Hajt dasmen dhe me ndonje kulysh tani cifti!!!
Hajt dasmen dhe me ndonje kulysh tani cifti!!!
Moderator, e di vet ti...
si i vajti halli kti?
Poshtersira shizofrene ne llogari te shqiptarve nga qarqe te ndyra shpifse vertet fjala dhe dukuria manjake e urrejtjeve shipfese dhe pa ndershmeria e dezinformatave po ben kerdi ne popuj dhe inatet meskine barbare egersite e urrejtjeve per te denigruar popullin shqiptar ne qdo lloj forme me shpfije te ndyra si kjo-
poshtersia ja ka humbe kuptimin jetes me popuj per shkak te barbarise urrejtjes qe nuk njeh kufij se mundet njeriu te ket kaq zhgjyr egersie ne propagande denigruese kunde r njeriut e njerzimit vetem pse i takon kombit tjeter po e shprehi hapur se civilizimet nuk kan ardhmeri me ket lloj urrejtje te prishur dhe qellimkeqe ku njerzimit po i rrezikohet psiqika ne urretje bizare ndaj nacionalitetit tjeter -kjo shpifje ka te bej me qellim per te degraduar shqiptarin sepse gjëra te tilla as q ekan ndodhur
Kujtim Nicaj
lexo nje artikull ne anglisht
mjaft se nuk na del nami se dikush shkel ligjin me kafshe apo njerez
populli nuk perfaqesohet nga nje individ late nam
Building Super Caught on Video Molesting Tennant's Dog, Police Say
Published : Wednesday, 22 Feb 2012, 11:54 AM CST
FOX 4 News
myfoxdfw.com Web Team
RYE, New York - A beloved building superintendant in the New York city of Rye was allegedly caught on video molesting a tenant's dog.
Police arrested 41-year-old Kujtim Nicaj on Feb. 9 on charges of burglary and sexual misconduct, according to azcentral.com .
A Rye Colony complex tenant, suspecting someone had entered before, set up a webcam that captured the encounter, the website reported.
Investigators said Nicaj used a key to get into the apartment and was then recorded while molesting the resident's golden retriever.
Nicaj, who lives at the complex with his wife and children, is described by neighbors as being friendly, quiet and hardworking, according to the article .
His lawyer denies the molestation allegations.
Nicaj is free on $100,000 bail and is due in court on March 6.
ja dhe nje artikull original lidhur me kafshen
...
Read more on myFOXdfw.com: http://www.myfoxdfw.com/dpp/news/unu...#ixzz1nDMbuErU
Jane disa qener antishqiptare ketu, qe do i perdhunoja cdo dite nese do mundja
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
're ti Landi mjaft se na e shpife. Duro sa ti behet gjyqi. Deri atehere eshte I pafajshem. Mua po me vjen sh keq dhe e pabesueshme. Gjynah se ka familje, kids.
po pse mer daku shkove kape qenin e shkrete me zor qe as goje me fol nuk ka....ka per ta shajt gjithe shoqnia tani....Po puno pak e futja ne bordello o merhum ose behu homo se edhe kafshet i tmerrove..kushedi ne ca gjendje te veshtire psikollogjike jane papagajte ,macet dhe qente e tjere te lagjes..I hape ca vende pune ne USA per psikolloge me kte qe bere...apo nuk eshte edhe kohe krize..
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
o shoku une po jap nje lajm
keta qe thon po genjen u nxorra linkun
pastaj familjen ta kete me shendet
si thashe une policise arrestojeni,,,as akuzojeni,,,as gazetareve shkruani
une thjesht hapa nje teme me nje lajme
per arsye se njeri thoshte
se ne shqipetaret skemi ,,,gay,,,skemi pedofiles,,,skemi monstra,,,e me rradhe
jemi me te miret trallalaa
me te mire se ne ska
dhe me thoshte qe ne jemi popull pa asnje te mete
nga ata qe po nxjerrin dhe obamen nga shqiperia
por per krimin apo monstrat qe ka shoqeria jone sduhet te flasim
ok
na falni flini gjume
fajtore apo jo
ska nevoje shume se ka video
qe mund ti dale dhe ne net
ah po se avokati mund ta nxjerre
se policia amerikane nuk informoi per videon
qe ekzistonte
pra per shkelje prucedure
eshte jo se eshte i pafajshem
Dmth ti e paske hap kete teme vetem per ti treguar atij njerit qe vlereson popullin dhe vendin e tij, se ne kemi dhe te ketij kalibri?
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Krijoni Kontakt