hahahah nice one bane, don't mess with a woman's wrath![]()
hahahah nice one bane, don't mess with a woman's wrath![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
hajduti: Parate!
viktima: E di ti se kush jam une? Jam politikan!
hajduti: Atehere me jep gjithe parate e mia...
..nje mengjes nje njeri pantollshkurter(mendje shkurter)me pyeti,si jeni sot???!!!paj si te them i thash,kam ca prbleme,qe me sa duket veshtire se do i zgjidh sot.Eh! me thote,citojer me't shkue puna mire duhet me ninue ramazanin per gjithe vjet!!!...Ashtuaaaa.i them une,po tha keshtu thote allahu,xhxhhelal....
..Jo more nga ana jone thone ndryshe i thasher me't shkue mire secili mengjes,e edhe me'tu ba ves,duhet me que s'parit nje gote raki e me ra avdes....
ej strufullah me tha,keshtu nuk shkon,se kshtu bajne veq qafirat,eh! more koke tul,po une jam qaj qafiri se po i thu ti,e ne do ta dish se krejt qafira jemi kane,po turku"na pruni n'dine"porse megjithate ende gjallojne do qafira se nuk u bane turq,e nuk bahen kurr....
Mesuesja pyet nje nx. " Nese te jap nje molle, edhe 1 tjeter, edhe nje tjeter, sa molle te behen? " " 4 molle", u pergjigj nx pa u menduar shume." Dale", i thote mesuesja, " mos u nxito!" Dhe ja perserit dhe njehere. Kete radhe nx u mendua cik para se te jepte pergjigjen dhe ja ktheu, " 4 molle". "Ok", tha mesuesja e pakenaqur me pergjigjen. " Le ta provojme me luleshtrydhe. Te jap 1luleshtrydhe, edhe 1, edhe 1, sa ke gjithsej? " 3luleshtrydhe" u pergjigj nx. Shume mire i tha mesuesja. Le ti kthehemi perseri molleve. Te jap 1 molle, edhe 1, edhe 1. Sa t'u bene?" " 4 molle", ju pergjigj djali. " ufff Po nga dolen 4?", ja ktheu mesuesja tere deshperim. Po tre mi dhe ti, plus 1 qe e kam ne cante, mu bene 4.![]()
Feelings change - memories don't.
Besoja (26-10-2018)
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Mjeku : kam mbaruar fakultetin, kam bere dhe specializim perse nuk po gjej dot pune?
Drejtori spitalit: epo ke shkrim shume te bukur prandaj !
Pyeten ne rrugen e re Shkoder - Han i Hotit nje malcuer qe kishte nalu tek rrethrrotullimi i Koplikut se per ke kishte votuar me 23 Qershor dhe ai me sinqeritet dha pergjigjen dhe shtoi: Nuk votova Salen se 2 here m'ka rreshkit gamari n'asfalt....dreqi e hangert.
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Plaku dhe plaka, ngelin vetėm nė shtėpi dhe pasi qė kishte kaluar shumė kohė pa bėr dashuri, plaka e sheh tė shoqin shtrirė dhe i thot, Or Burė e din ti se unė ende mund ti ngre kėmbėt! Plaku: Po moj grua edhe unė munde ti ngrej kėmbėt po ska kush te na fute.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga aadili : 06-10-2018 mė 17:30
Krijoni Kontakt