Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56

Tema: Mėngjesi

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    gloreta mjalti s'ti prish dhembet perkundrazi. Te ben shume mire edhe per stomakun. Kurse vetem kafe per mengjes s'do ta keshilloja kurre, ti shkaterrojne edhe dhembet edhe stomakun.

Mengjesi im eshte veze leng portokalli djathe kafe, ose oatmeal me mjalte e qumesht e blueberries dhe kafe

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Vart D&G, ka mundesi me shume pak embelsira sesa t'a teprosh, kjo varet sipas shijeve qe ka secili prej nesh.

Kafja, une s'e di me saktesi, se cfare hani per mengjes ju aty ne Amerike, ketu ne Evrope, pak a shume njerezit, mengjesin e fillojne me nje kafe, ose me nje caj, dhe pak embelsire, kaq. Ka mundesi qe te tjeret t'a fillojne dhe me nje mengjes mjaft te lehte, sic jane, buke e bardhe e lyer me gjalpe, ose margarine, dhe me recelra, te cilen e shoqerojne me kafe...
    (Vetem se ketu, shumica e pine kafen pa sheqer) ;-)

Por secili ka shijet e veta, mjafton qe te jete i shendetshem!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gloreta : 25-04-2012 mė 17:19

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    po mjalti nuk futet te embelsirat , eshte natyral. Po ti shikosh ato qe ha une jane natyrale, shume me te shendetshme se keto bukat me recel ose embelsirat qe thua ti.

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Embelsirat, sigurisht qe jane me shume kalori, dhe me e mira eshte te mos teprohen. Mjalti, ne te shumten e rasteve perdoret si mjekim, si per shembull dhimbjet e fytit.

Jam plotesisht dakord me ty, kur thua se mjalti eshte natyral, te ben madje mire, une desha te te thosha, qe t'a teprosh me mjalte, nuk eshte mire.
    Por ashtu sic e permenda me perpara, secili prej nesh ka shijet e tij/saj.

Good night D&F. Have nice day

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    naten e mire gloreta. Ha mjalte pa frik

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    I bera sot keto crepes, duke ndjekur kete recipe http://allrecipes.com/recipe/basic-crepes/

Ndryshimi s'kisha miell te bardhe, e zevendesova me whole wheat. Kripen e zevendesova me sheqer.

Dy te parat dolen kot me kot, por e korigjova gabimin, duhet ta perzish gjithmone para se ta vendosesh ne tigan sepse mielli bie poshte. Ehhh thashe se ca do haja lol, mbase duhet ta kisha miellin all-purpose flour.

Freebyrd, nuk shoh ndryshim midis redneck & hillbilly

Hej per temen tjeter qe ke hapur, cfare kupton ti me "tribe"? What is your definition of tribe? Kur thua "fisi", une kuptoj me trego mbiemrin tend. "Fisi" to me means giving you my last name.
    ne all-purpose flour perdorim, nuk eshte ndonje gje ne fakt, per vete sjam fanse e madhe, burri im kur i ben ben nja 10-15 feta te medhaja dhe shume te holla, duke i hedhur recel apo karamel duke e rrotulluar, so nga ato 10-15, max vetem 3 mund te ha, the rest i kollofit ai
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Embelsirat, sigurisht qe jane me shume kalori, dhe me e mira eshte te mos teprohen. Mjalti, ne te shumten e rasteve perdoret si mjekim, si per shembull dhimbjet e fytit.

Jam plotesisht dakord me ty, kur thua se mjalti eshte natyral, te ben madje mire, une desha te te thosha, qe t'a teprosh me mjalte, nuk eshte mire.
    Por ashtu sic e permenda me perpara, secili prej nesh ka shijet e tij/saj.

Good night D&F. Have nice day
    me mire perdor nje luge mjalte ne coffee apo caj, se nje luge sheqer. Ose po perdore sheqer, make sure is brown. lol

oatmeal si breakfast me healthy. Une se ha, e di qe eshte healthy, po prape se ha. Mbase me vone, kur te me vine mendt. LOL

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    S0ni, mengjes amerikan eshte ky?
    Ngjason, pak a shume me kete mengjesin evropian, te quajtur "palatschinken"
    Ja edhe nje foto.
    Po kjo ne foto eshte, te merr ne qafe kur e sheh lol, po s'me dolen dhe aq te mira.
    Crepe eshte mengjes evropian edhe e kan kopjuar keto ketej. I ke bere ndonjehere vete?
    ________

Rexhina, heres tjeter nese i bej do ja fus me kripe lol, ku i dihet mbase dalin me te mira.

Blanc et noir
    Anėtarėsuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    ngjyej,
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

S0ni, mengjes amerikan eshte ky?
    Ngjason, pak a shume me kete mengjesin evropian, te quajtur "palatschinken"
    Ja edhe nje foto.

@Freebyrd, jo kaq shume mjalte, se te prishen dhembet, dhe stomaku mezi e duron ate.
    Me shume shijon nje kafe ose nje caj, pra dicka e lehte, perpara se te dalesh nga shtepia!
    Ku ka me mire se mjalti?

Prape, kur e tepron te ben keq
    edhe uji te ben keq kur e tepron
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •