume shkurt, emer, mbiemer, tema qe po trajton)

-Slide 2 - Prezantiim ii pergjithshem i shtreses OSI dhe nje perkufizim siperfaqsor (psh.nr reference i ISO, perdorimi i saj, menyra e funksionit- shtresat ane logjike dhe i sherbejne njera tjetres ne zinxhir, njera shtres i sherben shtreses se siperme dhe sherbehet nga ajo nen te, etj)

-Slide 3 deri ne 9- nga nje slide per shtrese ku prezantohet posicioni i shtreses ne sistem edhe rolet perkatese.

Per c'do slide ben mire ti paraqesesh informacionet me bullet-points sa me shkurt edhe sakte, beje qe cdo slide te jete informative por jo e mbi ngarkuar.

Te uroj suksese

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2012
    Postime
    8
    falemniderit Shume wihte snake

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •