Desha te dija ç'mendim kane femrat per meshkujt shqiptar dhe cfare mendojne meshkujt per ate qe do te thone femrat...
Diskutim te kendshem..edhe mos u zini..
Love, Robbery
Desha te dija ç'mendim kane femrat per meshkujt shqiptar dhe cfare mendojne meshkujt per ate qe do te thone femrat...
Diskutim te kendshem..edhe mos u zini..
Love, Robbery
https://www.behance.net/robberysk1100
Po ti bjeri shkurt, provo disa meshkuj shqiptar nga te gjitha klasat shoqerore dhe intelektuale dhe pastaj hajde na thuaj ndonje mendim.
Good question!
Mashkull dembel eshte ai qe varet ekonomikisht nga gruaja. Nuk shkon ne pune full time, ose shkon paciperisht part time. Mashkull dembel eshte ai qe kur vjen pas pune, shtrihet sa gjate e gjere ne divan dhe pret me ja cu buken tek goja. Mashkull dembel eshte ai, qe s'shkon me bo pazar (ushqimesh) kurre, me ose pa gruan....lol...e vazhdoj listen deri neser ne mengjes po te duash, por s'ia vlen. As hasmit mos i rafte ne dere nje i tille.
Mashkull punetor eshte ai qe shkon ne pune perdite dhe e merr vete goten e ujit/kosit, nga frigoriferi. (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
Supozoj qe nuk paske njohur djem shqiptar meqe dashke mendime.
Shiko si eshte puna, pa dallim si fillim nese jane shqiptar apo italian apo gjerman apo anglez apo ku di une nuk ka pyll pa derra, keshtu qe pergjithesimet jane te veshtira.
Por djemt shqiptare jane pa diskutim MESHKUJ ne te gjitha kuptimet.
Tani ka edhe idiote, ka edhe injorante, ashtu si ka djem te shkelqyer me intelekt etj etj.
Nje gje eshte e sigurte qe me siguri ka edhe djem qe jane te pershtatshem per ty. Me thuaj si e do burrin se ta gjej une.
Permenda gje pjata une?
Jo se eshte turp me la pjata per nje mashkull, por femrat kane qejf dhe njekohesisht merak t'i lajne pjatat dhe rrobat vete. Pra femra i merr persiper keto larjet instiktivisht. (mendimi im ky)
Where does a thought go when it's forgotten?
Dhe mua sme pelqejne keto pergjithesime. Se varet me cfare kategorie ke te besh. Ka meshkuj shqiptar sh te mire ne cdo drejtim,ka dhe nga ato derrat pastaj. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Se kisha vec per pjatat. Sa per turp ska turp ne shtepine tende. Nese Kane mundesi pse Jo. Te rrine ne shpi dhe te presin gruan e bejne vec? Lere spo e them . Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Duke marre parasysh meshkujt shqiptar ne familje dhe qe njoh; jane te sinqerte, punetor dhe familjare.
Krijoni Kontakt