Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Pershendetje Euro dhe beni, blej cfare te duash nese nuk pregaditesh ta mundish anmikun ne politike e diplomaci dhe ne front, Me tregoni a shiten mend dikun na duhen neve shqyptareve!
    Jo, une kisha nje ide tjeter nese me lejon. psh : Nese ato para dhe jane shume para qe ti propozon per te blere pasuri te patundshme ne veri, ti perdornim per te disiplinuar politikanet ( jo te paguajm politikanet tane )

psh : tip ETA apo IRA .... si mendon a do funksiononte ?
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    Problem eshte per ti bere ato se kta "politikanet ton" nuk jan politikan por edhe jan shum te rrezikshem edhe ne qoftse vjen puna do te perdorin edhe forcen kundra popullit.
    Kshtu qe Republika shoi per lesh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    [QUOTE=keq zeza;3364932]Problem eshte per ti bere ato se kta "politikanet ton" nuk jan politikan por edhe jan shum te rrezikshem edhe ne qoftse vjen puna do te perdorin edhe forcen kundra popullit.
    Kshtu qe Republika shkoi per lesh.

Politikanet e kosoves jane politika e demokracis,,se ju nje pjes sa duke kurr nuk keni percjellur politiken ejashtem,,,dhe se dini se si zhvillohet politika brenda nje shteti e me shume.
    Po ka kohe qe ju disa te mesoheni,,po prap pajtohem me ju se disa nga ju jeni mesuar ne te kaluaren jo te larget dhe e keni problem ti adaptohen ralitetit te ri ..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    Prishtinali ku po jeton ti o vlla se per sa e di une per ni fjale goje shkon si qeni ne rrush, e ne qoftse ti e quen at demokraci atehere ja pafsh hajrin bac.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •