Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Sa i perket temes , Kurani eshte i Mbrojtur nga Zoti deri ne Diten e Kijametit apo shkaterrimit,
    kete e ka premtu Zoti , e premtimin e Zotit mu bo krejt njerzimi ne bot bashk nuk mund ta thejn

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga General Lexo Postimin
    Sa i perket temes , Kurani eshte i Mbrojtur nga Zoti deri ne Diten e Kijametit apo shkaterrimit,
    kete e ka premtu Zoti , e premtimin e Zotit mu bo krejt njerzimi ne bot bashk nuk mund ta thejn
    Sakte! Por, a ia ke bere ndonjeher pyetje vetes: Si e mbrone Zoti Kuranin deri ne diten e Kijametit? A nenkupton kjo se nese psh e shqyejme nje flete te Kuranit, nje force e padukshme na pengon? Une them JO. Nese ia shtojme Kuranit nje ajet dhe e hedhim ne perdorim, a na pengon diçka? Une them prap sipas te gjitha gjasave JO. Ateher çfare? A ke pyetur ndonjehere veten se mos ndoshta ka nje nderthurje te caktuar te ajeteve ne Kuran, fakt ky i cili do ta bente kete Liber te pandryshueshem nga njeriu? Une them qe PO, dhe pikerisht ky fakt me ka bere te besoj ne ate se Kurani origjinal, eshte i pandryshueshem dhe nuk do te mund asnjehere dora e njeriut te bej ndryshime ne te.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga General Lexo Postimin
    Kjo liber me kontradita me kundershtime me vetveten , + e kan shkru njerzit
    ja kan hup zanafillen e Ungjullit te Isa-s , i kane ndryshu rregullat e Zotit ,
    i kan bo 3 Zota ne 1 Zot e 1 Zot ne 3 Zota , + nuk e pranon Librin e fundit te Zotit
    plus kriminelet Jehudite qe menoni qe e kan "mbyt" Isa-n i konsideron si vllazen njerez te shenjt , e ata e quajn Isa-n bir t'kurves e quajn nje grua te ndershem kurve , nje profet te Zotit me mrekullira te shumta nuk e pranojn si profet.
    Met vertet edhe ju ndjeksit e bibles e keni trunin e shperlar.
    Njerezit e mencur nuk mirren me thashetheme, me thashetheme mirren ata qe veten e quajne 'te zotet e mendjes' e qe jane vetem te zote te hiqit. Une besoj ne Zotin jo per shkak te jehudive, myslimaneve apo ateisteve. Asnje krishter nuk e beson Jezusin per shkak te cifuteve, por per shkak se besojne ne mrekullite e Jezusit dhe ne fjalet e Tij. Muhamedi dhe Kurani ua kane shperlare trurin juve, ndersa Jezusi njerezve u ka premtuar se do t'i beje te lire. Shoku askush nuk ka fakte se Jezusi ka qene amoral apo se Maria ka qene amorale, nuk ka hadithe apo tregime qe thone se Jezusi ka bere mekat, kete edhe myslimanet e pranojne. Nuk ka ndonje tregim se Pali p.sh. ka martu nje vajze 9 vjecare. Nuk ke amoralitet ne besimin krishter, perkundrazi amoraliteti materialist haset me te madhe ne hadithe e Kuran, nese nuk i pranon faktet e argumentet atehere skam cka te te bej, 'une vetem mund te te dergoj te liqeni, a don me pi uje apo jo eshte pune e jotja'. Islami nuk jep pergjigje se perse Jezusi eshte Mesia, as nuk jep ndonje pergjigje se perse Ai nuk kishte baba tokesor, apo perse Ai do te vije ne diten e kijametit. Per kete ju jeni te disorientuar, nuk dini asgje, Jezusin e konsideroni vetem nje Profet, bile nje Profet me pak i rendesishem se Muhamedi. Shoku lexoje Kuranin dhe Hadithet e do ta shohesh qe fene qe e mesojne keto libra eshte i racionale. Mos u merr me thashetheme, leri ti jehudite se nuk besojme ne per qefi apo per inati te njerezve por sepse besojme se kjo eshte e verteta.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •