Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Me cfare gatimi do paraqiteshit?

OK, situata eshte e tille. Ata qe jetojne jashte besoj e dine. Femijet qe vijne nga vende te kulturave te tjera do sjellin ne shkolle nga nje gatim karakteristik te vendit te tyre. Kane nje dite te vecante per kete. Cfare do me keshillonit te coj?
    Gjer tani kam zgjedhur petulla shoqeruar me mjalte. Petullat i qaj te pakten.
    Dua te le cik pershtypje te mire se kam punuar atje ku eshte cupa, dhe e di sa nazemedhaja jane ato. Dua te coj 2-3 gatime te ndryshme. Plus qe cupa ime eshte e vetmja nga Europa Lindore ne kopshtin e saj. Kryesisht jane Aziatik. Ndonje embelsire te lehte. Mundesisht dhe receten si e gatuani.
    Me duhet per javen tjeter. Flm paraprakisht.
    Feelings change - memories don't.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Byrek.
    Per embelsire te lehte - Kadaif e mblidh mendjen :-)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Bej hallv.dhe nga 1 got dhall .ha-ha

petulla sh.mire ke zgjedhur ..

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    S0ni cik te renda i ke zgjedh. Byreku me pelqen por s'vendos dot me cfare ta bej. hmmm kadaifin se ha vet. Alnosa dhalli me pelqen shume, po keto amerikanet sikur i pelqejne shume te sheqerosura pijet.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Kos, djath, e 3 kokrra veze :P. Shume po e vret mendjen...shifi aziatiket te vijne te gjithe me oriz.

Me mire bej sallate, e thuaj qe kjo eshte ne dieten tone. Mediterranean diet ka hyre ne mode keto kohet e fundit, se eshte e shquar si me e mira (pa tallje). E kisha ne mendje te shkruaja dy rrjeshta tek tema qe kam hapur vete, por po pertoj :P.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Djath dhe ullinj kam qejf te coj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Kos, djath, e 3 kokrra veze :P. Shume po e vret mendjen...shifi aziatiket te vijne te gjithe me oriz.

Me mire bej sallate, e thuaj qe kjo eshte ne dieten tone. Mediterranean diet ka hyre ne mode keto kohet e fundit, se eshte e shquar si me e mira (pa tallje). E kisha ne mendje te shkruaja dy rrjeshta tek tema qe kam hapur vete, por po pertoj :P.
    E mire eshte kjo sallata po une po nuk hengra dhe 2 pita me sallat me duket sikur skam ngrene gje

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    E mire eshte kjo sallata po une po nuk hengra dhe 2 pita me sallat me duket sikur skam ngrene gje
    Atehere buke misri me dhall -in tend :P

Mia, per femijet do gatuash me teper besoj....(sorry, long day, harrova per ke po i gatuaje)....prandaj ashtu sic e ke menduar vete, petulla. Shoqeroi dhe me ndonje tip receli pervec mjaltit. Kalamajt embelsira duan.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    turshi lol

dhe ni tas pasul
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Byrek me presh

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •